Samsunspor:3 Norveç şampiyonu: 0

Başlatan sezgin, 15 May 2006, 19:04:37

« önceki - sonraki »

sezgin

Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Avrupa Yıldız Futbol Takımlar Şampiyonasına katılan Samsunspor Yıldız takımı, dün Norveç şampiyonu Sparta Prag'ın sahasında karşı karşıya geldi Sahaya, Vedat, Davut, Başaran, (Yankı), ismail, Hakan (Yasin), Gökmen, Samet, Tanju (Ercüment), Abdülsamet, Armağan, Yunus tertibiyle çıkan kırmızı beyazlılar 10. dakikada Abdülsamet 18.dak ikada Samet ve 30 dakikada Yunus'un muhteşem golleriyle sahadan 3-0 galip ayrıldı.Samsunspor Yıldız Futbol Takımı Menajeri Ali Sürer, Norveç şampiyonu Skeid karşısında mükemmel bir oyun ortaya koyarak farklı kazandıklarını belirterek " Turnuvaya Türkiyenin en büyüğü olarak katıldık. Bu büyüklüğümüzü ilk maçımızda Norveç şampiyonuna karşı da gösterdik, Mükemmel bir maç oldu. Şimdi sırada Portekiz şampiyonu var. Hedefimiz şampiyon olmak, Bunu başaramazsak ilk dört arasına girerek, Dünya Şampiyonasına katılma hakkını elde etmektir. Bunu başaracak kadroya sahibiz.

yusuf celebi

Sevgili Sezgin,bu bilgileri aktardığın için sana teşekkür ediyorum bazen bu tip haberleri öğrenemiyoruz o nedenle tekrar teşekkürler.

İşte Samsunspor'un geleceği bu çocuklar.
Emeği geçenlere teşekkürler.

Demek oluyorki bazı şeyler doğru yapılınca başarılamayacak hiç bir şey yok.
Samsunspor bütün zorluklara rağmen bu içinde bulunduğu durumu aşacak ve bizlerin beklediği ve arzuladığı başarıyı yakalayacak.Burada önemli olan hiç bir zaman güvenimizi kaybetmeyelim ve Samsunspor'luluğumuzdan taviz vermeyelim ve sayıca eksilmeyelim bunlar başarıya götüren önemli faktörler.
Bu çocuklara Samsunspor ruhunu aşılayıp üst basamaklara çıkmalarını sağlayıp desteğimizi vermeliyiz.

Mesela aklıma gelen ilk fikir şu.
Bu çocukların aldıkları başarı ne olursa olsun İstanbul'a geliş tarihini öğrenip orada bu çocukları karşılamak ve Samsunspor'luluğumuzu göstermek bir diğeri Samsuna indiklerinde kalabalık bir taraftar kitlesiyle karşılamak.

Küçücük çocukların ayaklarına gidilirmi demeyin bizler o çocuklara o formanın ne anlama geldiğini bir nebze olsun bu şekilde gösterebiliriz değilmi?.

Bu davranışlar ömür boyu bu çocukların aklından çıkmaz sürekli hatırlarlar.

Örnek ; Küçük bir çocuğa bir şey hediye ettiğinizde onu hiç bir zaman unutmaması gibi.

Bizler her şeyi karşı taraftan beklemek yerine ,önce bizler bir şeyler vermeliyiz.

supporter

sevgili yusuf çelebi çok iyi düşünüyorsunuz gerçekten bu çocuklara Samsunspor sevgisi aşılanmalıdır. Futbol bir yerde de yürek işi çünkü. Ankaragücü maçı öncesinde tıklım tıklım dolu tribünleri bu çocuklar dolaştı güzel bir manzaraydı. Eminim o günü de unutmayacaklardır.

seskat

sezgin kardeş bilgiler icin cok sağol. sen bu bilgileri nerden aldın. bi site var mı?
varsa verirmisin.

bu ara cocukları kesin karşılamamız lazım. ne zaman gelcekler belli mi. şunu öprenip karşılayalkım. tüm istanbul p*c medyasına da gösterelim samsunsporluluk neymiş. şunu nasıl öğrencez. birileri araştırsın. ben biyerleri aramaya başlicam. bakalım sonuc cıkacak mı.

