Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 18 August 2012, 00:25:32
Arada bir maclara yanimiza gelen, genc kayinbirader :) omu / felsefe bolumunu kazandi...

Senin gibi bir enişteye sahip olacağı için en ideal bölümü kazanmış Çağrı :) :)  ;D ;D

Valla dayanamadım, bir hafta içinde 10 kombineyi bekliyoruz   :-*

Serkan

Alıntı yapılan: samsuni - 18 August 2012, 00:50:20
Senin gibi bir enişteye sahip olacağı için en ideal bölümü kazanmış Çağrı :) :)  ;D ;D

Valla dayanamadım, bir hafta içinde 10 kombineyi bekliyoruz   :-*

abi : )

Ollivanders

Alıntı yapılan: Ekrem - 18 August 2012, 00:01:43
SELÇUK ÜNÝVERSÝTESÝ (KONYA) / ÝLETÝÞÝM FAKÜLTESÝ / GAZETECÝLÝK   

Halkla iliþkiler isterken gazetecilik geldi ... Hayýrlýsý  :)
yardımcı olurum kardeşim. Her zaman yazabilirsin.

Tufan

Alıntı yapılan: Umut - 18 August 2012, 02:11:38
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ/MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (İÖ)  :)

Umut hayırlı olsun kardeşim inat ettin gitmedin Samsun'dan makina güzel Omü mühendislik kötü. çok çalışman lazıııım çooook bölümün zorluğundan değil adam gibi mühendis olabilmek için.

Tufan

Alıntı yapılan: Umut - 18 August 2012, 02:47:27
Ayrılmak istemedim hiç buralardan.  :) Ne var ne yok çalışıp öğrenecem üniversitede dilse dil programsa program.  :)

biraz Almanca + iyi düzeyde Solid/Catia/ProEngineer vs. bu ikisini hallet aç kalmazsın makina bitmez bizimki gibi arada kalmış bi bölüm değil temel mühendislik sonuçta.

Ollivanders

Umut kardesim cok sevindim. Hayırlı , ugurlu olsun .

özkan

Benim biraderde İstanbul Özel Okan Üniversitesi tam burslu İngilizce İnşaat Mühendisliğini kazandı.Hayırlısı olur inşallah.

Jnr.Serkan

18 August 2012, 10:32:46 #32227 Son düzenlenme: 18 August 2012, 10:45:56 Jnr.Serkan
Sivas Cumhuriyet/Metalurji ve Malzeme mühendisliği .Artık maç trt'den izlenir  :deli:

SSKLA

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 18 August 2012, 10:32:46
Sivas Cumhuriyet'i kazandık.Artık maç trt'den izlenir  :deli:

şimendifer yapmayacak mısın ?  :kafa:

_Jack Daniels_

Afyon Kocatepe Üniversitesi - Harita Mühendisliği (İÖ)  :evet:

twitter

benim misyonerlik görevide batum'a çıktı  ;D

artık gider bakarım.. sararsa okurum

muzaffer4

19 mayıs stadı ünivesitesi maraton bölümü

ilk tercihim hayırlısı olsun.. :D

Desiqner

Arkadaşlar ne yapın ne edin Bilgisayar falan yazmayın birdaha.Sağlık sektöründen ne yazarsanız yazın :)

Tufan

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 18 August 2012, 10:32:46
Sivas Cumhuriyet/Metalurji ve Malzeme mühendisliği .Artık maç trt'den izlenir  :deli:

vay meslektaş Samsun'dan gitmeden bana bi görün usb falan ver sana ders notu vereyim.

samsun 55

Burak'ı kaybettik

Trabzon'da önceki gün meydana gelen trafik kazasında M. Ali Yılmaz Tesisleri  kavşağında Süleyman Y. yönetimindeki TIR'ın arkadan çarptığı minibüsün içerisinde bulunan ve kazada ağır yaralanan Burak Hacıhamzaoğlu'un beyin ölümü gerçekleşti.

Genç futbolcunun ölümü spor camiasını yasa boğdu. Öte yandan adliyeye sevkedilen TIR şoförü Süleyman Y. serbest bırakıldı.

Trabzon'da önceki gün meydana gelen kazada 1'i ağır 12 kişi yaralanmıştı. Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Kavşağı'nda Süleyman Y yönetimindeki 61 K 10964 plakalı tırın arkadan çarptığı 61 M 0153 plakalı minibüsün içerisinde bulunan ve ağır yaralanan top koşturduğu 1461 Trabzon'un A2 takımının idmanına giderken kaza geçiren Burak Hacıhamzaoğlu tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Kaza sonrasında gözaltına alınan tır sürücüsü Süleyman Y. Adliyeye sevk edildi. Verdiği ifade de, "yol yağışlıydı. Duramadım" diyen şahıs tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.