Paralar nerede?

Başlatan Kodalak, 08 May 2009, 15:20:15

« önceki - sonraki »

Nuri Asan

isimlerin bilindigi halde isimlerin yazilmamasi enteresan olmus.4 trilyonla cikardik bu sene.SAMSUNSPORUN 1 Kurusuna goz diken adamin,calan adamin sulalesini cumlealem s.... Onlar kendilerini iyi biliyor,isimleri bilindigi halde neden kamuoyuna aciklanmiyor,neden korkuyorsunuz?

kýrmýzýbeyaz55

ARKADAŞLAR BU MEVZUU SAMSUNSPORUN ERGENOKUNUDUR DİBİ DERİNDİR SONUÇTA ZARARI YİNE SAMSUNSPOR ÇEKECEKTİR

jean

yiyen yemis arkadas kalanlariylada biz surunuyoz

AntZ

09 May 2009, 11:12:28 #18 Son düzenlenme: 09 May 2009, 11:14:09 Ant55
Alıntı yapılan: Nuri Asan - 08 May 2009, 23:11:40
isimlerin bilindigi halde isimlerin yazilmamasi enteresan olmus.

Bu vesileyle Ölmez ve Başoğlu nu şükranla anıyorum. Kimse korkmasın Samsunspor başkansız kalır diye... Adnan Amca mutlaka birilerini bulur...  >:( Büyük Samsunspor sevdalısı! Adnan Ölmez yaşadığı sürece Samsunspor başkansız kalmaz...  ;)

erdem

Ertuğrul Sağlam

herşey bukadar açık seçikse eğer bu iddalar doğru ise neden bu işi bilen birileri çıkıp bu soygun  bu vurgun için gerekli olan kurum ve kuruluşlara suç duyurusunda bulunmuyor benim aklım almıyor eğer bir sonuç çıkacaksa savcılığa taraftar olarak biz suç duyurusunda bulunsak bir sonuç alamazmıyız acaba

düşünsenenize 1,5-2 trilyon için futbolcularımızın federasyon tarafından tek taraflı sözleşmeleri iptal edilmek üzere ama bizim kasamızdan 20 trilyon cıvarında para çalınmış hesabını varın siz yapın

bu iş basit bir konu değil bence üzerine gidilmeli

kýrmýzýbeyaz55

Arkadaşlar para çalındı denilemez tam olarak...Sadece kötü ve hukuk dışı yollarla yönetimlerden kaynaklanmış mali izahat sorunları var.. Emanet alınan paralar var elden ama kulupten çıkışını ellerine yüzlerine bulaştırmışlar bu ve bunun gibi çok bakkal hesabı var ortada ondan sonra ekmek 160 olmuş vs vs..Her yönetim hesapsızlığın kitapsızlığın muhattabı olmuş vaziyettedir şimdi.. Tek çare profosyenel yönetim yani şirketleşmedir ama oda zor gözüküyor..

AntZ

@kırmızıbeyaz55
30 milyon borç kolay oluşmaz be kardeşim, tamam faiz faiz de nereye kadar faiz? Bakkal hesabı, kurumsallaşma eyvallah, ama birileri bu bakkalı çok güzel talan etmiş  >:(

Akyol

eğer ki bakkal bir çaya 300 lira veriyosa oluşur böyle borçlar yada karnı acıkıp bi simiti 500 lira alıyorsa mesela  ;)

kýrmýzýbeyaz55

kimseye öyle bir para yedirtilmez arkadaşlar..
Bugün hiç bir geliri olmadığı halde bankaların dağıttığı kredi kartlarına milyarlarca borçlanan insanlar var ..
Samsunsporda o noktadır şimdi cepten yeme zamanı çoktan bitmiştir..Birde mali izahatlarda sıkıntılar her türlü söylemi peşinden getirebilmektedir çok görmüyorum ama durum budur..

Recep

ya ne alaka bunun adı düpedüz HIRSIZLIK >:(

kayacan

Madem böyle birşey var savcılığa suç duyurusunda bulunsak bir sonuç alınabilirmi acaba? Avukat arkadaşlar varsa bizi aydınlatabilirlerse ben suç duyurusunda bulunmaya hazırım..Hemen önümüzdeki hafta suç duyurusunda bulunurum sadece nasıl olur bizi bilgilendirirlerse sevinirim.