Her Zaman Her Yerde En Büyük SAMSUNSPOR

Başlatan Tribün_ali, 01 October 2008, 12:33:25

« önceki - sonraki »

jean

anadolu atesi gelmistiu parise cocugun birinde samsunspor formasi  vardi ustelik fransada dogmus buyumus trabzon surmene asilli belediye evlerinde oturuyorum demisti bana resim cekinmistim hala duruyor

Mert

Alıntı yapılan: **KaR6** - 10 October 2008, 01:13:27
selo reise el sallasaydın :D

Valla tanımadığım için sadece bakmakla yetindim bir daha görürsem gider muhabbete dalarım  :D

Pergani 55

bugün Ankara'nın Ulus semtinde bir adam gördüm tezgah açmış takım atkıları anahtarlık bayrak vs satıyordu baktım SAMSUNSPOR atkı ve anahtarlıgıda vardı tezgahta

adige0755

Samsun seni eskisi gibi 1. ligde görmek istiyoruz

seckin55

Alıntı yapılan: Pergani 55 - 14 October 2008, 20:22:24
bugün Ankara'nın Ulus semtinde bir adam gördüm tezgah açmış takım atkıları anahtarlık bayrak vs satıyordu baktım SAMSUNSPOR atkı ve anahtarlıgıda vardı tezgahta
helal olsun adama...

Tufan

daha 2 saat önce eskişehirde köprübaşında samsunspor atkılı birini gördüm gurur duydum şaşırdım...

Tiryakiler55

19 November 2008, 15:40:25 #21 Son düzenlenme: 19 November 2008, 15:42:05 Tiryakiler55
Alıntı yapılan: MeL_55 - 09 October 2008, 20:48:04
almanyada benim okuluma gelin hertaraf samsunspor :) az ceza yemedik ama samsunsporumuz icin canimiz fedaa !!
ve her pazartesi sinifima girince almanlar soruyor yendimi samsunspor diye :) maalesef yenildik diyorum cogunukla  :-\ bide bana 55 diyorlar hep mac oynarken :D

ohhh vallah bu beni mutlu oldu gurbetde almanyada ya$iyan okadar cok samsunlu var hemen hemen hic samsunspor yazisini görmüyorum böyle benim gibi samsunsporlu olanlari görmek beni mutlu ediyo. benim eski sinifimdaki arkada$larimda hepsi bilir 55 yazisini :D hatta bi kendini istanbullu olarak gören rizeli bi kiz vardi sinifimda hep onunla yari$iyodum ANTI ISTANBUL diye :D bende ki$larda samsunspor atkisiyle dola$irim belki benide biri görürde hem$erilerimizden ve iclerinde samsunspor sevdasi ate$lenir

Baskent_Samsunspor

kendini samsunspora adayan adamlara helal olsun özellikle biz gurbettekiler bu durumlarda daha bi ilgili oluyoruz

İBRAHİMOVİÇ55

King Of The North

Benim arabada var hem arkada hem önde kocaman Samsunspor flaması,takım elbiselerimde de yakada rozetle geziyorum görenler şaşkın tabi,herkes İstanbul yalakası olunca tuhaf geliyo adamlara belki de eziklik yaşıyorlar.