3.Lige düşebilirmişiz !!!

Başlatan RenTinRen, 30 May 2006, 23:50:41

« önceki - sonraki »

RenTinRen

Samsunspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin, mali sorunlara çare bulunmazsa Samsunspor'un 2. Lig'de de tutunmasının mümkün olmadığını söyledi.

Samsunspor Başkanlık Divan Kurulu üyeleri, 3 Haziran'da yapılacak olağanüstü kongre öncesi başkanlığa kimsenin aday olmaması nedeniyle Nuri Asan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenledi. Divan adına açıklama yapan Başkan Ediz Durmuş Bilgin, Samsunspor'a sahip çıkılması için şehrin ileri gelenleriyle toplantılar yapacaklarını kaydetti.

Samsunspor'un en büyük sorununun mali sorun olduğunu belirten Bilgin, "23 milyon YTL olan borç, Yönetim Kurulu tarafından yapılandırılmıştır. Bu borçlardan birinin ödenmemesi tüm borçların eski hale dönmesine sebebiyet verecek ve 40 milyon YTL'nin üzerinde borç kulübün boynuna asılıp kalacaktır. 2. Lig'de mücadele eden bir kulübünde bu borcun üstesinden gelmesi imkansız olacağı gibi, çok kötü sonuçlarının olacağı seviyelere inilmesi kaçınılmaz olacaktır. Bu da Samsunspor'u batıracağı kadar batıracaktır" dedi.

"Şimdi zamanın Samsunspor'un niçin bu hale geldiğinin soruşturulması değil, sorunlara çare bulunması zamanıdır" diyen Bilgin, Samsunlu idarecileri ve işadamlarını Samsunspor'a sahip çıkmaları konusunda göreve davet etti. Bilgin, mali sorunlara çözüm bulunmazsa Samsunspor'un 2. Lig'de de tutunmasının mümkün olmayacağını sözlerine ekledi.
3.

jean

durum feci anlasilan korkularimiz insallah olmaz

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"böyle parasızlıklarla hep konuşulacak ve trabzonlular tarafından samsunslular sahip çıkılmıyor denildikçe amatöre düşelim daha iyidir

iyide hala samsunlulardan ses yok ki.o zaman da piyasa trabzonlulara da kalır sivaslılarada kalır bilmem kimlere de kalır. bakalım başkanlık için SAMSUNLU kim çıkacak

akınyılmaz

Alıntı yapılan: "şirinler_1965"siz daha ortada bişey yokken senelerce bu takıma sahip çıkan samsunlular a hırsız derseniz trabzonlularada kaldır rumlarada

BAK YINE YANLIŞ ANLADIN HIRSIZ DIYEN YOK SADECE BU BORÇ NASIL OLDU ONU SORAN VAR..
BIRI DESEKI KARDESIM BU BORÇ BOYLE OLDU TAMAM DIR.

timofte

Alıntı yapılan: "akınyılmaz"
BAK YINE YANLIŞ ANLADIN HIRSIZ DIYEN YOK SADECE BU BORÇ NASIL OLDU ONU SORAN VAR..
BIRI DESEKI KARDESIM BU BORÇ BOYLE OLDU TAMAM DIR.

defalarca anlatıldı ama siz takip edememişsiniz.
Tek tek herkese kalem kalem açıklama yapamaz ki.

Ama İsmail Başkan, Ölmez'in tam aksine ikili ilişkilere büyük önem veren bir insandır eminim bu konuda detaylı bilgilenmek için kendisiyle iletişim kursanız sizi boş çevirmeyecektir.

Her hakkında edilen laftan sonra çıkıp gazetelere Tv lere açıklama yapacak değil ya..

kenan

mıllet ben eyup mekansızlardan bızı bu hale duserenlerın ben baska soze de gerek yok
bu nelan 40 trılyon borcmu olur be
bızım canık beldenın bukadar borcu yok bole bısemı var ya ayıp be vallaha ayıp
koca samsun sehrınden bı baskan adayı cıkmıyosa yazıklar olsun bu samsuna

King Of The North

YOK CANIM DAHA NELER.O ZAMAN SAMSUNSPOR DİYE BİR KLÜP DE OLMASIN,EN BÜYÜK ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ DA YOKOLSUN ÖYLE Mİ İSTİYORLAR.BEN BUNA İNANMAK İSTEMİYORUM OLACAK İŞ DEĞİL...

yaman55

bir başkan adayı çıkmadı yazıklar olsun kümeye düştüğümüzden beri doğru dürüst uyumadım nasıl uyuyorlar yataklarında kına yaksınlar bu durumada düştük

berusa55

yazıklar olsun!anlasıldı gidisat belli!malum adanaspor!!!hey gidi samsunsporum hey gidi!!!!:(

cagdasahmet

Ne yaptikta bu kadar Borca girdik ? Bomba transferler'mi ? Yepyeni bir Stad'mi ? Elimizde hic birsey kalmamis,düsmüsüz oyunculara para verilemedigi icin birer birer gidiyorlar , adayligini aciklayan Baskan yok......Ne olacak halimiz ?