Samsunspor Ulusoy'a neden oy verdi?

Başlatan ender, 26 March 2006, 20:16:02

« önceki - sonraki »

ender

Su anda kufrettigimiz ulusoya kendimiz oy verdik ve dusersek bu adi heriflerin etkiside cok buyuk.Hakem hatalarindan kaybettigimiz puanlar bizim icin yeterliydi.Adamlarin dusmemiz icin ozel cabasi var.

south_london

biz vermedik onlar topraklarına verdi SAMSUNLU ADAY VARKEN TRABZONLUYA OY VERDİLER!!!!

supporter

Malaesef hemşehricilik ağır bastı da ondan.
Şimdi de ödülünü topluyoruz böyle..

bluegreen55

Haluk Ulusoya oy verenler görmüşlerdir artık kendi hemşerilerinin ne kadar şerefli! insan olduğunu yine onun döneminde Samsunspor hakemlerden çok çekmedimi.Ne zaman ismail uyanık bu sene şampiyonluğa oynayacaz dese hakem facialarıyla başladık lige.sonrada 5.6. olabildik ancak.Şampiyon olacak kadrolar geldi geçti samsundan yazık oldubu nesile.umarım yeni nesil bizi bu yönde umutlandırır.Öncelikle ulusoy ve benzerlerinin türk futbolunu yönetmemesi gerekir.Bunların otobüs firmasına bile binmemek lazım benbinmiyorumda şehir olarak diyorum...

bodensee55

haklsiin gardas bende ulusyoa asla binmem metro varken...hemm ulusoylairn simardi....bu arada ama lutfen birazda kendimizde sucu bulalim erfcieyes 9 ksi kaldi penati kaciridk yenemedik  samsun dneizli macidnan penalti kacirdik ankarapsor macidn apen kaciridk?alsak 9 puan eder 30 ????

yirmiuc

yönetici

Alıntı yapılan: "yirmiuc"Galip asalı federasyon yönetimine aldığı için olabilir..

O daha çok sebepten çok Ulusoy'u desteklemenin ödülü gibi duruyor ama..

Tabi ödül değil de hiç değilse adalet arıyoruz maçlarımızda..

Rentboy

hiç bir trabzonlu samsunluyu sevmez ve ödül vermez.3 yıldır içinde yaşıyorum ve ruhlarını biliyorum...

Clint_Eastwood

Hala bazıları öğrenemedi bunu...Samsunlu'nun tek dostu yine Samsunlu'dur... Trabzonlular bizi günahları kadar sevmez ve biliyorum ki bizim düşmemizi dört gözler beklemekteler... Biz de gidip Ulusoy'a oy vermişiz... Ama yalnız bu değil... 9 millet vekilinden kaçı Samsunlu??? Gazi ve İlkadım bel. başkanlarının asıl memleketleri...??

bluegreen55

Telegolde serhatuluerende söyledi Samsun 5 oyunun 5 inide haluk ulusoya verdi ve şimdi federasyonun oyunu diyorlar bu imkansız dedi..Ayhan Bermek Samsunlu olmasınarağmen Haluk ulusoya verdiler dedi..Samsunoyunu Ayhan Bermeğe verseymiş şimdi o başkandı 5 oy ondan çıkarıp ona ekleyince..ve şimdiki samsunsporu düşürme tezgahları dönmüyo olacaktı.

bide adamlar çok ilginç top korneremi çıktı avutamı kaleciye deydimi deymedimi gibi alakasız bi pozisyonu dakikalarca tartışıyolar sonra samsunayapılan hatalardangündem devam ederkende ya biz çok yükleniyoruz hakemlere onlardainsana dönüyorlar. ne diyim...

baha55

Alıntı yapılan: "supporter"Malaesef hemşehricilik ağır bastı da ondan.
Şimdi de ödülünü topluyoruz böyle..

samsunlu olan ayhan bermege oy vermedik gittik elin lazına verdik...abi ulusoy denen adamdan hersey beklenir.oyda versen adam ankara takımalarını kurtarmak adına bizi harcayabilir...

Forvetim

Samsunspor ulusoy düzenbazına neden oy verdi söyleyeyim,, içimiz de kanı bozuklar olduğu için,,,Bunları Güzide Samsunsporumun içinden ayıklamak gerekiyor, içimizde rum bozmaları var,,,

ali ihsan

Ne Ulusoy nede Bermek ikiside beş para etmez O Samsunlu dediğimiz Bermek efendinin Samsunspora hiç bir katkısı olmamıştır bu güne kadar.Ayrıca federasyona seçilen samsunlular ne yapıyor orada bir icraatlarını görelim artık.Allah'tan korkan hakem göndersinler bizim maçlara biz bu ligde kalırız.

sezgin

oğuzhan55

Klasikleşmiş Samsun düşmanlığı ve Samsun çekememezliğinin sonucu bunlar.Ama Allah onlara bir gün muhakkak bunun hesabını soracaktır.Bunca göz yaşı boşuna dökülmez.Elbet hesabı sorulacak.