Nuri Asan'da büyük buluşma

Başlatan MeL_55, 03 June 2009, 15:06:20

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıNuri Asan'da büyük buluşma

Kırmızı-Beyazlı yönetim kurulu, Nuri Asan Tesisleri'nde bugün Dolmuş Hatları Başkanlarıyla özel bir toplantı yapacak. Başkan Hakkı Tomaç, hat başkanlarından kulübe destekte bulunmalarını isteyecek

YEMEK YİYECEKLER
Samsunspor Yönetim Kurulu, bugün Dolmuş Hatları Başkanlarıyla bir araya gelecek. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılacak zirvede Kırmızı-Beyazlı ekibin sorunları masaya yıtırılacak. Başkan Hakkı Tomaç ve yönetim kurulu üyelerinin tam kadro yer alacağı bu buluşmada Samsunspor'a maddi kaynak aktarımı konusunda çözüm yolları aranacak. Başkan Tomaç, "Kulübümüze ilk planda gerekli olan sıcak para akışını sağlamak için tüm mesaimizi Samsunspor için harcıyoruz" dedi.

HER YOLU DENİYORUZ
İdari bir yapılanma içine girildiğini de anlatan Samsunspor Başkanı Hakkı Tomaç, "En kısa sürede sıkıntılarımızın çoğunu ve öncelikli olanlarını halledip, yeni sezona bomba gibi başlamak istiyoruz. Bu konuda gerekli olan ne varsa herşeyi yapacağız. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız Samsunspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Eğer çok kısa bir süre içinde hedeflediğimiz para miktarına ulaşamazsak işimiz gerçekten çok zor görünüyor" diye konuştu.

Kaynak: Denge Gazetesi

**KaR6**

5.hat çıkartsınlar, gelirinin bi kısmını da Samsunspora bağışlasınlar tarzı bi proje vardı, 55 numara masrafsız proje bence ama enden hayata geçmiyor şaşırtıcı..

Kodalak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 03 June 2009, 17:48:19
5.hat çıkartsınlar, gelirinin bi kısmını da Samsunspora bağışlasınlar tarzı bi proje vardı, 55 numara masrafsız proje bence ama enden hayata geçmiyor şaşırtıcı..

çıkar hayatada geçerde kim rant elde edecek onun anlaşmasını yapamıyorlardır yoksa mevzu SAMSUNSPOR olsa bu projeler hemen hayata geçirilir,yoksa ne var bunu yapmada ama herşey çıkar,menfaat,cukka'nın dahada kalınlaşması

özkan

şu an günü kurtararak sadece zaman harcarız onemlı olan muhım olan kalıcı proje hazırlamak,ha tabi kalıcı proje ıcınde arkadanda t..zon gbı sehır degerı takım degerı bılen bı sehır ve kalk olması lazım..secım zamanları gundemımde samsunspor var dıyen yzy ses cıkarmaz oldu..otopark motopark dıyolardı ne oldu yanıp külmü oldu su otoparklar gören varmı su parklari? yalan oldu..nakıt akısı saglanacakdı klube noldu oda fıss...ee kım krtaracak bu klubu? eyy yzy sız nıye o koltukdasınız eyy baskan madem kan veremıceksın bu klube ne dıye geldın o koltuga..caremız yok tek suclu kım ne derse desın biziz,arkamızdan böğrümüze biri vurdu lıgden düştük kim lan bu i..ne demedik sesimizi sehır olarak cıkarmadık,yuvarlanıyoruz yokuş aşağı bakıalaım en son dereye düşüp boğulcakmıyız..kendi düşen ağlamaz sessiz kaldık arkadaslar cok sessiz kaldık cokkk...

cem and naz55

gündemde 4.hat var 4.hatın sınırlarının yeni otogara kadar genişlemesi ve yanılmıyorsam 4.hattın 4 tanesinin hat gelirinin samsunspora verilmesi olayı

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Proje ustune proje ciziyorlar,vaat ustune vaat veriyorlar,Insallah agzi olan konusuyor durumlari olmaz sonunda.!!!

MeL_55

AlıntıKaynak arayışı sürüyor

Samsunspor Yönetim Kurulu, Dolmuş Hatları Başkanlarıyla dün Nuri Asan Tesisleri'nde büyük zirvede bir araya geldi. Hakkı Tomaç'ın başkanlığını yaptığı toplantıda kulübe destek konusu masaya yatırıldı

YEMEK YEDİLER
Samsunspor Yönetim Kurulu, Dolmuş Hatları Başkanlarıyla dün Nuri Asan Tesisleri'nde büyük zirvede bir araya geldi. Gölbaşı'nda düzenlenen barbükü partisiyle konuklarını ağırlayan Kırmızı-Beyazlı yönetim, başkanlardan kulübe destek noktasın nelerin yapılabileceğini konuştu. Toplantının ilk 25 dakikasından sonra bastıran ani sağanak yağmur nedeniyle toplantının geri kalan bölümü yönetim kurulu toplantı salonunda gerçekleştirildi.

HERKES FİKRİNİ SÖYLEMELİ
Hakkı Tomaç'ın başkanlık ettiği toplantıda dolmuş hatları başkanları Samsunspor'a nasıl faydalı olunabilir bunları konuştular. İkinci Başkan Erkut Tutu, "Bizim sizden bir talebimiz yok. Burada sizlerin bizlere gösterecek olduğu kaynaklar önemlidir. Yönetim olarak belki bizim göremediğimiz ancak faaliyete geçilmesi durumunda kulübü ekonomik olarak biraz rahatlatacak bir fikir söyleyebilirsiniz. Burada herşeyi konuşacağız. Herkes fikrini söylemeli" dedi.

KATILANLAR
Samsunspor Yönetim Kurulu tarafından organize edilen yemeğe Sadık Tercanlı(1.Hat), Ahmet Kabadayı (2.Hat), İsmet Kodalak (3.Hat), Selahattin Demircioğlu (4.Hat), Hakan Bektaş(Hasköy Hattı), Selahattin Değirmenci(Cezaevi Hattı), Şaban Yurtsever (Kıranköy Hattı).

KATILMAYANLAR

Atakumı, Fakülte, Kirazlık-Kerimbey, Unkapanı, Çatalarmut, Derebahçe, Taflan, Çatalçam Hat Başkanları davet edilmelerine rağmen Samsunspor'un yemeğine katılmadılar.

Denge Gazetesi

Ahmet Kabadayi benim Kuzenimdir. Kendisiylede görüstüm insallah destegini verecektir.

Akyol

Valla ben parayı geçtim arabalarına ts,gs,fb,bjk bayrağı asmasınlar ona da razıym >:( Boş işler bunlar arkadaşlar koca SAMSUNSPOR dolmuşçu eline bakar olmuş yazıklar olsun...

YaşarDoğu

Atakumı, Fakülte, Kirazlık-Kerimbey, Unkapanı, Çatalarmut, Derebahçe, Taflan, Çatalçam

Bu aristokratlar neden katılmadılar bi bilgisi olan var mı?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Abi toplama su ile degirmen dondurmeye calisiyoruz.illaki bir yaraya merhem olur ama ah bir toplu para kaynagi bulsak.nerdeee bu topraktan cikan zenginler.doktor hala ilac yaziyor receteye.ama cikmadik candan umut kesilmez derler.