Adnan Bahadır'ın Samsunspor'a Tahsis Edilen Otoparklar ile İlgili Yazısı

Başlatan samsunmania, 17 June 2009, 14:11:47

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: atakan - 18 June 2009, 09:55:02
gidip gazetenin önünde protesto etmek gerekir.
diğer yerel gazetelere de taşıyabiliriz bu adamın egosunu tatmin etmek için samsunsporu paravan olarak kullandığını,şahsi bir meselesine samsunsporumuzu da çekmek istediğini haber yaptırabiliriz.burda yerel basını bilgilendirecek arkadaşlar var.madem öyle.o adamı aynı silahla vurmak lazım.

atakan

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 18 June 2009, 10:11:21
diğer yerel gazetelere de taşıyabiliriz bu adamın egosunu tatmin etmek için samsunsporu paravan olarak kullandığını,şahsi bir meselesine samsunsporumuzu da çekmek istediğini haber yaptırabiliriz.burda yerel basını bilgilendirecek arkadaşlar var.madem öyle.o adamı aynı silahla vurmak lazım.

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar bu adam geçtiğimiz dönem dayak olayına kadar Büyükşehir Bld. Bşk vekiliydi ve Belediyeye iş yapan işadamlarına esnafa kan kusturuyordu kim daha çok rüşvet verirse ona iş veriyor ve onun hakedişini hemen ödediyordu ve bunu Yusuf Ziya Yılmaz bilmesine ramen nedense bunlara hep göz yumdu, neden göz yumdu çünkü kendi açıklarıda vardı ve bunlarıda Adnan Bahadır biliyordu.
yani siz bakmayın Denge gazetesindeki köşesinde çok dürüstmüş gibi köşe yazıları yazdığına Bu Adam'ı buna yakın olan siyasetçilere sorunda anlatsın size bunun hakkında daha çok şey duydum ve biliyorum ama burası bunları yazılıp konuşulacak bir yer değil
daha doğrusu bu adam Köşesinde yazdığı gibi doğru ve dürüst biri değil hırsızın ve rüşvetçinin başta gidenidir kendisi.
artı parantez birileri çıkıpta sormuyor bu adama bu serveti nasıl yaptın bu gazeteyi nasıl kurdun, bu adam 16-17 sene öncesine kadar İmam'dı
soramıyorlar çünkü bunu sorgulayacak kişilerin kuyruk acısı var ve bu adamda çok şeyi biliyor yani danışıklı dövüş sen benim yanlışımı söyleme bende senin dergibi.....

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 June 2009, 10:39:00
birileri çıkıpta sormuyor bu adama bu serveti nasıl yaptın bu gazeteyi nasıl kurdun, bu adam 16-17 sene öncesine kadar İmam'dı
soramıyorlar çünkü bunu sorgulayacak kişilerin kuyruk acısı var ve bu adamda çok şeyi biliyor yani danışıklı dövüş sen benim yanlışımı söyleme bende senin dergibi.....[/b]
kardeşim bu adamı dünden bu yana ben de çok araştırdım.ama bura ya taşıyıp siyasi bir arena yaratmak niyetinde olmadığımız için yazamıyoruz.ama olayın özü şu.yzy ve bu adam ve de bir çok adam,haksız yere elde edilen ganimeti paylaşma konusunda anlaşamamış ve şimdi bu adam elinde bulundurduğu gazete yi de kullanarak yzy gönderme yapıyor.bir de din adamlığı yapmış bu adamın yaptığı etik değil,peki bahadır bey neden şimdi yazma ihtiyacı duydunuz demezlermi adama.ben cevap vereyim onun adına.GANİMETTEN BANA FAZLA PAY VERMEDİLER?

55.hakan

ne olursa olsun samsunspor bune alet edilmemeli kendisi samsunspor taraftarının ensesinde olduğunu hissetmeli

samet_55

trabzonspora yıllık 12 milyon tyl saglayacak..enerji santrali ihalesi ...yasal ve düzgün.enerji eski bakanın..orduspor isterse onada enerji santrali yaparız demesi yasal ve düzgün..samsunspora iki,otopark geliri saglanacak yasaldegil..öylemi.yasiz buşehirde nefes alıp vermeyin kardeşim gidin trabzona orda yaşayın defolun samsundan..samsun,un nimetlerini kim trabzon için kullanıyosa,kim samsunsporlu görünüpte, arkadan,vuruyorsa allah belasını versin..

atakan

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

samet_55

okusa neolur okumasa ne yazar arkadaşlar,adam bide imammışya tövbe tövbe

Ollivanders

Samsunspor cok buyuksun sen herkes senle ugrasıyor ama yıkılmıyorsun !!!!  EN BUYUK SAMSUNSPOR

55.hakan

Alıntı yapılan: Serpico55 - 18 June 2009, 12:39:05
Samsunspor cok buyuksun sen herkes senle ugrasıyor ama yıkılmıyorsun !!!!  EN BUYUK SAMSUNSPOR

since1965

Bu adamdan bişey olmaz arkadaşlar.Yerel seçimlerden önce yzy için neler neler yazacam zamanı gelsin dedi.akp yzy ı aday yapınca agzını açamadı.Sadece yazar icraata gececemez atarlar önüne mamasını susar.Onun kişiligini gördük seçim öncesinde.

red_white

bencede havlayan ısırmaz bence yzy den bi icraat gelmicek gibi ki inş gelir bundanda cacık olmaz

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: red_white - 18 June 2009, 23:01:09
bencede havlayan ısırmaz bence yzy den bi icraat gelmicek gibi ki inş gelir bundanda cacık olmaz
tamam da kardeşim,o dangalağı ipleyen yok da,<sinek ufaktır ama mide bulandırır derler>...