SÜPER LİG 2025-2026 | 6.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 3 - 2 Karagümrük

Başlatan mehmet yılmaz, 18 September 2025, 20:06:32

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

SÜPER LİG 2025-2026 | 6.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz  - Karagümrük
21 Eylül 2025 Pazar
Saat 20:00
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
Beinsport

Üçte üç hedefinde ağır yara aldık. Ama en azından üçlemenin son maçında kazanalım istiyoruz.
Rakip nispeten zayıf. Yeni transferler de forma giyecek.
Birtakım sorunlarımız varsa da kazanacağımıza inanıyorum.

brigand

Bizim için çok daha kritik bir maç. Bu maçta sadece Emre'den mahrum kalacağız. Artık takımın ne oynayacağına, nasıl oynayacağına karar verip gelişim sağlamaya başlamamız lazım. 2 hafta sonraki Varşova deplasmanına, daha kompakt, dinç ve özgüvenli gidebilmemiz için bu maçta doğrularımızın çok olması gerekiyor. Sahada istenen planı doğru uygulayan ve sonuç alan bir kadro tercihi yakalayabilmemiz lazım. Son olarak da Ndiaye'nin beklentilerin de üzerine çıkması, Eyüp'ün ise takıma faydalı bir kiralık oyuncu olacağını göstermesi gerekiyor.

Özetle geçen maçların aksine reaksiyon verebildiğimiz, istediğimizi sahada net göstermemiz, doğruları bulmaya başladığımız ve sonuç aldığımız bir maç olmalı.

Bu hem krize girmememiz hem de Antep maçıyla beraber Varşova deplasmanında ayakta kalabilmemiz için şart.

Hocanın da bu maça çok kritik bir değerlendirmeyle baktığını ve takıma bunu yansıtacağını düşünüyorum.

jean

Alalim su maci en azindan sahamizdaki son mactan 3 puanla ayrilalim

_SoN_

Yine birilerinin egosu yüzünden boş tribünlerle maç yapacağız ve sonuç hüsran olursa, yine taraftar suçlanacak. Bu zihniyet değilmi bize boş tribünlerle Şampiyonluk kutlaması yapanlar!
Bilet fiyatları acilen düşmeli öğrenci ve kadın taraftara ücretsiz yapılmalı .

jean

Puan kaybi olsa yazik olacakti ilk yari vasat oyuna ragmen kazandik bir nebzede olsa olumsuz havayi dagittik

mehmet yılmaz

Zor oldu, kendi kendimize zorlaştırdık ama kazandık.
9 puanlık havuzdan 4 puanla çıkmış olduk. Karagümrük bence ligin en zayıf takımı. İlk yarı, son yıllarda izlediğim en kötü Samsunspor'du.
Zeminin berbat olması can sıkıcı. Yenilerin uyum sorunu devam ediyor. Maalesef Yüksel Yıldırım transferler için çok geç kaldı. Sorunlarımız var ama zaman lehimize işleyecektir diye umut ediyorum.

Stoper

Puan kaybı olsa kaos bizi bekliyordu. Belki son dakika golü takıma enerji verir. Sezonun kırılma maçı olabilir, evet henüz erken ama görünen bu.

ugurozkan

Taraftarın beklentisinin büyümesi çok büyük sorun. Evet görece kolay takımlara karşı oynadık evet çoğu maçta güzel top oynamadık ama kusursuz kadronuz yoksa bunlar normal.
Kadronun eksikleri var, futbolcuların uyum sağlayarak hocayı anlayarak ortaya çıkartacakları özellikleri de var.
Görünen şu ki 6 numara krizi yaşıyoruz. Makoumbou beklendiği gibi çıkmadı, oraya monte olamadı. Bunda Serie A'dan gelmesinin de etkisi var. Reis çözümler arıyor. Ben futbolsever olarak bu denemeleri bile izlemekten keyif alıyorum. Beklentim düşük ama Yunus Emre oraya monte olmayı becerirse çok sevinirim.
Ntcham, kalitesini ortaya koymaya başladı,  bizi buralarda tutan da o oldu.
Holse, adam eksiltme özelliği olmayan bir hücum oyuncusunun başka şeyleri doğru yaparak nasıl yıldız olabileceği konusunda dersler veriyor. Gerçekten katkısı muazzam.
Drongelen bildiğimiz gibi safi adrenalin. Bu deli haliyle umarım bayrak oyuncumuz olarak uzun yıllar kalır bizimle.
Musaba arada yıldız performansı verecek arada illallah dedirtecek. Yolunu ligimize düşüren de zaten bu tutarsızlığı.
Coulibaly çoğunlukla illallah dedirtecek gibi başladı. Dimata'nın yerine aynısını bulabilmek büyük scout başarısıdır yalnız. Stutgart umutla transfer etmişti olmadı, Fransa'ya döndü, oralardaki son şansını da kötü kullandı. Umarım Reis biraz adam eder bu arkadaşı.
Cherif, aradığımız santrfor olmayabilir ama Marius'tan iyi olacağını gösterdi ilk maçtan. Marius o golde iki kere ofsaytta kalırdı topu da taca atardı.
Ciddi bir kaleci sorunumuz var, yan toplarla ilgili sıkıntı herkesin malumu. Ama Okan'ın ayağının kötü olması geriden oyun kurmamızı imkansız hale getiriyor. Ligin ayağı en kötü kalecisi ve santrforuna sahip olmak da büyük başarı.

Sousa'dan Emre'den katkılar gelecek daha. Cherif takıma ısınacak. Reis bazı oyunculara ve pozisyonlara dokunuşlar yapacak. Enseyi karartmaya gerek yok. Geri dönüş alışkanlığımız vardı geçen yıl, bu maç da o heyecanı hatırlattı.