İstanbul Samsunspor'lular Halı Saha Maçı

Başlatan Shane_Falco, 12 July 2008, 01:05:25

« önceki - sonraki »

Shane_Falco

Arkadaşlar samsundaki organize edilmeye çalışılan hem temmuzdaki hemde ağustosdaki maça gelme gibi bi şansım olmadığından gerçekten çok cnm sıkılıyo belki benim oldugum durumda olan arkadaşlarda vardı die düşünüp bilmiyorum o sayıya ulaşabilirmiyiz yada organize edebilirmiyiz ama İstanbul Samsunsporlular halı saha maçı düzenleyelim sadece istanbul deil tabi imkan varsa çevre illerdende arkadaşları toplanalım bi maça kalkışalım olabilirmi acaba ne dersiniz ????

veis

üstat biz grup istanbul olarak zaten halı saha maçları yapıyoruz ayrıca bırak sayıyı toplamayı bazı kişileri sadece maç seyretmeleri için getiriyoruz ay sonuna dogru maçımız olucak grup istanbul topigini takip edersen zaman ve yer orada belirtilecekdir.

Shane_Falco

Yaaa kusura bakma kardeş öğrenci oldugum için şimdiye kadar sürekli konyadaydım o yüzden bu istanbul gruplarına fln dahil olamıyodum katılamıyodum.Ne bileyim nerelerde toplanıyosunuz derneklerimiz varmı fln yani bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim açıkcası.Ve allah rızası için biri bana İstanbul'da Samsunspor forması nerede bulabileceğimi sölesin yaa :S

körfez55

istanbulda samsunspor forması bulamazsın ama istersen ben getireyim sana samsundan.

red_white

ewet burda yok banda kuzey getirmişti zaten :)

veis

Alıntı yapılan: kuzey55 - 12 July 2008, 11:55:15
istanbulda samsunspor forması bulamazsın ama istersen ben getireyim sana samsundan.

KARDEŞ BİTANEDE BANA GETİR

ozkan17

veis abi sen bu ısın ımalatını yapıyon  ;D asıl senın bız genclere gondermen gerek degılmı:=)

**KaR6**

samsunda oynayamadık bari istanbulda oynayalım ya :) veis abi 22sinde ordayım beni de yaz ilk maça ;D

körfez55

Alıntı yapılan: veis - 12 July 2008, 15:06:39
KARDEŞ BİTANEDE BANA GETİR

forma senin köpeğin ama senin göbeğe uygun beden bulunurmu bilemem :)

Shane_Falco

Valla minnettar kalırım kuzey55 kardeş ya yok seninde dediğin gibi ist de bulamadm ben :S:S

FaT1h

konyada okuyan kardeşim bende konyada okudum yeni bitirdim üniyi

veis

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 13 July 2008, 14:37:56
Valla minnettar kalırım kuzey55 kardeş ya yok seninde dediğin gibi ist de bulamadm ben :S:S

üstat senin istedigin forma olsun.ben gerekirse bendekilerden veririm ama samsunsporun formasını sırtına geçirmene vesile oluruz.

Shane_Falco

ey. saolasın kardeş.Fatih bu arada bende bu sene bitirdim üni yi yeni...

FaT1h

Alıntı yapılan: Shane_Falco - 14 July 2008, 12:59:43
ey. saolasın kardeş.Fatih bu arada bende bu sene bitirdim üni yi yeni...

aynı bende güzel günlerdi konya günleri özelden dvm edelim konu dagılmasın