Fox TV - Armasında Atatürk Resmi Bulunan Tek Futbol Kulübü

Başlatan merkez, 25 April 2008, 03:17:07

« önceki - sonraki »

merkez

Geçenlerde FOX TV de Ahmet ÇAKAR'ın yarışma programında sorulan soru hem ilgimi çekti hem de uzun süredir bir ulusal kanalda Takımımızın adını duymam vesilesiyle beni mutlu etti.
Soruyu cevaplayan kişi kendinden emin bir ses tonuyla Tabiki Samsunspor dedi, inanılmaz gururlandım.

Atakumlu

kendinden eminliginden dolayı helal olsun o adama ve armamızı boyle guzel sekillendiren gecmisimize.

veis

zaten bu arma konusu ve tek ele geçirilemeyen il anlamında tekiz.herkes kurtuluşunu kutlarken bizi fethedecek babayigit olmadıgından bu konudada tekiz.

SaMsUnSpOr 55

gururlandık yaw ne zamandan beri samsunsporumuzun ismini yarışmalarda duyuyorum 

SaMsUnSpOr 55

öncedende bi soru çıkmıştı şıklarda samsunspor vardı  4 takım koydular bunlardan hangisi türkiye kupası kazanmıştır sormuştu ben samsunspor dedim inadına o benim gönlümde şampiyon

körfez55

gurur duyulacak bir tarihimiz,armamız ve şehrimiz var.ne mutlu SAMSUNSPORLUYUM diyene!!!!

Lazoli

iste bizim farkimizda burada yatiyor zaten. samsunspor zaten bir marka. adama bakin kendinden nekadarda emin! biz samsunsporun sasali günlerini yasayamadik ama özlemi ile yaniyoruz. biz bir markayiz reklama meklama ihtiyacimiz yok yani. ama sehrin önde gelenleri bunu maalesef anliyamiyor bizi mahveden tarafta burada zaten bi düsünün atatürkün resmi bir ist kulübünde veya ts de olsaydi onu nasil marka yaparlardi ?????

jean

eskidende hangi takim uefaya katilamadi diye bir soru cikmisti bende kucuktum kesinlikle biz degiliz demistim sonra ne yazikki biz ciktik adam bile bilememisti intertoto ile karistirmis avrupa maci oynadi demisti

US

Sadece Samsunspor

Armamızdan dolayı gurur duyuyorum !!

celebi

veis

armasından renklerine kadar herşeyiyle gurur duyulacak takımız.samsunlu olmak ayrı bir onur bizler için.