İsmail Uyanık Başkan, Celil ve Serkan'a Sahip Çıktı

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 June 2009, 11:46:18

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Ant55 - 17 June 2009, 01:59:40
Boşver be kardeşim, en fazla 3-5 mesaj yazar, kaşınan 2 küfür yer gider, tutar kulağından atarsın, bizim ne birşeyimiz ne de Samsunsporluluğumuz eksilir.  ;)

samsun_spor_biziz

özür özür ÖZÜR diliyorum kardesım  ben senın kişiligine laf etmem edememde  olay farklı anlaşıldı cıkıyım karsına özür diliyim senden ve bütün arkadaslardan özür diliyorum ama o üç ismi aynı karede duyunca durum  farklı  zor gununde bu takımı bırakıp gittiler celil malatyalı oldu serkan atakumlarda cıtır peşinde kostu uyanık bıraktı gitti  tabi yaptıkları unutulmaz ama dostlar zor gunlerde bellı olurlar herkez kendını dusundu samsun spor unutuldu onlar bu takımın sayesınde kısılıklerını buldu ama gecmıs gecmıstır bu günlere bakmalı kımsenın samsun spor sevgisini tartışmıyorum cehennem buz tutana kadar samsun spor diyorum

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsun_spor_biziz - 18 June 2009, 00:23:05
özür özür ÖZÜR diliyorum kardesım  ben senın kişiligine laf etmem edememde  olay farklı anlaşıldı cıkıyım karsına özür diliyim senden ve bütün arkadaslardan özür diliyorum ama o üç ismi aynı karede duyunca durum  farklı  zor gununde bu takımı bırakıp gittiler celil malatyalı oldu serkan atakumlarda cıtır peşinde kostu uyanık bıraktı gitti  tabi yaptıkları unutulmaz ama dostlar zor gunlerde bellı olurlar herkez kendını dusundu samsun spor unutuldu onlar bu takımın sayesınde kısılıklerını buldu ama gecmıs gecmıstır bu günlere bakmalı kımsenın samsun spor sevgisini tartışmıyorum cehennem buz tutana kadar samsun spor diyorum
dostum hepimizin tek buluşma noktası samsunspor zaten.ama sevgi ve saygı ortamını bozarsak burda değil çözüm üretmek çözümsüzlük içinde boğuluruz.herkesin fikri ayrıdır.bana göre iyi olan sana göre kötü olabilir ama değerlendirme yaparken  son paragraftan değil de sayfanın başından yapmak gerek.o zaman terazi daha adil olur.bizden özür dilemene gerek yok samsunsporumuzun efsane kaptanı gozgoz yılmaz dan özür dile.hatalar insanlar içindir.hataları kabullenmekte alkış alır.