Beşiktaş'a Sürpriz Stoper Adayı

Başlatan Sadece Samsunspor, 17 April 2008, 17:11:04

« önceki - sonraki »

Sadece Samsunspor

AlıntıBeşiktaş'a Sürpriz Stoper Adayı

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bu Sene Bir Hayli Sıkıntı Çektiği Stoper ve Libero Mevkii İçin Eski Takım Arkadaşı ve Talebesi Erhan Kayar'ı Takibe Aldı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu sene bir hayli sıkıntı çektiği stoper ve libero mevkii için eski takım arkadaşı ve talebesi Erhan Kayar'ı takibe aldı. Uzun zamandır takip ettiği futbolcu için yardımcılarına talimat veren Ertuğrul Sağlam milli futbolcu için ayrıntılı rapor istedi. Bonservisi halen Samsunspor Kulubü'nde bulunan Erhan Kayar bu sene Balikesirspor 'da kiralık olarak forma giyiyor.

1 Haziran 2008 tarihi itibari ile boşa çıkacak olan genç futbolcu için Ertuğrul Sağlam'ın ısrarcı olacağı belirtiliyor. Genç yaşı ve kuvvetli fiziği ile dikkat çeken futbolcu, Beşiktaş Spor Kulubü'nün gelecek 10 yılına damgasını vurmayı hedefleyen Sağlam'ın ilk tercihleri arasında yer alıyor. Savaşçı ve mücadeleci yapısı, kuvvetli fiziği ile tüm spor otoriteleri tarafından izlenen Erhan Kayar, bu sezon başarılı bir grafik çiziyor. Birçok Süper Lig kulubü teknik heyeti tarafından beğeni toplayan Erhan'ın, Beşiktaş takımının transfer listesinin üst sıralarda yer aldığı gelen bilgiler arasında. Ertuğrul Sağlam'ın transfer etmek isteği Erhan Kayar'dan bir açıklama gelmezken, Başkan Demirören tarafından görevlendirilen Sinan Engin'in konuyla yakında ilgilendiği sızan haberler arasında.

bu adamı hatırlıyorum eskiden beri bizde ama hep kiralıktı - işte biz böyleyiz adamı az deneseydik baksaydık her sene kiraya gönderdik şimdi bjk alıyor helal olsun adamlara - adam gibi bir transfer komitemiz yokki gidip baksın adam ne durumda diye adam bedavaya gidecek şimdi oh ne güzel

harbisamsunsporlu5517

bu konuda arastıran adamımız yokkı hepsı para derdinde kardesim daha elımızdekı yıldız oyuncudan haberımız yok nedır bu gudubet bırakmıyorkı yakamızı bırturlu napsak kim 500 milyar ıster yarısmasınamı katılsak samsunpor bu durumdan kurtarmak için bılemıyorum

veis

zaren sözleşme parasıda yok o anlamda dert etmeye degmez.

Pergani 55

Samsunspor tüm Samsunluların destegiyle ancak biryerlere gelebilir yarışmayla falan olacak iş degil. ayrıca bir futbolcu kötüyse her zaman kötü olacak diye birşey yok bugün kötüdür ama yarın ne olacagını bilemeyiz çalışır kendini geliştirir iyi futbolcu olur geçmişteki kimliginden uzaklaşabilir...

jean

gecen yaz konustum adam bafraliymis adama samsunsporlmusun diye soruyorum samsunsporla isim olmaz diyor daha bu adamdan ne bekleyecen

US

ya bosversenize balıkesıre kıralanan adamın kalıtesınden ne olur..ayrıca zaten adamın kalıtesı bellı olmuyormu besıktasın transfer listesınde olmasıyla ;D adamlar alıyolar alıyolar tesıslerde kalabalık yapıyolar example:rıcardinho,adamı asist makinesi diye aldılar tost makinesi cıtkı zuahahah ;D

körfez55

emre balak bence 10 gömlek üstün bu adamdan.hakan bile daha iyi.

Shane_Falco

La Samsunsporlu olmasam samsunsporu tanımasam yiyecem he acaba haberde hangi milli takımda oynuyo diyo hangi milli takımda oynuyomuş valla merak ettim ztn giderse bize parada kazandıramıcak sanırım ztn inanmıyorumda beşiktaşın fln alcanı onu yani...

CurvaSudSamsunspor

bizim böyle bir ouncumuz var niye oynatmıyoruz??????

veis

bu habere pek inandırıcı bakmıyorum ama yinede dogruysa beşiktaş yine fiyaskolarla ugraşıyor.sen emreyi görme git bunu bul.

US

beşiktaş sürekli stoper alıyo zaten dogru düzgün top yapabilen bi tane orta saha oyuncuları olsa suan hala sampiyonlugu kovalıyo olcaklardı...

devre arası aldıkları şildenfe mi ne var ya adam tam bi aptal oftas macında hem ofsaytı bozdu hem adamını kacırdı hemde o pozisyonda top kaybı yaptı ..