Oktay Delibalta G.Saray yolunda

Başlatan tanju55, 09 May 2009, 01:06:29

« önceki - sonraki »

tanju55

Oktay Delibalta G.Saray yolunda...

G.Saray, Samsun'da oynayan Oktay Delibalta'yı transfer ediyor. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, sol kanatta görev yapan 24 yaşındaki oyuncuyu Samsun Başkanı Fuat Köktaş'tan istediği ve görüşmelerin sürdüğü öğrenildi. 

tanju55

09 May 2009, 01:08:39 #1 Son düzenlenme: 09 May 2009, 09:21:51 samsuni
Bu haber ne yaaa...
fuat köktas istifa edeli kac hafta oluyor bunlar hala ayakta uyuyor...
önce trabzon simdi galatasaray...
yakinda fenerle besiktas da ister...
neyse böyle haberlerle fiyati yükselir oktayin... ;)

MeL_55

Haberin kaynagni yazarsan sevnirim

kaan

Fotomoç türkiyenin en bomba gazetesi yalan haber daha başkanımızı bilmiyorlar gülün geçin

tanju55

fotomac`da okudum demin...
dedigimiz gibi oktayin fiyatini arttirir bu dedikodular...

tanju55

bence en sacma yalan haberler fanatikde yaziyor ben fotomaca inaniyordum ama bu haberde bana inandirici gelmiyor...

Baskent_Samsunspor

sen ne beter be gazetesin fotomaç yaa bundan 1 ay önce delibalta tarbzonda şimdide gsde

hadi ordan

red_white

hayatımda bu kadar yalancı bi gazete görmedim  ???

yönetici

Fotomaç  ;D

Yazan gazete Fotomaç
İstenen Başkan Fuat Köktaş
Oldu olacak İsmail Uyanık yazsalarmış, konuşmaya bile değmez.

mehmet yılmaz

Geçenlerde benimle ilgili haber de yaptı Fotomaç.

;D ;D ??? ::)

Alıntı
samsunspor.biz yöneticisi Samsuni, realmadrid.biz yolunda

Real Madrid genel direktörü Emilio Jose Don Castillano'nun yaptığı açıklamaya göre son yıllarda okunurluk oranı düşen realmadrid.biz taraftar sitesinin yönetimi için samsunspor.biz'in yöneticilerinden Samsuni'nin listelerinde olduğu söylendi. Samsuni'yi Derebahçe Minibüsçüler Dernek Başkanı ve İlyasköy Muhtarlığından isteyeceklerini söyleyen Castillo, "Allah sizi inandırsın bu açıklamayı ilk defa sizin gazetenize yaptım" derken Samsuni ise "bu lavuklar da kimmiş, adamın ağzını burnunu kırarım valla! Ayrıca biz Samsunsporluyuz, İspanya Krallığını da teklif etseler şurdan şuraya gitmeyiz!" dedi. Konuyla ilgili açıklama yapan Maraton ise "susma ve anti samsuni deme hakkımı kullanıyorum" dedi. Samsuni'nin "Madridi" nickiyle geleceği söylentileri İspanya'da büyük bir heyecana sebep oldu.

Fotomaç