İstanbul otobüsü yeri ve saati

Başlatan istanbul grubu, 04 May 2006, 13:18:58

« önceki - sonraki »

34 SS 1965

gorusuruz kardes bız de tuza pankartı olacak gorursunuz onu asarken tanırsınız bızı

tunç güvenoðlu

HAYIRLI YOLCULUKLAR DİLİYORUM İNŞALLAH GÜLE OYNAYA GELİRSİNİZ. İNŞALLAH MALATYA YI YENER SAMSUN DAKİ DİYARBAKIR MACININDA İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALIRIZ.
SAYGILARIMLA TUNÇ GÜVENOĞLU.

Clint_Eastwood

Bütün arkadaşlara iyi yolculuklar...

34 SS 1965

istanbul otobusunu tuzlada mesalelerle karsılayacağız tam destekle kalkıs saat tımızı beklıyruz haydı kayısı dıyarı bekle bızı gelıyoruz

kadir55ist

selam
arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuklar ALLAH yar ve yardımcınız olsun .
gidin ve şu işi bitirin artık.
tüm malatya görsün taraftarı ve takımı dayanacak sabrımız kalmadı ALLAHIM sen yardım et yarabbim.

Rentboy

büyük maça saatler kaldı ve akıllara ve kalplere zarar bir 90 dakika yaşayacağız yarın.Allahın izniyle takımımız eze eze ligde kalacağını cümle aleme duyuracak.Yürekten inanıyor ve maç saatini bekliyoruz.Ezde gel Samsunspor'um Ezde Gel malatyayı Samsun'da zafer şarkıları söylensin,şehir bayraklarla süslensin.Yarın akşam karnaval havası olacak Allahın izniyle Samsun'da...

Bu arada malatyaya gidecek olan arkadaşlara şimdiden hayırlı yolculuklar dilerim.orda olamasakta beynimiz,kalbimiz ve ruhumuz sizlerle...

salihcakir

istanbuldan giden arkadaslara da samsundan giden arkadaslara hayırlı yolculuklar diliyorum. saat 06.30 gibi su anda. istanbuldan hareket edenler de samsundan hareket edenler de sanırım ankara yakınlarındadılar su anda. bu arada muşta memur olarak görev yapmakta olan sejoe55 nickli arkadısımız da muştan malatyaya gidiyormus. ona da hayırlı yolculuklar. umarım malatyada samsunsporumuza ve taraftarlarımıza herhangi bir yanlış yapılmaz.

bengülü

büyük samsunspor taraftarlarımıza hayırlı yolcuklar dilerim dönüşünüz muhteşem olucak

istanbuldan

işlerim dolayısıyla gideğemediğim malatyaya giden tüm Samsunspor'lu kardeşlerime hayirli yolculuklar dilerim. İnşallah orada alacağımız maçla kümede kalırız. hem samsun hem tüm türkiye deki samsunsporlular bayram eder inşallah. Malatyaya giden tüm kardeşlerimi yürekten kutluyorum..

Amsterdamli

Malatya'ya giden herkeze nereden olursa olsun basarilar diliyorum ve kutluyorum. Kalbimizle yanlarinda olacagiz ve ekranlardan onlari gorunce tuylerimiz diken diken olacak.

Ben son anda bu kafile ile Malatya'ya gitmedim. Yeterki biz yenelim ve benim yerime baska bir Samsunsporlu gidebildigi icin uzulmuyorum ama tabi aklim herzaman sizlerle beraber olacak.