Sizce Samsunsporumuzun yeni başkanı kim olmalı ?

Başlatan cem and naz55, 17 May 2006, 18:54:46

« önceki - sonraki »

tunç güvenoðlu

ayhan bermek in adi niye gecmez onu anlamadim.fedarasyon baskanligini adayligini koyduguna gore futbolu seven biri hemde samsunlu. ama baktim ne hikmetse adi gecmiyor bile.

supporter

Alıntı yapılan: "tunç güvenoğlu"ayhan bermek in adi niye gecmez onu anlamadim.fedarasyon baskanligini adayligini koyduguna gore futbolu seven biri hemde samsunlu. ama baktim ne hikmetse adi gecmiyor bile.

gerçekten bilmiyorsanız Sayın Bermek aslen Çarşambalı olan, Samsunluluk konusunda duyarlı bu nedenle de Samsunspor'a da ilgi gösteren ancak aynı zamanda Fb li olan bir futbol adamıdır. Takıma zamanında maddi katkılar sağlamış kısa bir süre yöneticilik yapmış birisidir. Gördüğünüz gibi başkanlık için adının geçmesi biraz zor bu durumda..

tunç güvenoðlu

supporter aciklaman icin sagol da sadece fb li olmasi disinda hic bir eksigi yok. zaten bir cok kulub baskanida istanbul takimlarini tutuyor.bunda bir sey yok. bak yoneticilikte yapmis .fedarasyon secimlerinde epeyde oy aldi demekki epey lobisi var demektir.

bengülü

Alıntı yapılan: "fat55"sonunda askerliğim bitti.17 mayıs ta tezkeremi aldım.bu süre içinde yazı yazma fırsatım olmadı.ama değerli samsunlu hemşerilerimin arasına artık döndüm.sevinçliyim.niye düştük.suçlu sadece yönetim kais gibi bir oyuncunu satıyorsun yerine ceyhun gibi bir sorunlu adam.ara transferde aldığın tamer hariç gerisini geç.futboldan anlamayan bir başkan .samsun un düşmesinin tek nedeni bu aciz yönetimdir.tek başkan adayım galip öztürk ve futboldan anlayan futbol şubesi

aramıza tekrar hoş geldin fatih sana geçmiş olsun diyorum

deli 55

galip öztürk veya ismail uyanık..bu kulübün başkanlığına bence en çok bu 2 isim yakışır

oğuzhan55

Başkanlığa adaylık konusunda resmi bir açıklama yapıldı mı?Ya da aralarda ismi geçen söylentiler var mı?