Çok mu göze battı?

Başlatan Kadir ÇELEBİ, 02 July 2008, 13:08:15

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin önceki gün Yabancılar Pazarı girişinde bulunan Samsunspor Satış Mağazası´nın 6 gün içerisinde kaldırılmasına yönelik talebi tepki çekti. Mağaza Satış Sorumlusu Harun Karaman, zabıta ekiplerinin kendisine 6 gün içinde buranın boşaltılması gerektiğini söylediğini belirtti.Samsunspor´a gelir elde etmek amacıyla biri 19 Mayıs Stadı içinde diğeri de Yabancılar Pazarı girişinde kurulan iki satış mağazası bulunuyor.

www.habergazetesi.com.tr

Kadir ÇELEBİ

Bu kadarınada pes doğrusu destek yerine resmen köstek oluyorsun yusuf ziya yılmaz artık gitme vaktin geldi geçiyor senin. >:( >:(

mehmet yılmaz

Yusuf Ziya Yılmaz'a bağlı zabıta ekipleri kendilerine yakışanı yapmışlar.
Artık Samsunspor'un ürün standı bile rahatsız ediyor demek ki...

ozkan17

hey alalhım ya..ne bicim bir sehirdir burası..

veis

tamam kaldırılması çok yanlış bi davranış asla kalkmaması gerekirdi.ama bi züzenleme nebileyim yeni bir ruh da koyulmadı gitdi yıllardır.

Recep

Malatyada bile bize bu zulmü yapmazlar koskoca şehirde o kulübe onları rahatsız etti ama gün gelir devran döner bunu unutma başkan bizim şehrimizde bize bu zulmü yapanlar asla ve asla bu yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak

eLLis

02 July 2008, 17:39:17 #6 Son düzenlenme: 02 July 2008, 17:47:39 eLLis
Sakin olun az o oraya zaten yakışmıyordu çoğunuz Samsun dışındasınız Samsundaki düzenlemelerden pek haberiniz yok protokol yolu yapıldı oraya yapılmadan önceki proje bu

Şuan protokol yolu bitti sayılır fakat sol tarafta yani ürünlerin satıldığı mağazanın olduğu tarafı yıkıp yukardaki gibi düzenleyecekler Samsunsporlu olduğunuz kadar Samsunlusunuzda yzy nin bu kadar hakkını yemeyin dışardan gelen bu şehire hayran kalıyor kaldıracağı mağazayı başka yere taşırsa hiç bir sorun yok zaten.

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=45596
Alın burada 11 sayfa resim var yapılış aşamasını ve son halini görün kötü duran taraflarada bakın işte oraları komple temizleyecekler.

hasselbaink

@ellis
peki YZY'nin sahil projesinde Samsunspor ya da Samsunspor Standı ile ilgili bir çalıma var mı? Standı oradan kaldırın demekle standı kaldırıp, şuraya alalım demek farklı şeyler. Y.Ziya ilkini tercih ediyor. Eskiden Yabancılar Pazarına girişte Samsunspor'a yardım kesilirdi, açık otoparkta da... Şimdi hepsi büyükşehire kalıyor.

veis

evet girişdeki samsunspora yardım kesilme olayını biliyorum ve gerçekden iyiydi ama oda iptal oldu.kaldırılması hoş degil ama kimsesizler barakası gibi olmasıda samsunsporumuza hiç yakışmıyordu bence.

eLLis

Tamam yzy Samsunspora yardım etmiyor bunda hem fikiriz o yüzden işin şehir tarafına yöneldim o stand oradan kaldırılmalı sap gibi ortada kalıyor başka yere taşırmı onuda bilmem ama Samsunspora kastı bile olsa kaldırılması şehir için doğru yaşar doğu bile kalkacak oradan

CeLiL_55

Yusuf Ziya Yılmaz Sana oy veripte Belediye başkanı yapan ellerin içine edeyim ben

MeL_55

kapattiriyorsa yeni yabancilar pazarindan yer ayirtsin ozman..

CeLiL_55

Adamın umrunda deyilki arkadaş ya kalkarsa kalksın adam işine bakıyor SamsunSporu düşünen yok

oguz_5528

ilk formamı aldığım yer:(