Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

GurbetciFanatik

Kenan la Hakan  bence SOS veriyor.

Anil bence bastan oynamali.

Ama hersey icin daha erkende olabilir, belki ilerleyen haftalarda takim iyice oturur.

Bu Takimda tek saglam garanti bence KALE.

mehmet yılmaz

Hüseyin Kalpar:Altay deplasmanında kaybetmememiz gerekiyordu. Altay iyi bir takım. İlk devre çok iyi değildik ama ikinci devre galibiyeti fazlasıyla hak ettiğimiz kanısındayım. İkinci devre oyuncu değiştirmeden saha içinde değişiklikler yaptık. Bunun sonunda daha fazla mücadele edip, çok pozisyon ürettik. Oyuncularımı da kutluyorum. 1-0 oldu, bizim oldu, çok da iyi oldu. Altay'ı da tebrik ediyorum.

Kenan: İlk devre istediğimiz oyunu tutturamadık ama ikinci devre hocamızın dediklerini yaptık. İyi bir kamp dönemi geçirmiştik, iyi çalışıyoruz. Hedeflerimiz var ve daha çok çalışmamız lazım. Bu ligde mücadele etmezsen kazanma şansın çok az.

Murat: İlk arı kötü oynadık ama buna rağmen gol pozisyonlarımız oldu. Hocamızın devre arasındaki taktiğini doğru uyguladık ve ikinci devre hak ettik. Çok şükür bir de gol attık ve kazandık. Takımımız geçen sezon çok gençti; bu sezon tecrübeli ağabeylerimiz var. En kötü ilk 6'da yer alırız diye düşünüyorum. 

Maç sonu taze taze... :)

erdem

gecenin iyisi altay taraftarıydı.ahmet şahin ayrı zaten

cembaba

O değilde, maç sonu röpörtajlar, maç öncesi, tv'de samsunspor keyfi. Çok Özledim Ben Evimizi, Süper Lig'i. :(

cembaba

CurvaSudSamsunspor

Zenke golü attı ve savaş bir tavır koydu sevinmedi  bu tip şeyler takımda olmaması lazım .Altay taraftarını tebrik ederim 

babasamsunlu

Ahmet ve Zenke çok iyiydi..

Kenan Agbetu ve Adem çok kötüydü..

Turgay bu maç biraz durgun olmasına rağmen idare etti..

Hakan Bayraktar ısındıkça iyi olacak gibi ama halen ısınmış görünmedi..

İlginçtir Savaş çok istekliydi ve kısa süreye rağmen ben beğendim..Yalnız golde Zenke ye top atmadı diye sinirlenip gole sevinmemesi çok tuhaftı...Tamam haklıydı belki o topu ona atmalıydı ama gol oldu işte sevinsene bilader..

Orhan ilk defa sırıtmadı ama bu Orhandan değil beceriksiz Altay topçularından kaynaklandı..İlk yarıdaki bomboş topu dışarı atması tam Orhana yakışan hareketti..

tankut

tvde altaylı burak biz daha iyi oynadık, daha çok gol pozisyonuna girdik diyor. Biz başka maçı seyrettik galiba

furkan5534

Bence çok daha farklı olabilirdi skor.zenke , aqbetu ve cenkın %100 luk pozısyonları :( olsun genede kazandık  3 puanımızı aldık ınsallah cok ıyı yerlere gelıcez :-[

kıbrıslı_mete

Altay taraftarı harikaydı buradan çok teşekkürler onlara. 2. yarıda biz de onlara jest yapmalıyız. Ayrıca tv'de 2 haftadır Samsunumuzu izliyoruz. Özlemişiz valla..

5trawberry

Belki ikidir çıplak gözle seyrediyor olduğumdan mıdır bilemeyeceğim ama, İlk hafta Akhisar ve bu hafta altay takımları çok kötüydüler.

Bu kötü takım karşısında Samsunspor'un durumu elbette iyiydi, Akhisar maçında oyun üstünlüğü mutlak vardı fakat, Altay mücadelesinde bu yoktu. Altay ilk yarıda net bir gol kaçırdı, kesinlikle Halısaha takımına bile yakışmayacak cinsten pozisyon verdi Samsunspor defansı. Eğer o gol olmuş olsa durum belki de çok vahim olacaktı.
**
Hemen sevince kapılıp, ileriki haftalarda üzülmeyelim. Takımın ortasahası hata veriyor. Ne kafa topu alınıyor ne rakipten dönen toplar bizde kalıyor.Bu hücum hattının 3'lü olması ve Murat Yıldırım'ın da ortasahayı hücum yönünden üstlenmesinden kaynaklanıyor.
Buna bir çare bulmalı. Yoksa kafaya oynayan takımlar Samsunspor ortasahasını kevgire çevirir.
**
Bugüne geldince.
Ahmet Şahin bu takımın herşeyi olacağını şimdiden söylüyor. Defansta bazen çok komik hatalar oldu, bu komik hatalar yeri gelir ağlatır adamı.
Kenan atak futbol oynayacak takımlara karşı bakakalır benden söylemesi.
Orhan bugün iyiydi. Hiç hata yapmadı. Adem Alkaşı isteyerek oynadı. Etkisizdi belki ama yine de yılmadı.
Murat Yıldırım için laf söylesek, çarpılırız. Allah ona zeval vermesin.
Zenke mücadeleci yönüne yine devam etti. Çok can yakacak belli.
Agbetu'nun biraz soğuk duşa girmesi lazım. Maç kasetlerini yeniden izlemesi lazım. Taraftar gözüyle izlesin kendini. Hak verecektir bizlere.

