Samsun'u yok etme projesi

Başlatan fatih55, 08 June 2006, 16:05:39

« önceki - sonraki »

fatih55

ARKADAŞLAR  GEÇENSENE  BASKETBOL TAKIMIMIZ  1.LİGE  ÇIKTI..SPONSOR  BULAMADIK DİYE  DAGITTILAR........EMİN OLUN Kİ  SPONSOR  ARAMA  GİRİŞİMİ  ODUGUNA İNANMIYORUM...ÇÜNKÜ  100LERCE  FİRMA  SPONSOR  OLMAK İÇİN BÖYLE  FIRSATLAR ARARKEN SASMSUNSPOR  BASKETBOL TAKIMIZI  YOK  ETTİLER.....ARADAN UZUN  ZAMAN GEÇMEDİ  1  YIL SONRA  FUTBOL TAKIMIZI  1.LİGDEN  2.  LİGE  DÜŞÜRDÜLER.................YAKINDA  SAMSUNUN  İSMİNİDE  SİLERLER..BAŞKA İSİM BULURLAR....

MeL_55

fatih55

busene  negibi  projeleri  var  bilmiyoruz  ama  10 hazirandan sonra  ortaya  çıkar.........
BİZ  SAMSUNLULARIN ARTIK  UYANMAMIZ  GEREKİYOR.....

lucapicola

Helal olsun be ne tespitlerde bulunmuşsun.Benim hiç aklıma gelmedi bunlar!

istanbul grubu

BASKETBOL TAKIMINA SPONSOR BULMA KONUSUNDA YANILIYORSUNUZ!! İSMAİL BAŞKANIN GÖREVLENDİRMESİ VE GÖNÜLLÜ OLARAK TALİP OLARAK ŞAFAK GEDİKOĞLU VE O ZAMANKİ MENAJER AYŞEGUL HANIM SPONSOR BULMAK İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMADILAR..DOSYALAR TANITIM KATALOGLARI HAZIRLADILAR VE GÜNLERCE UĞRAŞTILAR..HATTA GAZETEYE BİLE İLAN VERDİLER..SONUNDA SPONSORLUK FİYATINI 500 MİLYAR LİRAYA KADAR BİLE İNDİRDİLER Kİ BU RAKAMLA SPONSOR FİRMANIN ADINI PANASONİC SAMSUNSPOR GİBİ İSMİMİZİN ÖNÜNE KOYMAYI BİLE ÖNERDİLER AMA KİMSE SPONSOR OLMAK İSTEMEDİ..İSTANBUL'DAKİ BÜYÜK ŞİRKETLER BÜYÜK KLÜPLERE DİĞER ŞEHİRLERDEKİ BÜYÜK ŞİRKETLERDE KENDİ ŞEHRİMİZ DURURKEN SAMSUN'A SPONSOR OLAMAYIZ DEDİLER..VE ZATEN SONRADA BASKAN BIRAKINCA YENİ YÖNETİMDE TAKIMI LİGDEN ÇEKECEĞİZ DEDİ VE ŞAFAK BEYLE AYŞEGUL HANIMDA UĞRAŞILARINA SON VERMEK ZORUNDA KALDI..İŞTE İŞİN ASLI BU ARKADAŞLAR..

samsunspor-1965

hep bi kac tane ..... yüzünden oluyo böyle seyler getiriyolar lazi takimin basina TRabrumluyu  batiriyo ondan sonra böyle durumlara düsüyoz .. su Trabrumlulari.

Forvetim

Galip Öztürk'ün Samsunspora katkılarını herkes bilir, peki basketbol takımı bu durumdayken ligden çekilme aşamasına gelmeden neden kendisi sponsor olmadı? Takımın isminin önünde Panasonic yazacağına, Metro yazdıramazmıydı, Metro Samsunspor olmazmıydı. Bakın nasılda yakıştı kimse de yadırgamaz yadırgayamazdı. Ben işte burda gs ye 200 bin dolar yardımı (duyum) etik bulmadım. Tamam Galip bey her zaman Samsunsporun yanında ve hizmetinde ama bence daha fazlası lazım yeterli değil, Bir Samsunlu olarak konumu ve mali gücü itibariyle daha fazla sahiplenmesi lazım...