Burası Samsun İstanbul değil!

Başlatan supporter, 22 April 2006, 21:09:02

« önceki - sonraki »

RenTinRen

abilerim , ben saathanenenin yanındaki küçük bir sokakta olan fazıl kadı i.ö.o okuyorum , okulun oldugu sokakta kocaman gs bayragı asılı , ne adar bagırmam karşı çıkmama ragmen malum 14 yaşındayız kim dinler ,
genede astılar bayragı gözünüzü sevim yırtın atın şu bayragı ;)    bayrak  saathenenin hemen yanındaki küçük bir sokakta asılı 100 -150 metre ilerisinde

berusa55

gerekli msj alınmıstır kardesim sen merak etme!görüyorsunuz di mi arkadaslar!o bayragı o esnafın gö..ne sokmaz mıyız biz simdi?

Forvetim

Ekmeğini Samsun halkından kazanan oradaki esnaflara yazıklar olsun. Benim bildiğim bi şehrin semtlerinde ki esnaflar kendileri para toplar ve o ilin takımının bayrağı yaptırılır ve sezon boyu semtin en önemli noktasında asılı durur ben böyle gördüm, bu nasıl iş bunlar Samsunlu olamaz. Kanı bozuklar...

berusa55

insan o.c.olunca böyle oluyor kardesim napacaksın!onlara garip gelmiyor!kansızlar yaaa!

cagdasahmet

Hos degil ama yinede baska türlü anlamazlar bunlar laftan

berusa55

cidden dediğimi yapacaksın yaa!gideceksin o bayragı alıp kı..larına sokacaksın!yapanın da yaptıranın da agzına sı..caksın!bak bakalım tekrar yapabiliyorlar mı!aslında taraftar grubu toplanıp o bayragın asıldığı yere bir gidelim arkadaslar!bir organizasyon düsünelim mi?ne dersiniz!densiz adamlar ya!kansız ib..ler!

samet

Alıntı yapılan: "cem and naz55"ben hastanede çalışıyorum pztsi sabahı adamın biri geldi elleri kesilmiş el kemiği çatlamış iki elin parmaklarıda tutmuyordu sordum ne oldu dedim cevapla şok oldum
samsunspor taraftarları yaptı arabamın camlarını kırdılar dedi bana saldırdılar dedi doğrusunu söylemek gerekirse üzüldüm ama adam da sevinç turu attığına bin pişman olmuş
ona şunu dedim samsunspor küme düşmüşken sizlerin sevinmesini burdaki insanlar kaldıramaz normal karşılamaz dedim  bende samsunsporluyum dedi bende gerçek samsunsporlu olan insan takımı küme düşmüşken bir başka takımın şampiyonluğuna sevinmez dedim tabi bunlar normal konuşmayla oldu sonra adamın bilekleri alçıya alındı
o adam daha sokağa çıkamaz işte bunu da ömrünce unutamaz...bizde samsunspora sahip çıkmaya devam edeceğiz 19 mayısta yıl başlarında derbi maçlarında...ben askerdeyim ama bu işi yapacak çok adam var...