işallah şampiyon olup dönerler.

samsunkral

2.maçı 2-0 kaybettik Boavistaya karşı.Daha 2 maçımız vardı ama hiçbir yayıncı kuruluşta bi haber görmedim ama bu kupaya büyük bi takım katılsaydı 3 büyüklerimiz(!) gibi gazeteler çarşaf çarşaf yazardı.

beşnumara

Alıntı yapılan: "samsunkral"2.maçı 2-0 kaybettik Boavistaya karşı.Daha 2 maçımız vardı ama hiçbir yayıncı kuruluşta bi haber görmedim ama bu kupaya büyük bi takım katılsaydı 3 büyüklerimiz(!) gibi gazeteler çarşaf çarşaf yazardı.
yapma  yaaaa çok üzüldüm keşke devam edebilseydik :oops:

yaman55

samsunkral

elenip elenmediğimizi bende bilmiyorum ama 2.maçı kaybettik.Daha 2 maçımız vardı ama bi daha haber alamadım.

AllydeenleaR

oraya kadar gitmeleri yeter beşiktaşa galatasaraya fenere 5er 10ar attılar daha ne olsun

inşallah bu çocuklar samsunsporumuza kalır elimizde iyi tutmamız lazım

MeL_55

Gelecigin yildizlari PRAG'DA YARISTI

nike premier cup 2006 avrupa sampiyonasi'nda Ferencvaros avrupa sampiyonlugunu elde ederken,ülkemizi temsil eden SAMSUNSPOR 15. oldu.

Dünyada 15 yasalti genclerin mücadele ettigi önemli organizasyon Nike Premier Cup 2006'nin Avrupa Sampiyonasi Cek Cumhuriyeti'nin Prag kentinde gerceklestirildi. Isvicre'nin Basel takimi normal süresi 1-1 biten finalde,penaltilarda 3-1 yenen Macaristan temsilcisi Ferencvaros Avrupa Sampiyonu oldu. Türkiye sampiyonu olarak Prag'da mücadele eden SAMSUNSPOR ise 15. sirayi elde etti. SAMSUNSPOR'UN grubundan cikan iki takimin 3-4'üncülük macinda ise Brüksel (Belcika),Boavista'yi (Portekiz) 2-1 yendi.
Ferencvaros,Basel,Brüksel ve Boavista,7-11 Agustos'ta  
Manchester'daki Premier Cup'ta dünya sampionlugu icin mücadele edecek.

Tecrübe farki

SAMSUNSPOR Altyapi Genel Direktörü Hakki Yesilyurt,"Cocuklarimizi ilk kez yurt disina cikti. Gercek performanslarini ortaya koymadilar. Tecrübesizlik bizi etkiledi" dedi. SAMSUNSPOR Yildiz Takimi Antrenörü Ayhan Bayraktar ise "Sampiyonada istedigimiz oyunu sergileyemedik. Futbolcularimizin ilk kez böyle uluslararasi bir deneyimi oldu. Arzuladigimiz sonuclari alamadik" diye konustu. Sampiyonada SAMSUNSPORLU yildizlarimiz yaninda Isvicre'de yasayan Hakki Oek, Basel'le ikincilik, Avusturya'da yasayan Resul Ünlü de BNZ Tirol'le
8'incilik elde etti _-_-_-_- MeL_55

samsunkral

eyvallah kardeş.nerden buldun bu bilgileri

MeL_55

hürriyet gazetisinde buldum !! da kimse birsey yazmiyo bosuna yazmisim demek

yönetici

Alıntı yapılan: "MeL_55"hürriyet gazetisinde buldum !! da kimse birsey yazmiyo bosuna yazmisim demek

yazdığın için sağol
ne yazık ki okuyan ve birilerinin yazmasını bekleyen daha çok..

halbuki hep birlikte katkıda bulunmalı ve seviyeli bir şekilde diyalog kurabilmeliyiz..
Umarım bu konuda tekrar eski havamızı yakalarız..

