Tamer Denizlispor'da..

Başlatan samsunkral, 05 June 2006, 15:47:43

« önceki - sonraki »

samsunkral

arkadaşlar oyuncularımız yavaş yavaş takımdan ayrılıyor.nereye gidiyoruz

maviay55

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, dış transferde atağa kalktı. Transfer politikasını belirleyen Denizlispor, dış transferde renklerine bağlamak istediği futbolcularla anlaşmaya başladı. Yeşil-siyahlı yönetim, Samsunspor'un başarılı futbolcusu 31 yaşındaki Tamer Tuna ve Ankaragücü'nün tecrübeli futbolcusu Petkov'la prensip anlaşmasına vardı. Uzun yıllar Samsunpor'da forma giyen Tamer Tuna'nın birkaç gün içerisinde Denizli'ye gelerek imza atacağı öğrenildi..
birer birer gidiolar.. :!:  :!:
samsunsporum...nereye??
www.superspor.comdan alınmıştır[/i]

jean

yavas yavas korkulan oluyor arkadaslar durum feci baskan yok para yok oyuncuda kalmicak

ali ihsan

Bonservisi bizdeydi galiba inşallah para kazanmışızdır.Beyler daha çok oyuncu gidecek.Herkes lig a da oynamaz ayrıca bizde pek fazla para veremeyeceğiz.Ayrıca en az 4-5 tane ikinci lig tecrübesi olan oyuncuya ihtiyacımız var yoksa işimiz zor.

bengülü

mrb arkadaşlar dün canerle konuştum bütün futbolcular başka klublerle anlaşmışlar futbolcular yeni yönetimi bekliyorlar paralı yönetim gelmesse hepsi gidecekmiş

cem and naz55

karaktersiz adamlar bu kulüpte kimin sözleşmesi devam edip başka takımlarla görüşüyorsa hepsi de şerefsizler bugün para için şerefini satan insanlar yarın dostlarınıda satarlar şimdi çok paralı bir yönetim gelirse bile ilk tekmeyi tamer e atmaları gerekir bu takım da celil de ön anlaşma imzalamasını bilir serkanda bilir şeref haysiyet meselesi

yaman55

tamer hiç bir zaman kalacam demediki aksine ben gidicem dedi çevresindekilere eğer adnan ölmez gelirse celil adnan musa caner bütün iskelet gidecek benden söylemesi görünen o

MeL_55

abiler tamer daha gitmemis cünkü bizim yönetim yok tek anlasmislar...
ama karar bizim yönetimizin evet yada hayir diyecek

jean

sekersopor anlasacakmis galiba sergenide aldilar