Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak55

Farkındaysanız ne zaman birazcık yüzümüz gülse ertesi günü sorun cıkıyor . :(

Levent ÖCAL

Alıntı yapılan: kamuri - 12 January 2012, 16:07:05
şimdiye kadar mali sorun yoktu da tam da ts maçı oncesi mi çıktı bu mali sorunlar la eski yöneticler yeter da klubu karıştırdığınız bu haber doğruysa tabi :kafa:

Keşke haber yanlış diyebilseydim  :kafa:

ugrass

bütün sezon akılları nerdeydide tese macı öncesi kulubun içinde sıkıntı cıkartıyorlar?? yinemi galip öztürk oyunları var

buonanotte

masbene

Kulübün kasasına para girdikçe birileri rahatsız oluyor anlaşılan

kamuri

hiç sorma ya iyi ki bi tur atlatık turkıye kupasında klubun kasasına para girdi akbabalar üşüştü hemen demek ki :(

Levent ÖCAL

Toplantı kararı ani değilmiş 99 üyeye daha önceden ayın 12 si ve 13 yani yarın için yazılı davetiye gönderilmiş.

KotuCocuk55

Trabzon maci öncesi su kulübü karistirmaya calisan,düselim diye agzinin salyalari aka aka bekleyen tüm trabzon ve para yalakasi akbabalarin alayina comolokko!

ibo055

bırakın yakamızı  artık rahat edelim baykuşlar  :x((

FaTiH_HaN

AlıntıÖnder Turacı Göztepe'de!
Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Göztepe'nin, Önder Turacı ile prensip anlaşmasına vardığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve son olarak Kayserispor'da oynayan Önder Turacı ile 2,5 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtilerek, tecrübeli oyuncu ile ileriki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

Fenerbahçe'ye 2004-2005 sezonunda transfer olan ve 2010-2011 sezonunda Kayserispor'la anlaşan 31 yaşındaki Önder Turacı, daha önce 147 Süper Lig ve 24 Türkiye Kupası maçında forma giydi.

http://www.maraton.com.tr/Onder-Turaci-Goztepede-sosyalmedya-son-dakika-haberi_159188.html

Kendi kendini bitirdi, futbolcunun böylesine hiç acımamalı.

samuray

iyiki gitmiş bi ara bize gelecek diye söylemler vardı aman uzak dursun diyordum

mehmet yılmaz

Bildiğim kadarıyla karışan birşey yok.
Mevcut yönetim yaptığı mali incelemelerde geçmiş dönemlere ait belirlenememiş bazı hesaplar tespit etmiş. oOnları sormak için eski yönetici ve baskanlara davetiye gönderilmiş.
Benim bildiğim bu şekilde...
Kulübün vereceği bir para falan yok yani..

5trawberry

19 Mayıs kutlamaları artık Ankara dışındaki illerde stadyumlarda yapılmayacakmış. 19 Mayıs'ın Ankara ile ilgili bağı, Ankara'nın başkent olmasından ibaret ise, hiçbiyerde okullarda dahi yapılmasın.

19 Mayıs 1919, Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı.

Samsun'a almamız gereken bir kutlamayı, bırak Samsun'a alınmasına uğraşmayan, acaba bu karara engel olacak bir bakan görecekmiyiz, Gençlik ve Spor adına.!

Desiqner

Pazar günü otobüsler nereden kalkacak bellimi onlar ?

ercan0655