Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

500 de çok az dedin Selim.O kadar da az değilizdir :)

Ollivanders

Abi 500 derken bu tarz seylere tepki gosteren ve bunlardan rahatsiz olanlari soylemek istedim . Bunlarin disindakiler hayatlarindan memnun . Memnun olmasalar da ses cikarmiyorlar . Tek yaptiklari maca gelmek veya sabah maca gelip aksam istanbul takimlarina dusmek . Benim midem bulaniyor abi artik

sadece55

Bizim en büyük şanssızlığımız belediye hegamonyası adam 20 yılımızı yedi bu nasıl nefrettir arkadaş ya

Ollivanders

Yok arkadas hatali olsak anlayacagim da hatali da degiliz . Su kulube en buyuk darbeyi 2001 yilinda vuran adam gelmis samsunsporu gormezden geliyor ya tirlatiyorum !

Dartagnan

Senın sehrin kendisini sahiplenmiyorken  samsunsporu sahiplenmesini de bekleyemiyorum. Yzy ye kızıyoruz ama asıl kızılması gereken halkın tepkisi ve hassasiyetinin olmayışı.  Selimin dediği gibi sadece 500 kişi.  O kadar.  Süper lige çıkarken çok umutluydum ama ben artık son sürecte olanlardan utanıyorum.  Her alanda kalitesizleştik.sahipsiz hale geldik.  Her yanımız tsli, çift takımlı oldu. Bu bayragı asana tepki göstersen indirsen sana karşı şikayetçi olacak 100 kişi direk çıkar ama yanında 20 kişiyi bulamazsın o bayragı indirirken.  Bende burdan yazıyorum ama dogrular yani.

erkutdem55

Evet o açıdan bakınca 500 doğru.sabah bizim maçta akşam digiturkte millet maalesef.

##kdc##

30 April 2014, 00:39:59 #40521 Son düzenlenme: 30 April 2014, 00:43:51 ##kdc##
Merak etmeyin beyler bu sene çıkarsak siyasiler bu sefer de Cemal Yeşilyurt'un (nam-ı değer Cemal Amcamız) eline verirler takımı. O da kökten kapattırır öyle kalkar başkanlık koltuğundan. Hepimiz rahatlar, işimize gücümüze ailemize bakarız..

Ollivanders

Takım playoffa kalmış şehir hala uyuyor . Yaptırdığımız afişler ile halkı uyandırmaya calışıyoruz. Ölen birini suni tenefüsle hayata döndürmeye çalışmak gibi bir şey bu . Artık insanlar sıkıldı , bıktı , usandı . Her dönem aynı söylemler , aynı olaylar . Birilerine güvendik kurumsallaşma dediler borsa dediler geldiler . Borç batagına soktular . 3.lige de düşsek takımın başındayım dediler , temlik koymayacagız dediler , ılığı da sıcağı da var dediler ama ilk onlar terkettiler . Samsunlu samsunsporlu diye övündüğümüz insanlar gittiler . Yalnız bıraktılar . Kime karşı koyalım ? Demezler mi sana samsunlu dediklerin nerede ? Bak bakalım yanındakilerine diye . Artık insanlar para sorunu vs gibi şeyler okumak istemiyor ve en tehlikelisi de bu . İnsanlar saldı bıraktı artık . Çıksak ne olacak biri gelip yiyecek zaten diye düşünüyorlar . Playoffa kalmışız hala para yok . Yok abi düzelmesi çok zor . Karşıyaka gibi olursak iyidir . Aksi halde kocaeli olur 4 seneye de profesyonel lige veda mektubu yazarız .

Dartagnan

La aksam aksam bağladık yine.  Alayının köküne kibrit suyu!!  Salla al boşaaa.

Uğur Yıldız

Olayın kozmopolitlikle çok da alakası yok bana göre. Bursa bizden kat be kat daha kozmopolit ama şehirde olması gerektiği gibi kendi boruları ötüyor. Sıkıntı olaylara verilen tepkilerde hangi taraftar grubumuz çıkıpta o bayrağı ordan indirmeye hadi onu geçtim bir  açıklama yapmaya tenezzül etti. Taraftarlık sadece statta bağırmakla olmuyor. Her geçen gün daha da kötüye gidiyoruz.

CurvaSs

o bayrak hala orada asılı mı?

eprianu

Bayrak olayını yeni gördüm. Daha önce de söyledim yine söylüyorum biz tepki gösterme olayını Çiço Reis den sonra rafa kaldırdık. Son iki sezondur da kırmızı çizgilerimizim ezip geçildiği hiçbir olaya tepki göstermedik gösteremedik. Şu mantalite ile süper lige çıksak çok sıkıntı çekeriz. En basitinden içinde trabzon ve ya ts geçen her olayda hep eziliriz. Bu sözleri söylerken göbek atmıyorum ama maalesef durum bu.

Birinin bu halkı harekete geçirmesi lazım.. Gerek Çiço Reis olur gerek başka biri olur.

sadece55

O büyük yürüyüşü hatırlıyorum da efsaneydi efsane.Diriliş o yürüyüşle başladı.Sanmıyorum ki başka bir taraftarın şampiyonlukta bu kadar katkısı olabilsin.

south_london

cico tribunu birakti bu isler boyle oldu. O varken genclik calisiyordu o gelirse yine calisir. Bu kadar karamsarliga burunmeyin.

King1965

Çiço tekrar dönmeyecekse o kadar kisinin dön çağrısını vs vs tweetlerini neden redweetle yapsın ?

Dönecek gibi geliyor bana..

https://twitter.com/brkglc