eLLis

Bizim yabancılar deli gibi koşuyor felan ama hiç teknik yok kaleye gidiyolar saçmalayıp dönüyolar

germencisse

Takım olarak yavaş yavaş toparlanıyoruz..

Savunmamızdaki aksaklıklar yine devam ediyor,Quartey ile düzeleceğine inanıyorum..

Geçen sene deplasman fobimiz vardı,bu sene deplasmanda ki ilk maçımızda üstelik Altay gibi bir takım karşısından 3 puan ile döndük..

Bek'lerimiz pek fazla bindirmeler yapmasada yinede kötü bir grafik çizmediler,ancak Alparslanı halen Orhanın yerine alternatif olarak kullanması kanısındayım..

Orta alanda Hakan Bayraktar vasat gibi gözükebilir ancak tecrübesi ile önemli rol oynadı attığı kritik paslar ve yaptığı kritik müdaheleler ile...

Hücum yönümüz yine aktifti,rakip savunma Zenke ve Agbetu ile çok fazla hataya zorlandı..Savunmaları bayağı meşgüldü kısacası..

Cenk İşler,klasik yaptığı işlerden bir kaçını sergiledi,genelinde iyiydi ancak idman eksikliği halen var..

Kalecimiz AHmet Şahin günün en başarılı ismiydi bence onca krtik toplarda gönül rahitlığı ile izledim pozisyonları..

Takımımız geçen seneye oranla futbolunu üstüne koyarak devam eden bir grafik sergilemeye başladı..Bu da önümüzdeki haftalar için tünelin sonunu aydınlık gösteriyor..

mehmet yılmaz

İşte Böyle Bir Şey!

Belki en sonda söylemem gerekeni en başta söyleyeyim. Çünkü başa yazılacak bir güzellikti bu. Altay taraftarları maç öncesinde de sergiledikleri centilmenliği maç sonunda da ortaya koydu ve galip gelen takımımızı tribünlere çağırarak alkışladılar. Türk futbolunda "Büyük Altay" namıyla kaim olan bir camiaya yakışan bir incelikti; tebrikler gerçekten de... 

Maç sonu röportajlarını dinlediğim de Hüseyin Kalpar, Kenan ve Murat'ın aynı şeyleri söylediklerini gördüm. Ben de aynı kanaatteyim. Nedir o? İlk devre kötü oynadık ve takımımızın en iyisi Ahmet Şahin'di. Bir an için "kalede Okan Karabulut olsaydı devre 0-2 bitmişti" demekten alamadım kendimi. Buna rağmen rakiple başa baş pozisyonlar bulduk ama Altay kadar oynadık sadece. Ancak ikinci devre ilk devrenin silik bazı isimlerinin de devreye girmesiyle birlikte kazanacağımızı adeta hissettirdik. Direkten dönen iki topun şanssızlık olduğunu söylesek bile Agbetu ile kaçan pozisyonların beceriksizlik olduğunu da atlamamak gerek. Buna rağmen Zenke, yine de tın tın giden bir topla birlikte golü bulduğunda dakikalar 69'du.

Klasik bir deplasman galibiyeti oldu esasında. Bilhassa ikinci devredeki futbolumuzla fazlasıyla hak ettik bu üç puanı. Lige verilen arayla birlikte takımın iyice oturacağı kanısındayım. Geçen hafta ayak sesleri duyulan bu zafer ligdeki seyrimizi belirlemesi açısından hayli manidar. Bu gibi maçları ne yapıp edip kazanmak gerekir uzun lig serüveninde.

Sıkça eleştirdiğimiz Orhan'ın iyi oynadığını söylemek lazım. İlk devreyi istisna tutarsak eğer Murat ve Zenke de öne çıkan oyunculardı. Cenk İşler'in ise mümkün olduğunca sahada kalması gerektiğine inanıyorum.

Özlediğimiz, aradığımız ve hak ettiğimiz bir psikolojinin içindeyiz taraftarlar olarak. İnşallah bu yolun sonu evimiz olur; Süper Lig olur.

Bu galibiyet bana maziyi hatırlattı biraz da, işte böyle bir şey!

celebi