Celil geri dönmeli mi ?

Başlatan MeL_55, 15 December 2006, 15:09:40

« önceki - sonraki »

cem and naz55

Alıntı yapılan: "veis"evet şimdi celil bakalım ne karar verecek af edilirse malatyaya geri dönecekmi zaman gösterecek.
celil malatyasporu kafamda bitirdim demişti bakalım ne yapacak 1hafta önce verdiği röportajda dönmek istediğini söyledi bakalım celili celil yapan samsunspor a mı dönecek yada malatyaspor a mı şimdi bakacağız şimdi birlik zamanı diye çağrıda bulunmuştu inşallah beni utandırır ve bazı DEĞERLER için geri döner...........

supporter

Alıntıbakalım celili celil yapan samsunspor a mı dönecek yoksa malatyaspor a mı

Bu soruyu sormak için önce Samsunspor'un Celil'e "gel" demesi gerekir.
Adam dönmek istediğini söyledi. Birlik zamanı dedi.Ama yönetimde ses yok.

Celil'e dönmesin diyen kişilerin "bakalım Samsun'a dönecek mi" diye sorması komik. Eğer yönetim isterse döneceğini söyledi adam, ama istemezse de futbolu bırakacak hali yok

Sioux

Celil'i rahat bırakın temcit pilavı gibi önümüze bu işi getirmeyin.

Celil'in bu takıma 10'da biri kadar emeği geçmemiş insanlar yüzünden gitmek zorunda kaldığını bilmeyen varsa öğrensin. Bu kulüpte 3 isim olduğu sürece ben yokum diye daha önce söylemişti Celil. Şimdi yönetim isterse döneceğini söylüyor bu kadar basit. Alırlarsa gelecek almazlarsa gelmeyecek. Boş yere laf kalabalığı yapmaya lüzum yok

jean

o kadar parayi veremeyiz herhalde zaten gidis nedeni paraydi simdi niye gelsin mantiksiz tabiki gelmesini en cok isteyen benimdir sanmiyoim bu saatten sonra

cem and naz55

dün kanal sde telefonla canlı yayına katılan  naci pınar;
celil zaten hiç gündemimize girmediki ben ona gitmeden önce kalmasını gerektiğini döüşünün zor olacağını söylemiştim celil hiç gündemimize girmedi malatyaspor dan 600milyar nakit para aldığını sadece 70milyarlık çekin karşılıksız çıktığını bonservisinin almaya çalıştığını ancak bonservisini 70milyar karşılıksız bir çekten alamayacağını bilmeli
malatyaspor yöneticisi beni aradı celil hakkında ne düşünüyorsunuz bende ilgilenmiyoruz cevabını verdim adam celil e 600milyar nakit vermiş kolay kolay bırakmaz
yukardaki söylemler naci pınar a ait celil olayıartık kapanmıştır

cem and naz55

Alıntı yapılan: "söğütlübahçeli"Celil'i rahat bırakın temcit pilavı gibi önümüze bu işi getirmeyin.

Celil'in bu takıma 10'da biri kadar emeği geçmemiş insanlar yüzünden gitmek zorunda kaldığını bilmeyen varsa öğrensin. Bu kulüpte 3 isim olduğu sürece ben yokum diye daha önce söylemişti Celil. Şimdi yönetim isterse döneceğini söylüyor bu kadar basit. Alırlarsa gelecek almazlarsa gelmeyecek. Boş yere laf kalabalığı yapmaya lüzum yok
buda nasıl bir yaklaşım ne yazıp yazmayacağımızı sana soracak halimiz yok senden celilin nasıl gittiğini öğrenmek isteyende yok  bilen biliyor bırak insanlar yazacağını yazsın ona bari karışmayın

veis

ben anlamadım gitdi zaten ben celilin gelmesini istemiyorum başkalarıda istemez bundan kime ne herkes saygılı olmalı.gelsin diyenlerede saygı duyarım

supporter

celil gelmesin demenize laf yok anlamak bu kadar zor mu
yönetim de celil i istemiyor bu da ortada

hala dalga geçer gibi bakalım celil kimi tercih edecek demek saygısızlık değil de bunun mantıksızlığını ortaya koymak mı saygısızlık?

herkes işine baksın burası celile saydırıp tatmin olma yeri değil

Sioux

Alıntı yapılan: "cem and naz55"buda nasıl bir yaklaşım ne yazıp yazmayacağımızı sana soracak halimiz yok senden celilin nasıl gittiğini öğrenmek isteyende yok  bilen biliyor bırak insanlar yazacağını yazsın ona bari karışmayın

asıl sen kendi yaklaşımına konuşma şekline dikkat et
celil in nasıl gittiğini birtek siz mi biliyorsunuz yazacağını yaz ama kendi kendini tatmin etme burda

veis

supporter bana yorum yapma bende sana olurmu kardeşim

supporter

yapıyorsun ya birader yapma biz de yapmayalım meraklısı değiliz

yönetici

Ortam gerildi bu konu da gereksiz uzadı, Celil gelmek istediğini, yönetim ise düşünmediğini söyledi.

Tabi bu durumda bakalım Celil ne yapacak gibi sözlerin bir anlamı olmadığı da ortaya çıkıyor.

Konu kilitlenmiştir.