Hocamızın maçtan sonraki sözleri; katılıyor musunuz?

Başlatan enezzz, 21 January 2008, 19:58:38

« önceki - sonraki »

enezzz

Dilaver, deplasmanda oynadıkları Antalyaspor maçında takımının gösterdiği mücadeleden memnun olduğunu söyledi.

Kendileri adına sıkıntılı geçen bir hafta sonunda Antalyaspor ile daha önceden de söyledikleri gibi zor bir maça çıktıklarını ve iyi mücadele ettikleri karşılaşmadan yenik ayrıldıklarını ifade eden Dilaver, şunları kaydetti:
''Antalyaspor gibi zor bir deplasmanda oynamak kolay değildi. Ama biz gerçekten iyi futbol oynadık. Gol noktalarında daha dikkatli olabilseydik oyunu lehimize çevirebilirdik. Baskı kurduğumuz anda yediğimiz goller mağlubiyetimize neden oldu. Ama yapacak bir şey yok. Bundan sonraki karşılaşmalarda daha iyi konsantrasyon sağlayarak en iyi şekilde mücadele edip yolumuza devam etmek istiyoruz

ozkan17

zaten klasik bi konusma yapmıs hocamız..katılmak yada katılmamak söz konusu degılki..

celebi

ben takımımızın oyununu görmediğimiden dilaver hocamızın dediklerinin ne kadar gerçekçi olup olmadığını bilemem. fakat hemen hemen her maçta hakemlerden yakınıyoruz. acaba gerçekten de hakemler mi yoksa kendimizi avutuyor muyuz.

veis

adam ne desin deplasmanda 2 gol atmış dogal olarak iyi oynadık demeliydi zaten.ama ben halen ramazan sal dan yararlanılmamasına üzülüyorum genç ve hırslı bir futbolcu gerçi 30 dakika oynamış bence ilk 11 denenmeli çünkü sürekli oynayanları gördük ve bi nane olamıyacaklarıda belli ramazandan yararlanılmalı.

pitbul055

yücel hocada antalya kampında ligde patlamaya hazırız diyordu.harbi doğru söylemiş.daha ilk istanbul maçında patladık.dilaverde sallıyo işde

selahattin55

hocayı eleştirmekten ziyade takımın maddi sorunları sahaya yansıyor bence.yoksa bu takımın ölüsü istanbula samsunda yenilmezdi.şuan hocanın fazla yapacağı birşey yok.yönetim iyi niyetli insanlardan oluştuğundan eminim ama adamların güçleri bu kadar bunun üzerine çıkamıyorlar demekki.acilen para lazım paraolsa paralar ödense şu an butakıma iyi birr kalecimiz olsa ilk 2 ye zorlarız.para ve kaleci lazım.

Sadece Samsunspor

veis

abi hep pembe tablo çıkacak yürekli bi hoca olarak bu takım ligde ilk 6 ya giremez ama küme de düşmez antalya maçı içinde elimizden geleni yaptık diyecek çok zor degilki....

ozkan17

bugunu kurtarmak yetmez fenerın yaptıgını yapmamız lazım kurumsallasmamız lazım..ve ben bu kurumsallaşma hedefını istegını bu yonetımde goruyorum..5 sene daha cıkamayalım lıge ama sabit gelırı olan,gelecek 100 yılımızı kurtaracak ekonomık olarak cagdas sevıyeye ulastırcak adımla atılmasından yanayım..sadece yapmamız gereken yonetıme maddı ve manevi destegı eksık etmemelıyız..VE TABİ BI AN ONCE YUSUF ZIYA FAKTORUNDEN KURTULMALIYIZ!!SAMSUNDA YASAYAN SAMSUNSPORLULAR CEVRENIZDEKILERE BU ADAMIN YAPTIKLARINI ANLATMANIZ BILE YETER BUNA OY VERMEMELERI İÇİN..

yusuf ziya yılmaz
sözünde durmaz..
bu buyuk taraftar
ONA OY KULLANMAZ!!!ONA OY KULLANMAZ!!!..