Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cgr

sadece55

Nerelere düştük be eY gidi koca Samsunsporum

Ellibeş Numara

Mafya ahmet aday oldu. Kazım kaçacak delik ara. :deli:

Stoper

Şimdi bu şakacıyı döven kabadayı,çeteci aday oldu öyle mi  .:.:.

Desiqner

Mafyaya takım mi emanet edecekmişiz ?

Ellibeş Numara

Az önce öğrendiğim kadarıyla ahmet yılmaz'ı, hem belediye hemde galip öztürk destekliyormuş. 10 milyon tl hazırmış.

beşnumara

İkisi de kelek ikisinin ipiyle kuyuya inilmez. Reklam yapmak bedava. İşe bak yaa. Adam bir kere kongre üyesi mi o da var.

SametYılmaz55

Kazım Yilmazla bir akrabalık durumu var mi ?

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: SametYılmaz55 - 23 December 2014, 01:40:56
Kazım Yilmazla bir akrabalık durumu var mi ?
yok sadece soyad benzerliği

sadece55

Alıntı yapılan: Ellibeş Numara - 23 December 2014, 01:27:26
Az önce öğrendiğim kadarıyla ahmet yılmaz'ı, hem belediye hemde galip öztürk destekliyormuş. 10 milyon tl hazırmış.

O bahsettiğiniz Ahmet YILMAZ Metro gıda başkanı,ayrıca kendisi Çarşamba Sanayi odası başkanı.Ancak kendisi aday değil bizim adayımız AY-SET çiçekçilik sahibi eskilerin tabiriyle GOCCUK Ahmet.

Levent ÖCAL

Sabah bu manzarayla karşılaştım midem bulandı.  >:(

Subaşından kiliseye çıkarken eski japon pazarının yerine açılan mağaza. Kesinlikle alışveriş yapmayacağım burdan.  :kafa:

Ellibeş Numara

Alıntı yapılan: Erdinc - 23 December 2014, 10:06:12
O bahsettiğiniz Ahmet YILMAZ Metro gıda başkanı,ayrıca kendisi Çarşamba Sanayi odası başkanı.Ancak kendisi aday değil bizim adayımız AY-SET çiçekçilik sahibi eskilerin tabiriyle GOCCUK Ahmet.
Hayır benim bahsediğim ayset çiçekliğin ve ayset grubunun yönetim kurulu başkanı ahmet yılmaz.(Mafya diye tanınan ahmet yılmaz yani).

Alıntı yapılan: beşnumara - 23 December 2014, 01:34:18
İkisi de kelek ikisinin ipiyle kuyuya inilmez. Reklam yapmak bedava. İşe bak yaa. Adam bir kere kongre üyesi mi o da var.
Dün canlı yayında kulübün üyesi olduğunu açıkladı.

samsunmania

Allah'ım sen bize sabır ver yarabbi. Adayların portföyüne bakar mısınız?

Duško Milinković

Erkut Tutu bu sefer başka aday var ben aday olmam demeden başkanlığı almalı. Aslında Kazım Yılmaz'ın Samsunsporla oynamasına karşılık Goccuk Ahmetin başkan olup ondan bu hesabı tahsil etmesini gönlüm istemiyor da değil hani.

Sadece Samsunspor

Yilmaz vural Osmanli ile anlasmis. Sergende sivasla