Kenan Yelek: Bu takıma takviye şarttır !

Başlatan MeL_55, 01 June 2009, 15:53:49

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıBu takıma takviye şarttır

Samsunspor´un emektar futbolcusu Kenan Yelek,muhabirimiz İlker Aktaş´a geçen sezon ve önümüzdeki yılla ilgili değerlendirmelerde bulundu.Kırmızı-Beyazlıların kaptanı Kenan Yelek, ""Belirli mevkilere yapılacak takviyelerle çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum" dedi. Samsunspor'un tecrübeli kaptanı Kenan Yelek, muhabirimiz İlker Aktaş'a averajla ligde kalınan sezonu ve gelecek yılla ilgili düşüncelerini anlattı. Şu anki yönetim olağanüstü bir gayret içerisinde olduğunu belirten Kaptan Kenan, "Lig bitmeden kulübü feraha ve düzlüğe çıkarabilmek için gecelerini gündüzlerine katmadan ellerinden gelen çabayı sarf ederek çalışmaya başladılar. Ben bunun bizzat canlı şahidiyim. Kulübün menfaatleri için her şeyi yapıyorlar, çabalıyorlar. Söz aldıkları bazı yerler var. Şehrin dinamikleri verdikleri sözleri yerine getirirse Samsunspor daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum. Önümüzdeki yıl bunun yapılanmasına girip, bu sezon yaşadıklarımızı yaşamamamız, aynı hataları yapmayıp Samsunspor'u layık olduğu yerlere taşımamız lazım" diye konuştu.

ORDU YENİLGİSİ DEMORALİZE ETTİ
Sezonun ilk yarısında zorluklar yaşadıklarını vurgulayan Kaptan Kenan, "Devre arasında faydalı bir kamp dönemi geçirmemiz ikinci yarıya çok iyi başlamamıza neden oldu. Maalesef ki Manisaspor maçının ardından gittiğimiz Ordu deplasmanında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Orda kaybettiğimiz puanlar bizi demoralize etti. O maçı kazanmış olsaydık kesinlikle ilk 6 içerisinde yer alırdık. Orduspor karşılaşmasında hakem skora çok etki yaptı. Verilmeyen penaltı ve golümüz vardı. Kötü oynamamıza rağmen çok sayıda pozisyon bulmuştuk. Takımımızın genç olması ve bazı sözlerin tutulamaması özellikle dışardan gelen oyuncuları olumsuz yönde etkiledi. Takımın en önemli mevkilerinde oynayan ve bizi rakip kaleye taşıyacak futbolcuların sakatlıkları, formsuzlukları bizi çok olumsuz yönde etkiledi" dedi.

BÖYLE OLMAMALIYDI
Kadronun kısıtlı olması işlerini zorlaştırdığını dile getiren tecrübeli futbolcu, "Biz Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanıp işi bitiririz diye düşündük. Ama sahada bu isteğimizi gerçekleştiremedik ve istemeyerek işi son maça bırakmak zorunda kaldık. Böyle olmamalıydı. Ben takım arkadaşlarıma hep anlattım. Küme düşmek kadar kötü bir şeyin olmadığını her fırsatta dile getirdim. Biz iyi şekilde devam edip üzerimize düşeni yapalım, gerekirse Play-Off'u kıl payı kaçıralım. En azından görevimizi yapmış olmanın rahatlığını yaşayalım dedim" ifadelerini kullandı.

ÖDÜL TÖRENİNE BEN Mİ GİTMELİYİM?
"Verilen sözler yerine gelmedi diye futbolumu bırakalım" diyen Kenan, "Bu bizim mesleğimiz. Belki ben burada 5-10 liramı alamam ama en azından kendimi gösteririm. Mesela Bank Asya Ligi'nin ödül töreni yapılıyor. Oraya ben mi gitmeliyim? Oraya, Turgut, Oktay, Murat, Sercan, Volkan gidecek. Ben bunları hep anlattım. Büyük yerlere kolay kolay gelinmiyor. Ama kadro darlığı rekabet ortamının oluşmasını engelledi" diye konuştu.

ERCÜMENT HOCA BİZE ÇOK ŞEY VERDİ
Ercüment Coşkundere ve ekibinin kendilerine çok şey verdiğinin altını çizen Kenan Yelek, "Ercüment hocamız, bize teknik direktörlükten çok ağabeylik yaptı. Bu konuda Kaleci Hasan arkadaşımın söylemlerine sonuna kadar katılıyorum. Ercüment hocanın bize çok büyük katkısı oldu. Kendisi çok iyi bir Samsunsporlu. O olmasaydı düşerdik. Bunu kimse inkar edemez" dedi.

BU HALLERE DÜŞÜRMEMELİYİZ
Önümüzdeki sezon kesinlikle takıma takviye yapılması gerektiğini vurgulayan Kenan, röportajımızı şu sözlerle noktaladı: "Belirli mevkilere yapılacak takviyelerle çok başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Futbolcusundan, yöneticisine, taraftarından, şehrine herkesin bu sezondan çok büyük dersler çıkartmalı. Önümüzdeki yıl Samsunspor'u bu hallere düşürmemeliyiz. Samsunspor, bu şehir ve bu camia, yaşananları asla hak etmiyor."

Kaynak: Habergazetesi

CurvaSudSamsunspor

KotuCocuk55

02 June 2009, 05:44:00 #2 Son düzenlenme: 02 June 2009, 09:26:10 samsuni
Helal Kenan!
Futbolculuğunu hiç sevmem ama adam gibi adamsın!
Sende sembol olma yolunda ilerliyorsun ama biz bu konuda sana hak ettiğin değeri vermiyormuyuz acaba?

Bu arada arkadaşlar yine söylemeden duramıyacam!
Haber gazetesinde bu röpörtajları yapan arkadaş,samsunspor muhabiri gibi böyle futbolcularla içli dışlı gibi takılıyor ama kendisi fanatik trabzonsporludur...KeSİN ,yoksa galatasaraylımıydı yaa? :) eskiden aynı takımda futbol oynardık ordan biliyorum..

34_55

evet kenan yelek haklı bu takıma takviye şart tabiki ama sen kendi öz  çocuğuna yani CAN ULUNA sahip çıkmazda sonrada gider birde sol bek ararsan sözüm yönetime ondan sonra tahsin kosif gibilerin egolarını tatmin etmek uğruna CANI yemek için  futbolun f sinden anlamyan MESUT diye bir sol bek alırsın sonrada yollarsın  bu adamda  (uçk) ye seni şikayet eder ve bütün parasını alır takımımızıda zarara uğratır böyle futbolculara verecenize bu paraları takımı uğruna canını verecek olan adam gibi adam kendi öz çocuğun olan CAN ULUNA verinde hem samsunsporumuz hemde CANIMIZ kazansın elin adamları değil bilmem anlatabildimmi sayın yönetimimiz...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Allah senden razi olsun.Allah gonlune gore versin kenan kardesim.tamam herkes para icin calisiyor ama senin gibi yureginde gercek samsun ruhu tasiyan insanlar olursa bizi kimse tutamaz.

SametYılmaz55

Mesut gibi takımın zor zamanlarında Ispartada manitasıyla gezip tozan adamlar alır parasını yürekten  oynayan Can gibi örnek futbolcuları gitmeye zorlar Allah size akıl fikir büyük Samsunspor taraftarına sabır versin