Tribüne Atılan Formanın Ekonomik Değeri

Başlatan maraton, 09 October 2009, 11:36:12

« önceki - sonraki »

Recep

Alıntı yapılan: maraton - 09 October 2009, 16:50:37
yok ya bi forma 100 tl baksana, ben formayı 39 a aldım 60 tl ye turguta satsam o da kulübe verse, 40 tl turgut kar eder 21 tl de ben ii iş ha  ;)
ALIN VERİN ALIŞVERİŞE CAN VERİN :) :)

ugrass

Tribün_ali

Bu kadar lezirlik görülmedi birde su içen futbolculardan su parası almayın bu kadar ayağıya güşmedik sağolsunlar başoğlu ölmez tomaç yusuf ziya yediniz bu takımı bırakın gidin bu şehirden

doðan

Alıntı yapılan: maraton - 09 October 2009, 16:50:37
yok ya bi forma 100 tl baksana, ben formayı 39 a aldım 60 tl ye turguta satsam o da kulübe verse, 40 tl turgut kar eder 21 tl de ben ii iş ha  ;)
başkan turgut dayanamaz o formayı geri atar ;  o zaman da i,lk madde devreye girer turguta 100 ytl ceza gelir ; bizde formayı geri ye alır 39 kar eder ihtiyacı olan bir arkadaşa SERCAN a hediye ederiz ama tek şarla tekrar trübüne atacak bölece bi gelenek haline getirir devam ederiz ...

doðan

ya yazını tekrar okuyunca tam bir deli saçması olduğunda söylemeden geçemeyceğim , yok artık yuh artık ; eğer çok bi hesap kitap dedirn varsa insiyatifi topçuya bırakırsın ister atar ister atmaz ; mali yükümlülük olark da topçu onu atarsa formasının ederi kadar bağış yapar kulubüne ;yada zahten sponsor firmlardan onlarda forma alır dağıtır eşine dostuna , ve her formanın seri olarak 3-5 tane yedeği vardır seri bozulmaz hiç bir zaman ... trübün sporconun nefesi dir heyecanıdır .. onlara atılan forma jest dir parayla öl-çü - le -mez........