Samsunspor.biz Eskişehir'de!

Başlatan KotuCocuk55, 10 November 2007, 23:06:07

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Herkese Selamlar,
Bir hafta daha geride kaldı,büyük umutlarla gittiğimiz bir deplasmandan elimiz boş ama yine umutlarla döndük.
Gördükki ikinci ligden birinci lige yükselmek için muhteşem bir takım kurmamıza gerek yok,bugün zirveye oynayan rakip takımın Samsunsporumuzdan çok da aman aman bir fazlası yoktu.Celil'in adeta şov yaptığı maçta gözler Serkan Aykut'u aradı.Bir celil ve bir serkan'ın takımın gücünü ve kalitesini nasıl arttırdığını ve sırf bu ikilinin bile formda olmaları durumunda bizi zirveye yakın tutabileceklerini bir  kez daha gördüm anladım.

Ara döneme kadar zirveye yakın durabilirsek,iyi bir orta saha kaleci ve forvet transferiyle çok can yakan bir takım olabiliriz diye düşünüyorum.

Gelelim bu başlığı açma sebebim olan bence eskişehir deplasmanının benim açımdan en güzel olayına;
Öncelikle şunu söylim admin arkadaş istanbuldan,bursadan,samsundan gelen taraftar grupları derken ankaradan gelen biz onlarca kişiyi unutmuş.Bu işin ayrıntısı tabi asıl güzel olan ise
Maça gelen Taraftar grupları içinde ise doğaçlama örgütlenen samsunspor.biz forumu kullanıcılarının maçı hepberaber izlemesi,birlikte yorum yapması,tezhüratlara katılıp,tezahürat başlatmasıydı.Ankara,samsun,bursa,istanbul'dan gelen yanılmıyorsam 10-15 kişi civarındaydık,Samsunspora ayrılan yerde birbirimizi bulduk ve yensekte yenilsekte takımımızı omuz omuza destekledik.Ortak değerimiz samsunporumuz'du,bu değer çevresinde önce bu sitede buluştuk,sonra stadlarda bugün eskişehirde olduğu gibi.Umarım inşallah bir gün forumumuz aracılığıyla örgütlü ve daha büyük deplasman organizasyonlarına imza atabiliriz.
Bu değerlerimizi yücelten tüm forum kullanıcısı arkadaşlarıma ve site görevlilerine teşekkür ederim.Keşke toplu halde bir resim çekinseydikte Samsunspor.biz eskişehir'de diye anasayfada yayınlanabilseydi.

Son olarak cem kardeşime söz verdim onun için yazıyorum,Sayın kulüp yöneticilerimiz kendisine kalede sorunumuz yok demişler,çok büyük hata yapmışlar.Mehmet'lede Ercümentle'de bu iş çok zor görünüyo.Kaleci önemli bir mevki,hatasının telafisi çok zor aynı bugün mehmet'in işgüzarca yaptığı penaltının maçın sonucuna etki etmesi gibi.Diğer bir konu forvet ve orta saha ihtiyacımız,ara transferde bu mevkilere mutlaka transfer yapılmalı özellikle ortasahayı toplayacak,top çevircek birine ihtiyacımız var.Ve tabi caner,altın çocuk diyolar,bugün golünü de attı ama ben kendisinin en azından şuanki performansıyla çok iyi,üretken ve faydalı oldugunu düşünmüyorum,çok gol kaçırması yanında önüne atılan toplara koşmaması,koşamaması,ağır kalması,süratli deparlara kalkamaması ve rakip ouncuları ısırmadan oynaması bugün bizlere adeta saç baş yoldurdu.Caner ve kemal akbaba  var diye forvet hemde iyi bir forvet almassak önümüzdeki maçlarda daha çok verem oluruz.

Eskişehirde buluştuğumuz,bazılarıyla yeni tanışma fırsatı bulduğumuz tüm arkadaşlara,abilere,kardeşlere selam olsun..

Sadece Samsunspor

dediklerine katılmamak elde değil güzel bir yazı yazmışsın kutlarım

dediğin gibi caner çok ağır bir futbolcu - bakın serkana 34 yaşlarında tazı gibi herif her topa koşuyor mücadele ediyor orta sahaya yardım ediyor ya caner ne yapıyor 23 yaşında ama tık yok herifte tamam gol atıyor ama sadece bunla olmaz koş pres yap adamlara bas toplara koş yardıma git bişeler yapmaya çalışki o zaman seni gerçek olarak bağırımıza basalım canerim - sana hala güveniyorum ama şansını zorlama artık elinden gelenin en iyisi yapmaya çalış - bunları yaptığın takdirde taraftarlardan eskisinden daha çok pozitif yönde eleştriler alacaksın  :wink:

timofte

Hepinizin gönlüne, yüreğine sağlık arkadaşlar. Sevinmek için sevmedik..