Samsunsporumuzun yıldız takımlarda ŞAMPİYON olması ile gurur duyduk..
Avrupa maçları hocamızın açıkladığı gibi herhalde tecrübesizlikten böyle neticelendi.
Sonuçta yıllardır gurur duyduğumuz altyapımız şanına yakışanı yapmış oldu.

Tabi bir de "Yıldızlar Şampiyonluğu" bile olsa bunu hazmedemeyenler var.

Alıntı yapılan: "Yemen Ekşioğlu (bjk.com.tr ve fanatik'te) "Bin 325 futbol takımının katıldığı Nike Yıldızlar Ligi'nin dörtlü finali Kasımpaşa Stadı'nda yapıldı. Beşiktaş, Galatasaray, Samsunspor ve Gaziantepspor'un katıldığı yarı final ve final maçlarının sonunda Samsunspor, Beşiktaş'ı 2-1 yenerek şampiyon oldu. Ancak turnuvanın gerçek bir şampiyonu vardı. O da Beşiktaş... Niye mi?  

Yıllardır hep uğraşıyoruz, bilhassa teknik adamlara diyoruz ki; "Ne olur hedefiniz şampiyonluk değil, yukarıya kaç adam veririm olsun" diye... Ama özellikle Samsunspor'da öncelikli hedef şampiyonluk düşüncesi olunca, başta Genç Milli Takımlar Sorumlusu Gündüz Tekin Onay olmak üzere herkes tepki koyup, cinayeti gördü. Ve bundan sonra turnuvada kemik testi aranacağını söylediler. Samsunspor'da Başaran, İsmail, Hakan, Tanju, Yunus ve Armağan diğer arkadaşlarına oranla fiziksel olarak sahada sağlıklı bir görüntüde değillerdi. Nüfus kağıtları normal yaş sınırını gösterse bile. İşte bu görüntülerde Beşiktaş Yıldız Takımı, kaleci Ali Erdem başta olmak üzere, Murat, Mehmet, Furkan, Erhan, Cebrail, Kerem, İlkcan, Batuhan, Necip, Gökhan, Hasan ve Onur'la turnuvanın gerçek şampiyonu olarak gönüllerde ayrı bir yer edindiler. Kendilerini kutluyorum.
Ancak çok çirkin bir görüntü de vardı. Hiç içime sindiremedim. Başkan Yıldırım Demirören, televizyonlara çıkıp "Galatasaray'ın şampiyonluğunu daha çok istiyorum" derken, ben de "Yüz tane Galatasaray şampiyonluğunu, Fenerbahçe'nin bir şampiyonluğuna değişmem" demiştim. Ne kadar da iyi yapmışım.
Finalde Samsunspor, Beşiktaş'ı 2-1 yenerken attığı her golden sonra Galatasaray Yıldız Takım oyuncuları hiç de hoş olmayan bir şekilde Beşiktaş aleyhine çok çirkin küfürler etti. Onları bu kadar etkileyen neydi? Beşiktaş yenilgisi mi yoksa, ağabeylerinin doldurmaları mı? Futbol İl Temsilcisi Bahri Savaş ve Galatasaray antrenörü Recep Hoca'yı tebrik ediyorum. İtidalli davranmaları daha büyük olayları önledi.
Yıldırım Başkan, sen "Yukarıdakiler şampiyon olsun" derken, aşağılarda Beşiktaş aleyhine yanlış tohumlar atılıyor, farkında değilsin.

Kıskananlar çatlasın..!

bluegreen55

''Yıllardır hep uğraşıyoruz, bilhassa teknik adamlara diyoruz ki; "Ne olur hedefiniz şampiyonluk değil, yukarıya kaç adam veririm olsun" diye.''

bunu kendisi söylemiş kendini, yalanlamış samsunspora dokundurcam diye...

beşiktaşın altyapısından çokmu adam çıkmış samsundan gelen yada samsunlu oyuncular daha fazladır beşiktaşta yıllardır...

MeL_55

ohh canima deysin besiktass  :wink: