Samsunspor'a siyasi müdahale oldu mu ?

Başlatan SS55, 29 August 2005, 17:58:21

« önceki - sonraki »

SS55

Aslında bu konuyu daha önce dile getirmeyi düşündüm ama bazı şeylerin dahada olgunlaşmasını bekledim ve artık bazı şeylerin açıkca konuşulmasının zamanı geldiğini düşünüyorum.
  İlk olarak İsmail UYANIK'ın istifasının en önemli noktası olan konuyu hatırlayalım. Başkan kulübün zor durumda olduğunu bütün herkesin takıma destek vermesi gerektiğini yoksa takımın 1. liğ haklarını devredeceğini açıklamasıyla gelişen olayların sonucunda yaptığı destek arayışlarında İstanbul'daki baloda aldığı destek sözlerinin yerine gelmeyişi ve şok istifası.Başkanın aldığı en önemli destek sözü yYusuf Ziya Yılmaz'ın verdiği Yabancılar Pazarının 400 Milyar olan aylık gelirinin SAMSUNSPOR'a verilmesiydi.Ama ne olduysa bu söz aylık sadece 25 milyara iniverdi yani verilen sözler tutulmadı ve bu rakamın 25 milyara düşmesi nedeniyle Başkan istifa etti.Başkan kulüp gitti gidiyor derken hiçbir kimse yardım etmiyordu. Bazı siyasiler olayı 10 gün sonra öğreniyorlardı.İsmail UYANIK döneminde SAMSUNSPOR'la hiç alakaları yok.İSMAİL UYANIK istifa etsin diye türlü oyunlar dönüyor.
  Başkanın istifası sonucunda  olaganüstü kongreye gitme kararı alınıyor.Bu dönemde en çok Galip ÖZTÜRK'ün adı geçiyor ve gerçekte başkan olmakta istiyor ama BAŞBAKANIN baskısı sonucunda aday olmuyor.Kulüpden alacagı olan 400,000 dolarıda hibe ediyor.Galip ÖZTÜRK devre dışı.Bu konuyu gazetesinde yazmak isteyen HALK GAZETESİ yazarı İBRAHİM CANBULAT İŞTEN ATILIYOR. bu arada AKP'ninde bir liste hazırladığı dillerde dolaşıyor ve kongrenin sonunda AKP'nin hazırladığı liste otamatikman kazanıyor.
  Bundan sonra artık herşey ,herkes değişiyor.Başkanın istifasından haberi olmayanlar kendi yandaşları kazanınca maaşlarını bağışlıyor,bir diğeri 125,000 dolar bağışlıyor aman allahım herkes SAMSUNSPOR'a yardım ediyor.Daha dün 25 milyarı vermekte tereddüt eden YUSUF ZİYA YILMAZ 3,3 trilyon destek veriyor ,araya bakanlar milletvekilleri giriyor kulübün bankalara ve devlete olan borçları hallediliyor.Herkes birden destek veriyor hayret.
    SAMSUNSPOR yararına yapılan herseye sonuna kadar destek veriyorum fakaaaat SAMSUNSPOR'u siyasallaştırma ve SİYASI RANT  kapısı yapılmasına tahammül edemiyorum kimse SAMSUNSPOR sırtından siyasi rant sağlamamalıdır burası siyasi bir kulüp değildir ve olmamalıdır.SAMSUNSPOR'A DESTEK VERİYORSANIZ GÖNÜLDEN VERİN. ÇIKARLARINIZ İÇİN SAMSUNSPOR'U KULLANMAYIN.

curva55

bu sözlerden sonra ilave edicek birşey yok.SS55 seni kutlarım...

yirmiuc

Yazdığınız olayların gerçekliği hakkında pek fazla bilgim olmadığı için birşey diyemiyeceğim.
Fakat keşke şuanki durum yazdığınız gibi olsaydı..
En azından Gazetelere ilan verilmezdi.

atakan

ss55 verdiğin bilgilerden dolayı sana teşkkür ediyorum.siyaset yapmak istemiyorum yalnız AKP nin eline düştüysek yandık.VATANINI satan bizi hayli hayli satar........

yirmiuc

Alıntı yapılan: "atakan"ss55 verdiğin bilgilerden dolayı sana teşkkür ediyorum.siyaset yapmak istemiyorum yalnız AKP nin eline düştüysek yandık.VATANINI satan bizi hayli hayli satar........

Buyur burdan yak.. Bir parti konuşmamıştık zaten. Şimdi de akparti tartışması başlar.

baha55

eger samsunspor üzerinden siyaset yapılıyosa eger bunu birilerine anlatmak için gerekirse bu forum da siyasetde konusulur bence

atakan

yirmiüç kardeş parti falan konuştuğumuz yok.ama sen olayın farkında değilsin galiba.şöyle biraz ince düşünürsen bize çok zararı olacağını anlarsın.iyi o zaman samsunsporumuzun üzerinden siyasi rant kazanmalarına göz yumalım.bu olay bukadar basit olsaydı GALİP ÖZTÜRK başbakanı mı dinlerdi.kimbilir daha neler dönüyo ve dönecektir

yirmiuc

Alıntıyirmiüç kardeş parti falan konuştuğumuz yok.ama sen olayın farkında değilsin galiba.şöyle biraz ince düşünürsen bize çok zararı olacağını anlarsın.iyi o zaman samsunsporumuzun üzerinden siyasi rant kazanmalarına göz yumalım.bu olay bukadar basit olsaydı GALİP ÖZTÜRK başbakanı mı dinlerdi.kimbilir daha neler dönüyo ve dönecektir

Kardeşim eğer öyle düşünüyorsan o halde hiç bir surette Belediyeden Samsunspor adına bir beklenti içinde olmaman gerekir. çünkü belediye siyasete dayanan bir kurum sonuçta.
Yazdıklarında kendinle çelişiyorsun.

radikal-fma

lütfen arkadaşlar camiamızı siyesetin pisliğinden koruyalım. ve hiç bir siyasi partiyi ne övelim nede  yerelim. çünkü her türlü siyasi görüşe sahip arkadaşlarımız var onları siteden soğutmayalım