Serkan Aykut ve mutlu son

Başlatan merkez, 20 June 2006, 16:33:50

« önceki - sonraki »

merkez

Serkan Aykut Samsunspor'la yeni sezon için bir yıllık mukavele imzaladı.

Nuri Asan Tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrası yaptığı konuşmada "Samsunspor'u tekrar birinci lige çıkarmadan bir yere gitmeye gönlüm razı olmadı"dedi.

Serkan Aykut Ankara Şekerspor ile yaptığı ön protokolün iptali konusunda Şekerspor'lu yöneticilerin gösterdiği anlayışa teşekkür ettiğini belirterek onlara" ben Samsunluyum benim takımıma borcum var. Bu nedenle anlayış bekliyorum" dediğini onlarında bu söz karşısında ön protokolü iptal ettiğini dile getirdi.

Serkan Aykut sözlerine şöyle devam etti."hiç kimse merak etmesin bu takım bu yıl tekrar Süper lige çıkacaktır.Zaten ben buna inandığım için burada kaldım".

Kaynak:samsungol- Ercüment Gül...

Helal sana be Serkan...
Kendine yakışanı yaptın ve bu zor günde takımı yalnız bırakmadın.
İşte samsunun öz çocuğu böyle yapar,200 milyar için takımı satıp gitmez (musa)

deli 55

helal olsun kral serkan...sana da bu yakışırdı zaten..bu sene lig A NIN gol kralı belli oldu şimdiden :lol:

jean

herse"y iyide 1 yil azmis keske daha fazla imzalasaydi

köprülü

işte bu çok hoşuma gitti bir SAMSUNSPORLUYA yakışan da buydu zaten

34 SS 1965

1 yıllık anlasma formalıtedendır ınanıyorum kı serkan jubılesını samsunda yapacaktır zaten baska takımlar ona yakısmaz

berusa55

mican 55

samsunspor için hayırlı olsun

beşnumara

hepimize hayırlı olsun inşaallah 2. lig diye hafife alıp oynamamazlık yapmaz

cem and naz55

ALIN SİZE GERÇEK SAMSUNLU GERÇEK SAMSUNSPOR LU O BURDA CELİL NEREDE

degirmendereli

Yaşı kaç olursa olsun, Serkan Aykut kalitesini gösterecektir.

sezer-55

teşekkürler serkan aykut teşekkürler.Fakirlik anlaşıldığında en büyük sevgi bile pencereden kaçar(geothe)bazıları gibi kaçmadığın için teşekkürler.Bu samsun senide unutmayacak bazı şahsiyetleride.

berusa55

en kral samsunlu sensin serkan!birileri gibi smasunun düsmanına gitmedin!helal sana!