SÜPER LİG 2024-2025 | 19.HAFTA | Kayserispor 0 - 1 SAMSUNSPOR'umuz

Başlatan brigand, 08 January 2025, 11:02:39

« önceki - sonraki »

brigand

11.01.2025 - Cumartesi
Saat: 13.30

Hakem: Zorbay Küçük

İlk devrenin son maçında Kayseri'ye konuk oluyoruz. Biraz sendeleme, yoğun gündem ve krizlerle dolu bir süreçten sonra aldığımız Trabzon galibiyetiyle birlikte, moraller tekrar yükselmiş durumda. Drongelen kadroya dönerken, Ntcham, Dimata, Laura ve Tait de takımla birlikte çalışmalara katıldılar. Bu maçta eksik oyuncumuz bulunmuyor. Kayseri tarafında ise bana göre en efektif oyuncuları Gökhan Sazdağı sarı kart cezalısı. Bodrum deplasmanında bol pozisyonlu bir maçtan 1-1'lik beraberlikle döndüler. Transfer yasaklarının devam ettiği ve finansal olarak kötü durumda olan kulüplerden olmalarına rağmen, bu durumu yönetebilmeyi öğrenmiş durumdalar.

Trabzon maçında tekrar gösterdiğimiz saha içi mücadele ve motivasyonu gösterebilirsek galip gelebileceğimizi düşünüyorum.

diocid

Trabzon'u yenince üzerimizdeki yük kalktı genel bir rahatlama oldu, böyle zamanlar bizim takımımıza yaramıyor, inşallah yine hırslarını sahaya yansıtırlar, yoksa kötü bir sonuç muhtemel..

mehmet yılmaz

Maçın favorisi biziz. Yenilmeyeceğimiz kanısındayım, ama inşallah yeneriz.

Stoper

İdeal 11 ile sahada oluruz. Sadece sol bek kim olur bilemiyorum.

Drongelen kart cezalısı durumuna düşünce çok kızmıştım ama geçti. Trabzonspor maçında Yunus Emre sırıtmadı. Ve kazandık. Drongelen hem kartlarını temizlemiş oldu, hem de bir hafta dinlenmiş.

Ntcham ve Dimata'da formasına kavuşur. Ntcham kart sınırında, sonraki maç Beşiktaş deplasmanı. Dikkatli olmalı.

Rakipde Gökhan Sazdağı cezalı durumda. Takımın iyi isimlerinden.

Kazanıp dönelim, İstanbul'a moralli gidelim.

jean

En az 1 puan sart kendi oyunumuzu oynarsak yenebilirizki Buda bjk maci oncesi bayagi moral olur

cembaba

0-3 kazanacağız hissiyatına kapıldım. Marius, Ntcham ve Holse atar. Kayserispor bize dayanacak güçte ve kapasitede değil maalesef. Beşiktaş deplasmanına çok güçlü gideriz Allah nasip ederse.

_SoN_

Stoper

Bennaser sakatlığından dolayı Kayseri'ye götürülmemiş. Onun yerine Celil ile başlarız sanırım.

Laura'da kadroda yok.

55.hakan

Orta alanda değişikliğe ihtiyaç var Ntcham girmeli Soner sanki biraz zayıf kaldı. Soner çıkmalı. Schindler yerine de Muya hamlesi bekliyorum bir gol daha bulursak.

mehmet yılmaz

Neler yapıyoruz biz böyle? :)))
Kayseri'de de kazandık ve devreyi 3. sırada bitirdik.
Maçı yorumlamaya çalıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=9GWZil9CQnM&t=164s

s_uzunkaya

Ağzına sağlık Mehmet hocam. Bjk maç başlığı altına da yazacağım mutlaka ama bugünün coşkusuyla hemen yazayım. Bjk den alacaklı olduğumuz bir 3 puanımız var. En çok üzüldüğüm maçlar 1 bjk maçı 2 Konya maçı. Hakkımız kalan bu maçlardaki puanları deplasmanlarında almalıyız. Bu besiktasi bu sefer elimizden kaçırmamalıyız.

jean

Cok guzel bir galibiyet daha hemde deplasmanda kontrataktan 2.yi bulmaliydik olmadi neyseki kayseri de oynayamadi son dakika az kalsin gidiyordu mac aynen Boyle devam insallah ender gorulen sezonlardan birini yasiyoruz nazar degmesin 

brigand

Maça resmen 1-0 önde başlayarak girdik. Genel baktığımızda topa sahip olamadığımız, oyunu kuramadığımız bir maç oldu. Kayseri'nin bir direkten dönen bir de Yunus Emre'nin çizgiden çıkardığı top dışında ekstra bir tehlikesi yoktu. Fakat 2. golü atacak fırsatlar da yine ayağımıza geldi. Değerlendiremeyip maçı koparamayınca son dakikalar bizim için oldukça strestli geçmiş oldu.

Her şeye rağmen deplasmanda galip gelmek, bunun üzerine bir de ligin ilk devresini maç başı 2 puan ortalamasıyla 3.bitirmek nereden bakılsa ütopik bir başarı bu kadroyla. Hocaya, ekibine ve özveriyle sahada mücadele eden oyunculara ne kadar teşekkür etsek az.