İlan: 11 Samsunsporlu Yürek Aranıyor!

Başlatan beşnumara, 21 April 2009, 06:15:19

« önceki - sonraki »

maraton

acil çocuk yapacam şart oldu.. olum okuyanda bizi kısır sanar  ;D
>:(

**KaR6**

Alıntı yapılan: maraton - 21 April 2009, 17:23:41
acil çocuk yapacam şart oldu.. olum okuyanda bizi kısır sanar  ;D
>:(

ben anlamam :) maraton baskan önde biz arkada, durmak yok yola devam :)

vanlioglu

Helal be böyle taraftar varken biz bi 100 sene daha sürünsek gene bişe olmaz allahınıza kurban hepinizin. Her zaman hayalini kurduğum bi olaydır bu konuşulanlar bir gün mutlaka olacak buna cani gönülden de inanıyorum. Samsunsporumuzun kurtuluşu bizlerin elinden olacaktır zaten başka yerde aramaya gerek yok. Bu arada kongre üyesi olmak için ne gerekio???

Kaya

Sevgili beşnumara açtığın konu başlığı ile ilgili düşüncelerimi çok iyi biliyorsun ALLAH bize o şanlı görevi nasip eyler inşallah neyimiz var ki zaten gönlümüzden başka vereceğimiz oda feda olsun bee....

kuzey55

bırakın samsunsporda yöneticiliği ben bu takımda o eşofmanları giyip malzemecilik yapmaktan bile gurur duyarım...24 saat takımımın yanında olmak o kutsal formayı taşımak o görevi yapmak çok daha onur verici olurdu benim için.her zaman her göreve koşulsuz hazırızzz...

guvener55

Alıntı yapılan: kuzey55 - 21 April 2009, 22:01:08
bırakın samsunsporda yöneticiliği ben bu takımda o eşofmanları giyip malzemecilik yapmaktan bile gurur duyarım...24 saat takımımın yanında olmak o kutsal formayı taşımak o görevi yapmak çok daha onur verici olurdu benim için.her zaman her göreve koşulsuz hazırızzz...

bende şöförlük yaparım abi beş kuruşta para istemem.samsunspor uğruna herşeye varız evellallah.bu benim için bir şeref bir onurdur.

europe_55

Bence de Kongre üyesi olan abilerimizin yönetime talip olmasi cok güzel olur.
Bence Samsuni abimiz ya da Maraton Abimiz önderliginde kurulacak bir yönetim, son yillarin en iyi yönetimi olur.
Ben buna yürekten inaniyorum.
Avrupa´dan dualarimiz ve destegimiz sizinle...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: europe_55 - 21 April 2009, 23:06:12
Bence de Kongre üyesi olan abilerimizin yönetime talip olmasi cok güzel olur.
Bence Samsuni abimiz ya da Maraton Abimiz önderliginde kurulacak bir yönetim, son yillarin en iyi yönetimi olur.
Ben buna yürekten inaniyorum.
Avrupa´dan dualarimiz ve destegimiz sizinle...

Sevgili kardeşim
Yazdıklarımı 0kursan görürsün, böyle bir niyetimiz de çalışmamız da kudretimiz de şu an için yoktur!

europe_55

Alıntı yapılan: samsuni - 21 April 2009, 23:18:42
Sevgili kardeşim
Yazdıklarımı 0kursan görürsün, böyle bir niyetimiz de çalışmamız da kudretimiz de şu an için yoktur!

Tamam abi kusura bakma, bir an icin basligi duyunca gaza gelmisim  ;D
Zaten siz elinizden geleni yapiyorsunuz, onun icin saygim sonsuz...
Insallah gün gelir o yazdiklarim da gerceklesir.

METE_55

eline yüreğine sağlık kardeşim evet haklısın bizim ne marketimiz,ne oto galerimiz.nede inşaatlarımız, ne yoğurt fabrikalarımız ,ne benzinliklerimiz.nede boru ve elektrik kabloları üreten bir fabrikamız var,hatta mütahitte değiliz onlarda olmayan fakat bizde olan bir şey var bizim samsunspor için çarpan ve atan kalbimiz, samsunspor için gerekirse ölüme gidecek bir yüreğimiz var yani bu davada bende varım kardeşim 11 aslan yürekten biride olmaya bende adayım...

Baskent_Samsunspor