Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eprianu

Dün Twitter'da gördüm. TRT, Digiturk'ün B paketini almak için geçen sene 45 Milyon $ ödemiş.
B Paketinde Süper Lig özetleri ve TFF 1. Lig maçları bulunuyor.
Hatırlarsanız bu sene almamıştı TRT yayın hakkını. Biraz baskı gelince devlet el atmak zorunda kalmıştı.
Açıklamayı da Numan Kurtulmuş yapmıştı.  

Sadece Samsunspor

U14 Türkiye Şampiyonası'nda Albayrakspor - Samsun Kadıköyspor finale kalan takımlar oldu.

adige73

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 11 June 2017, 02:29:18
U14 Türkiye Şampiyonası'nda Albayrakspor - Samsun Kadıköyspor finale kalan takımlar oldu.
Ve kadıköyspor Türkiye şampiyonu oldu. Tebrikler kadıköyspor

Karabudun

Helal olsun. Bizim altyapı sorumluları da ibret alsın.

fanatik samsunsporlu

Akin Hoca nin alışılagelmiş başarılarından bir tanesi daha.Tebrikler

samsunsporlu1994

Gaziantep B.B'nin renkleri kırmızı siyah olmuş,arması ve ismi de değişmiş. Malum Gaziantepspor da bu ligde mücadele edecek. Bu bir sorun oluşturabilir mi? Yılların Gaziantepspor'unu kaderiyle başbaşa bırakmışlar,şehrin üvey evladı gibi olmuş Gaziantepspor.

sadece55

Albayraksporun hocası da samsunlu kendisi ortaokul lise arkadaşım Serkan Teke Mpal mezunudur.

samsunmania

http://m.habergazetesi.com.tr/haber/625483/eskisehirsporda-borc-116-milyon-tl
Açıklamayı okuyun. Samsun gibi ptt 1.ligi kabullenemiyoruz diyor. Bunlar kendilerini ne zannedip ne açıklama yapıyor anlamıyorum. Terbiyesizlik bu.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

jean

Bu ligi kimse istemez zaten gucu yeten cikiyor bu kadar basit

Raqua55

Alıntı yapılan: samsunmania - 14 April 2017, 15:52:10
Açıklamayı okuyun. Samsun gibi ptt 1.ligi kabullenemiyoruz diyor. Bunlar kendilerini ne zannedip ne açıklama yapıyor anlamıyorum. Terbiyesizlik bu.

O kadro ile süperlige çıkamadılar acıları ondan beyfendinin.Biz onların yarı kadrosu ile 2 yıl final oynadık. Bırakın Show yapsınlar.Kadrolarını koruyamazlarsa  sezon sonu görürüz showu

Karabudun

Alıntı yapılan: samsunmania - 14 April 2017, 15:52:10

O mal değneği önce kendi işine baksın sonra milleti hakir görsün. Kabul edemiyormuş, mecbur mecbur bu ligdesin.

eprianu

Kabul etmeyin paşam, bu kafayla zaten bu ligde duramayacaksınız, alt lige düşeceksiniz :)

Levent ÖCAL

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Resmi Gazetede yayımlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alındı. Yerine Tunceli Valisi Osman Kaymak atandı.

sadece55

Yzynin kankası gitti Yeni Vali Hayırlı olsun İnşallah futbolu da seven bir isimdir. Önceki Valinin malesef hiçbir icraatı olmadı.

Stoper

Yeni vali Osman Kaymak hukuk mezunuymuş ve Bayburtluymus. Bizim için önemli tarafı futbola ilgisi olup,olmaması. Umarım takım adına güzel işlere öncülük eder.