Samsunspor Sevgi Noktaları

Başlatan Sadece Samsunspor, 15 August 2008, 15:33:01

« önceki - sonraki »

Tufan

inş faydalı olur samsunsporumuza bu tahminim ismail türedinin kendi projesidir geçenlerde kardeşi demişti seviyor öyle kampanyalar yapmayı diye
yeni otogarın ordaki benzinliği var görmüşssünüzdür sürekli bi araba hediye veriyor kampanya yapıyor

Kadir ÇELEBİ

21 August 2008, 18:44:06 #16 Son düzenlenme: 21 August 2008, 19:04:56 berusa55
Alıntı
ŞİRKETLER SIRAYA GİRDİ

21 Ağustos 2008 Perşembe

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, Sevgi Noktaları Projesi'nin tüm hızıyla sürdüğünü..

Samsunspor 2. Başkanı İsmail Türedi, Sevgi Noktaları Projesi'nin tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, "İşyerlerini tesbit etmeye devam ediyoruz" dedi

İLGİ ARTIYOR
Samsunspor Yönetim Kurulu'nun başlattığı Sevgi Noktaları Projesi ile ilgilenen 2. Başkan İsmail Türedi, birçok şirketin sevgi noktası olmak için kendileriyle görüşmek istediğini belirtti. Türedi, "Önceki günlerde başlattığımız Sevgi Noktaları Projesi'ne ilgi artıyor. Birçok şirket sırada" dedi.

TESBİTLER SÜRÜYOR
İlerleyen günlerde bu şirketlerle de anlaşma imzalanacağını belirten Türedi, "Bazı şirketlerle de anlaştık. Bunlarla da ilerleyen günlerde sözleşme imzalayacağız. Bunun dışında işyeri tesbitlerimiz de sürüyor. Bize altın adam olarak katkı sağlayanların da şirketlerini süsleyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=11752

AntZ

21 August 2008, 18:53:06 #17 Son düzenlenme: 21 August 2008, 18:58:58 Ant55
Bir Samsunspor u yakından takip eden kesim olarak bu konuları biliyoruz ama halkı daha fazla bilinçlendirmek lazım. Halkımız zaten aldığı ürünleri Samsunspor a destek verenlerden ne kadar çok alırsa bu kampanya o kadar büyür. Açıkçası bu kampanyayı çok tuttum, lisanslı ürün alınmasa ya da herhangi bir şekilde hiç bir faturaya yansımasa da, her kesimden tüm şehrin katılımını sağlayabilecek bir kampanya

Yerel kanallarda yayınlanan ve beğendiğim SAMSUN FIRSATLAR MERKEZİ tanıtımı gibi bir tanıtım hazırlanmalı, detaylı bir şekilde bu kampanya halka anlatılmalı diye düşünüyorum.

Boş zamanlarda müzikmi yayınlasak belgeselmi diye düşünen yerel kanallarımızında yayın akışına da katkı olur :) Ekranın köşesine de "Sevgi Noktası" logosu koyarlar onları da daha çok izleriz :)

AntZ

"Samsunspor Sevgi Konvoyu"
Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, 2008-2009 sezonu hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ nezaretinde yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimin kurulu üyeleri de izledi. Samsun şehrini Samsunspor'la bütünleştirmek için hafta sonu yapacakları sezon açılışına tüm Samsunluları davet eden Kulüp Başkanı Köktaş, "Cumartesi günü, 'Samsunspor Samsun Sevgi Konvoyu' ve pazar günü açılış maçımıza tüm Samsun halkının katılarak desteklerini bekliyoruz. Cumartesi günü saat 16.00 itibariyle Samsun şehir stadından 100 Yıl Bulvarı, İstiklal Caddesi, Gazi, Atakum sahil yolundan Türk-iş ve yine Atatürk Bulvarı'nın devamında ise tekrar statta konvoy ile son bulacak" dedi.

Etkinliklerini tüm Samsunluları beklediğini hatırlatan Fuat Köktaş, "Pazar günü de 18.00'de yapılacak olan şöhretler maçının ardından futbolcuların tanıtımıyla birlikte açılış maçıyla 2008-2009 Bank Asya 1. Lig futbol sezonunun startını vermiş olacaklarını ifade etti. Kombine bilet fiyatları ile ilgili açıklama yapan Köktaş, şunları söyledi: "VIP ve şeref tribünü satışları iyi gidiyor. Maraton ve kapalı tribün bu hafta itibariyle zannediyorum, biraz daha artış gösterecektir. Tabii ki kombine bilet almak Samsunspor'a katkıdır. İçinde bulunduğu sıkıntıları aşma yolunda bir katkıdır. Bizim için bu destek, çok önemlidir. Samsunspor, Samsun halkı ile bütünleşerek yoluna devam edecek."

Kaynak :http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=30&go=122591