cem 55

saol kardeşim gerçekten cok güzel noktalara altına imza atacagım yorumlarda bulunmussun samsunspor.biz ailesi olarak günden güne kaynasıyoruz büyüyoruz ileride daha kapsamlı organizasyonlarda kol kola samsunsporumuzun askıyla bulunmak dilegiyle

celebi

taner demirbaşı kesin almalıyız. :wink:

selahattin55

Eskişehirspora yıllardır hep sempati duymuşumdur.taki dünkü maça kadar taraftarı ve şehir olrak yerinin süper lig olmasını isterdim ama yanılmışım.taraftarı tam bir kepaze samsunspor deplasmanına gelecek kadar yürekli değiller.es es türkiyede hangi deplasmana giderse gitsin taraftarının maç seyredeceği yer tuvalat penceresidir çünkü misafir takıma verdikleri bölüm tam bir rezalet.o staddan olsa olsa oto park olur.su yu bile yönetim satıyormuş başka su bulma imkanımız olmadı.fazla sövdük heralde devre arası su bile vermediler.su için kavga ettik.bundan sonra malatya neyse bunlarda o benim için.inşallah samsuna gelirler ama onlara hamsi kafasıyla yar...k kafasını göstercem.samsunspor taraftarı olarak şeklimizi desteğimizi fazlasıyla yaptık helel bu taraftara o ibnelerde taraftarız diye geçiniyorlar.bizim gitmeyeceğimiz deplasman olmaz ama kendi evinde köpek gibi havlamayka olmaz.bütün rakip taraftalarını samsuna bekleriz.özellikle es es.gelmeyyen o çocu.

selahattin55

MEHMET bölükbşı ile ne başarı gelir nede bişey.bu adam yetersiz çok acil kaleci lazım yönetim görmüyorsan dün görmüşsündür inşallah.ne yeryüzüne nede türkiyeye nede samsunspora CELİL gibi bir yetenek gelmez keşke celil 20 yaşında olsaydı da bir 15 yıl daha oynasaydı.imparator demek bile celile yersiz kalıyor.seviyoruz seni celil gardaş.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: "selahattin55"MEHMET bölükbşı ile ne başarı gelir nede bişey.bu adam yetersiz çok acil kaleci lazım yönetim görmüyorsan dün görmüşsündür inşallah.ne yeryüzüne nede türkiyeye nede samsunspora CELİL gibi bir yetenek gelmez keşke celil 20 yaşında olsaydı da bir 15 yıl daha oynasaydı.imparator demek bile celile yersiz kalıyor.seviyoruz seni celil gardaş.

harbiden ya celil şurda en fazla ama en fazla 2 yılı var sonra ne olacak çok merak ediyorum onun gibi oyuncu bulamayız ki keza serkan aykut içinde öyle o olmayıncada bişe yapamadığımızı gördük onun yerine kim gelecek - bu takım her sene 2 oyuncuya endeksli olmaz heralde - ya genç yetenekleri çıkartacaksın ya da iyi oyuncular alacaksın ki bu 2 kralımızın yerini doldursun gerçi onların yerleri dolmaz ama en azından futbol açısından yerine bişeyler gelmeli  :wink:

veis

celilin top teknigi süper esasında deplasmanlarda caner yorulunca oyundan alınıp celil ileride tek oynayabilir enkötü ya faaul olur yada penaltı çünkü adam yolda yürür gibi rakibi geçebiliyor ahhh yücel hoca ahhh şu takımın oyununu bide ofansda saglamlaştırsan süper olucak.

erkan55

kaleye: mehmet ali tunc veya fevzi
sag kanada:serdar samatyali(aldigim duyumlara göre bu oyuncuyu alacakmisiz)veya ilhan özbay
oyun kurucu:serkan recber veya köksal toptan
forvet:taner demirbas veya sadi colak

Sadece Samsunspor

valla benim aldığım duyumlara göre: eskiden bizde oynayan evren (e.kürkçü değil diğeri) , şadi çolak , serdar samatyalı bide orduspordan bir oyuncu ama dını bilmiyorum ama 10 numara şenol olabilir - bu 4 ü ara transferde alınabilirmiş benim duyumlarıma göre :wink:

bengülü

kötüçocuk evet arkadaşım yazıların için tşk ederim ben seni maçtan sonra dışarıda gördüm  fırsat bulup yanına gelemedim kusuruma bakmasan ben seninle geçen sene g.oftaş maçında tanışmıştık ankarada fikrin gerçekten çok güzel o tribünde gerçekten samsunspor.biz taraftar forum sitesi grub üyelerin sayı fazlaydı. aklımızda bulunsun inşallah bir başka deplasmanda görüşmek üzere....

KotuCocuk55

Sevgili Bengülü,kalp kalbe karşıymış
Aslında bende seni sizin pankartı asarken takip ediyordum muhabbet edelim diye ama sonra maçın heycanı tezahürata kaptırıp kendimizi unuttuk gitti.İnşallah önümüzdeki maçlarda kısmet olur birlikte maç izleyebiliriz.Şimdiden kesin birşey söylemek zor ama  kısmet olursa 16.haftadaki Sakarya deplasmanında olmaya çalışacam.Bayrama denk gelebilir tam bilmiyorum ama herkes ayarlayabilirse inşallah sakaryada buluşuruz.O gün gelsin tabi yine konuşuruz.

Bende sana foruma yazdığın yazıların,bizlerle bu forumu paylaştığın için ve bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjiyle samsunsporumuzu heryerde desteklemenden ötürü teşekkür ederim.Sen ve senin gibi arkadaşların varlığını bilmek beni bu  renklere daha çok aşık ediyor.

Anil

celebi

sakarya maçı bayramdan 1 hafta önce oluyor ırada yine samsunspor.biz elemanları birlikte olacağız.