Son teklif??

Başlatan CANULUN, 06 June 2009, 23:11:54

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Senin nedenli Samsunspor'lu olduğunu biliyoruz Can sana inanıyoruz ama kulübün menfaatleri bütün şahıslardan önde gelir gitsende kalsanda inşallah iki taraf içinde hayırlısı olur..

ramcQ_55

07 June 2009, 23:22:12 #31 Son düzenlenme: 08 June 2009, 09:05:37 samsuni
yazık olacak samsunsporuma
ihşallah trabzona gitmez

METE_55

CAN  sen adam gibi adamsın sen CANIN sakaryaspor maçından önce kaburgasının çatlak olduğunu söyleme deki cana ,can sen bi bak kendine nasılsın diye dene canda alsın masörü sakaryada maçtan bir gün önce otelin bahçesinde sağanak yağmurda 1 saat baksın kendine canın ağrıları olmasına rağmen oynarım bu maç çok önemli ölümüne oynamam lazım desin ama sen tut maç sabahı cana senin kaburgan çatlak de kadroya alma ondan sonra canda isyanları oynasın cana diyorlarki seni adana maçında oynatmak istiyoruz canda diyorki adana maçını neyleyim bu maçı kaybedersek bittikya küme düştükya  diyor ama nedense kurban YİNE CANIMIZ oluyor bu takımda, sonrada CANA  biz teklifimizi yaptık deyin kimi kandırıyorsunuz beyler siz CANIMIZI ispartada hayrettin gümüşdağ zamanında silmedinizmi önce bunun cevabını verin bakalım yani anlıcanız samsunsporumuzun içi KURTLAR VADİSİ SAMSUNSPOR olmuş arkadaşlar benden yana sende hakkım varsa HELALİ HOŞ olsun sende helal et aslan kardeşim benim..

King Of The North

Kardeşim bu saatten sonra ne yapsan yeridir,sen taraftarın kalbinde taht kurdun,hiç kimse kızamaz sana,darılamaz,sen de gelecek planları yapacaksın elbet,seninle görüşmeyenler,hakkını vermeyenler utansın ne diyelim yolun açık olsun,işin rast gitsin her daim.

emre

kaldı ki bunlar kime son teklif yaptıklarını sanıyorlar yani böyle bi açıklama nasıl yapılır??hangisi CAN ımızdan daha samsunsporlu olduğunu düsünüyor ki... >:( >:(

bu saatten sonra CAN ne yapsa haklıdır ki gittiği her yerde samsunsporluluğunu her yerde tasıyacagından hiiç şüphemiz yoktur.

ancak takımda yer alan bikaç iyi(iyi derken o adam gibi topunu oynuyan bi futbolcudan çoook  daha fazlası o bizim için) futbolcumuzdan biri o da giderse artık çook zor..

maviay55

bir canımız var o da sizin olsun bee yediniz bitirdiniz lan bizi..koca efsaneyi yediniz bitirdiniz lan  >:(

Kodalak

Can kalmayı düşünmüyor
09 Haziran 2009 / 11:10
Kırmızı-Beyazlı ekip ile birlikte başarılı bir sezon geçiren Kaptan Can Ulun, önümüzdeki sezonda Samsunsporda kalmayı düşünmüyor
ŞARTLAR BANA UYMADI

Samsunspor'a uzun yıllar hizmet veren tecrübeli savunma oyuncusu Can Ulun, gelecek sezonda Kırmızı-Beyazlı ekibin formasını giymeyi düşünmüyor. Para konusunda yönetimle anlaşamayan başarılı futbolcu Can, Samsunspor defterini kapattı. Samsunspor'u düşünmeyen Can'ın başka kulüplerle temasta olduğu öğrenildi. Samsunspor'da acı tatlı güzel günlerinin geçtiğini belirten Can, "Gönlüm Samsunspor'da kalmak isterdi. Ancak geleceğimi düşünürek, bana sunulan şartları yeterli bulmadım. Samsunspor'Da oynamayı düşünmüyorum. Bana gelen teklifler var. Önümüzdeki günlerde bunları değerlendireceğim. Benim için hangi kulüp hayırlısı ise o kulübe gitmek istiyorum"diye konuştu.

harbisamsunsporlu5517

allah yolun acık etsın her daım
ertugrul saglamın takımına gıdersin inş

AntZ

09 June 2009, 20:10:26 #38 Son düzenlenme: 09 June 2009, 20:12:06 Ant55
Canın nasıl bir Samsunspor lu olduğunu arkadaşlarım zaten anlatmış. Başka bir konuda söylemiştim tekrar söylüyorum, Can'ı Samsunspor'da tutamamak ekstra beceri ve kabiliyet ister. Bu çocuğun tek suçu Samsunspor u diğerlerinden çok sevmesi, daha çok sevilmesi mi? Öyle ya da böyle göndermek istiyorsanız da yok biz son teklifimizi yaptık, teklif yükselttik ama Can istemedi izlenimi vermeye çalışmayın. Herkes sizi de Can ı da iyi tanıyor. Can şu takımda kimseden az para haketmiyor. Tavan fiyatımız bu, şartlar belli dense eyvallah. Ama biz göndermedik kendisi gitti demek için dalga geçer gibi bir teklifte bulunupta oyalamayın bari, gitsin herkes transferini yapmadan kendi geleceğini belirlesin en azından. Herşeye rağmen, dalga geçer gibi teklife rağmen hala Samsunspor unu bekliyor, daha ne yapsın?

Ne karar verirsen ver senin canın sağolsun sevgili Can.

cembaba

Alıntı yapılan: **KaR6** - 06 June 2009, 23:14:46
Abi, benden yana hakkın varsa sonuna kadar helal olsun.. Ben utanıyorum artık sana karsı yapılanlardan, gitte kurtar kendini, belli ettiler iyice kendilerini.. sen nereye gidersen git, bizim armamız seninle olacak, şüphemiz yok, yolun acık olsun inşallah..

başka söze gerek yok can. seni sewiyoruz ayrıca bu taraftar her zaman senin samsunsporlu oldugunu biliyor. Sen Bi' tanesin.

celebi

Alıntı yapılan: CemBaba - 09 June 2009, 20:22:15
başka söze gerek yok can. seni sewiyoruz ayrıca bu taraftar her zaman senin samsunsporlu oldugunu biliyor. Sen Bi' tanesin.

AntZ

AlıntıCan Ulun kapış kapış
Samsunspor'un başarılı sol bek oyuncusu Can Ulun'a transfer teklifleri yağıyor. Kırmızı-Beyazlı yönetimin yeni sezon için henüz görüşme yapmadığı genç futbolcuya, Kardemir Karabükspor ve Konyaspor'un talip olduğu öğrenildi. Önceliğinin Samsunspor olduğunu söyleyen Can, "Başka kulüplerden de teklifler alıyorum, son kararımı bir kaç hafta içinde vereceğim" dedi

http://fanatik.ekolay.net/fanatik/-Rizespor%27da-s%C4%B1cak-saatler_3_HDetail_89_135870.htm

Nuri Asan

Can;

fenerum açılışına çelenk gönderen adamlar bunlar kardeşim seni biliyoruz biz.

cezayir55

can kalir insallaah