Sezgin Gümüş'e sevgi, Yusuf Ziya Yılmaz'a tepki

Başlatan karatas_55, 17 December 2007, 12:33:26

« önceki - sonraki »

timofte

20 January 2008, 23:16:41 #30 Son düzenlenme: 20 January 2008, 23:18:56 timofte
Sağda solda görüyoruz, "eskiden böyleydi" bilboardları asılmış. Yusuf Ziya Yılmaz açısından şimdiden yerel seçim startı verilmiş görünüyor. Ben de "Eskiden Süper Lig'de bir Samsunspor vardı" diyorum. İhtiraslarınız siyasi hesaplarınız yüzünden dibe vurdurduğunuz!! Ve her yenilgide, azalan her umutta daha da artan bir öfkeyle söylemeye devam edeceğim.

cem 55

her aklıma geldiginde beddua ediyorum bu adama büyüksehir belediye baskanı oldugun güne lanet olsun yusuf ziya yılmaz insallah bu seçimlerde bi daha gelmemek üzere hezimete ugrayarak çeker gidersin kırk yıllık efsaneyi rezil ettin bu insanların ahlarının bedduaların hesablarını nasıl vereceksin bakalım.

samsunmania

Arkadaşlar bunun hesabını soracak bilinçli seçmen profili nerede? Bizim bir yolla insanları bilinçlendirmemiz gerekiyor. Sırf oy için ya da oyla cezalandırmak için de değil. Samsunspor sevgisini aşılamak için medya desteği şart. Yerel tv kanalları ile dirsek temasında olmamız lazım. Yönetimle görüşüp bu insanları ikna edip yardım  kampanyası da yapılabilir. Günde 5 dk Samsunspora ayıramayacaklar mı? Demem o ki insanların zihnine Samsunspor'u çakmamız lazım.Kulaklarını tıkasalar da sesimizi duymaları lazım.

timofte

22 January 2008, 00:52:28 #33 Son düzenlenme: 22 January 2008, 14:51:21 admin_
hayatta yüzümü güldüren yegane değer samsunsporumu bu hale düşürenlerin allah bin türlü belasını belasını versin.

timofte

22 January 2008, 01:17:35 #34 Son düzenlenme: 01 July 2008, 23:33:28 samsuni

burası 2006 senesi malatya.. işte gerçek, büyük samsunspor taraftarı burda, gerisi boş laf.

veis

işte gerçek sevgi işte gerçek aşk.bi resim binlerce insana umarım çok şeyi anlatır.

celebi

bence resimdeki bir güzellikte hemen hemen herkesin kırmızı forma yada giysi giymesi va atkı takması

samsunmania

Şu yolsuzluk furyası bir açığa çıksa, Samsunspor aşığı bir belediye başkanımız olsa ne güzel olurdu.O zaman bu kulübü 30 trilyon borç batağına sürükleyen vampirlerin yüzünü görmek isterdim.

Kadir ÇELEBİ

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 22 January 2008, 23:01:29
Şu yolsuzluk furyası bir açığa çıksa, Samsunspor aşığı bir belediye başkanımız olsa ne güzel olurdu.O zaman bu kulübü 30 trilyon borç batağına sürükleyen vampirlerin yüzünü görmek isterdim.

bizler belirleyelim oyleyse neden olmasınki yerel secimlere fazla kalmadı aday adayım İsmail UYANIK burada hemfikir olursak isim konusunda bu isme bizim adayımız sizsiniz diyelim..

samsunmania

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 January 2008, 00:41:34
bizler belirleyelim oyleyse neden olmasınki yerel secimlere fazla kalmadı aday adayım İsmail UYANIK burada hemfikir olursak isim konusunda bu isme bizim adayımız sizsiniz diyelim..

Benim korkum Samsunsporun en şaşalı zamanlarında bile seçilemedi İsmail Başkan.Bu millette bir gariplik var anlamıyorum.

timofte

samsunda gördüğü ihanetlerden sonra ismail uyanık başkanımızın ne samsun belediyesi ne de samsunspor başkanlığını tekrar düşüneceğini sanmam. ama böyle bir şeyin olmasını ve bazı hesapların tek tek görülmesini öyle çok isterdim ki.

Kadir ÇELEBİ

Ne yazıkki kisilik karakter ve geçmişine bakılmaksızın partiye oy veriyor halkımız.. yinede artık samsunsporumuzun bu duruma gelmiş olması belki yurekleri sızlatıp adam gibi birinin bu sehrin yoneticisi ve samsunspor sevdalısı olan birini getirmesi gerekmekte. keşke aday olsa keşke getirebilsek başımıza

samsunmania

Alıntı yapılan: SamsunSpor_34 - 23 January 2008, 12:44:56
Ne yazıkki kisilik karakter ve geçmişine bakılmaksızın partiye oy veriyor halkımız.. yinede artık samsunsporumuzun bu duruma gelmiş olması belki yurekleri sızlatıp adam gibi birinin bu sehrin yoneticisi ve samsunspor sevdalısı olan birini getirmesi gerekmekte. keşke aday olsa keşke getirebilsek başımıza

Nerdeee. Bulvardaki dolmuşların yarısında Trabzon ve Rize flamalar var.Kim tepki gösteriyor. Milletin umurunda değil.Bu kadar umarsızlık olamaz vallahi.