SADEF'ten (Samsun Dernekler Federasyonu) 2,nci Geleneksek Tirit Gecesine Davet

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 08 February 2010, 18:33:26

« önceki - sonraki »

eLLis

Ben izledim 2 milletvekili bir bakan belediye başkanları vali işadamları galip öztürkte dahil oradaydılar Samsunspor atkılarıyla insanların elinde Samsunspor atkıları bayraklarıvardı güzeldi bakan demir Samsunspor süperlige çıkacaktır hatta avrupada oynayacaktır dedi herşey güzeldide avrupa diyince düşündüm.. :D

celebi

Oflu

Ollivanders

Alıntı yapılan: Oflu - 15 February 2010, 13:35:31
Dostum Cengiz kurtoglu Travzansporlu degilmi???

Cengiz Kurtoğlu (d. 5 Mayıs 1959, Arhavi, Artvin)
Cengis kurtoğlunun travzanspor lu olduğunu bilmek zor ama doğum yerini belirterek bir sonuca varabiliriz sanirim. Ben cengiz kurtoğlunu son 5 yil oncesine kadar samsunlu biliyordum.O derece samsunla ilgili.

jean

adam paraya geliyor sirnaksporda olsa soylicek turkusunu nasilsa gecen senede duzenlendi bu cikilacak dendi kesin bu sene icin super lige yine ortada birsey yok

sadece55

Oflu

Alıntı yapılan: Serpico55 - 15 February 2010, 15:29:39
Cengiz Kurtoğlu (d. 5 Mayıs 1959, Arhavi, Artvin)
Cengis kurtoğlunun travzanspor lu olduğunu bilmek zor ama doğum yerini belirterek bir sonuca varabiliriz sanirim. Ben cengiz kurtoğlunu son 5 yil oncesine kadar samsunlu biliyordum.O derece samsunla ilgili.

Artvinli oldugunu biliyorum, ama birkac tane "Ünlüler hangi takimi tutuyor" listesinde kendisinin Travzansporu tuttugunu okudum. Nekadar dogru bilinmez, ama Artvinli,yani dogu karadenizli oldugundan bir ihtimal olabilir.

kaptan 55

Oflu

Alıntı yapılan: kaptan 55 - 15 February 2010, 18:18:21
niye her doğu karadenizli ts'yimi tutuyor ki?

Hayir kaptan ama bir ihtimal olabilir diye düsündüm. Ismail Türüt ve Davut Gülogluda Travzansporu tutarlar.

kaptan 55