Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

55JNR55

??!!!?? .:.:. .:.:. zzzzz zzzzz zzzzz

vatan'ı tercüme edin, kendi başlığı dışında lugat'ı bayağ bi bozulmuş ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 29 August 2010, 15:00:03
??!!!?? .:.:. .:.:. zzzzz zzzzz zzzzz

vatan'ı tercüme edin, kendi başlığı dışında lugat'ı bayağ bi bozulmuş ;D

vatan55 şu dönemde değil, önümüzdeki çağlarda kıymeti bilinecek ve ne dediği anlaşılacak bir fikir adamı, bre gaafil, bre cahil! anlamıyorsan da saygı göster  8) :P

harbi la, vatan ne diyorsun sen? Türkçe mealini alalım bir zahmet!

55JNR55

yok kendisine büyük saygım var, tüm forum üyeleri gibi ne kadar etkili bir kalem olduğunu biliyorum ancak bu son söylediğinin bundan kaç yüz yıl sonrasını aydınlatıcak sözler olduğunu anlayamadım... :) :) ;)

55JNR55

şu an grubun büyük kısmının artvin taraflarında olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla vatan... 1dk!!!

Sercan

Alıntı yapılan: Vatan55 - 29 August 2010, 14:56:08
helal olsun sana böyle bir durum hakikaten hoşuma gitmedi aslına bakarsan samsunspor her yerde şampiyondur doğru mu bu arada izmir de mi grup samsun da mı ayrıca dün ordu da mı idin sende iyi iftarlar dilerim

Hüseyin Kalpar'ın Sinan'ı kadroya almadığından yakınmış galiba  Bu da istatistiklere ithafen yazılmış bir cümle,istatistikler s...me Samsunspor şahane Galiba son cümlede site üyelerininİzmir'de mi yoksa Samsun'da mı olduğunu soruyor.Hayırlı iftarlar  ;D ;D

Büyük araştırmalar sonucu bu kanıya varabildik,Türk Dil Kurumu olarak :))

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 August 2010, 15:12:22
Hüseyin Kalpar'ın Sinan'ı kadroya almadığından yakınmış galiba  Bu da istatistiklere ithafen yazılmış bir cümle,istatistikler s...me Samsunspor şahane Galiba son cümlede site üyelerininİzmir'de mi yoksa Samsun'da mı olduğunu soruyor.Hayırlı iftarlar  ;D ;D

Büyük araştırmalar sonucu bu kanıya varabildik,Türk Dil Kurumu olarak :))

Paleografi gibi vatanografi diye de bir yazı bilimi olması lazım kesinlikle... bu arada birader, yeminli mütercimsin değil mi, güvenebilir miyiz sana? :)

Alıntı yapılan: 55JNR55 - 29 August 2010, 15:10:18
şu an grubun büyük kısmının artvin taraflarında olması gerekiyor benim bildiğim kadarıyla vatan... 1dk!!!

junior ben kırşehir civarındayım, yanlışın var. arkadaşlarla da güney londra civarında buluşup iftar yapacağız :)

beşnumara

Mert iyiki varsın yoksa vatanın ne demek istediğini kime salladığını anlayamayacaktık :)

**KaR6**

sabaha kadar daha dogrusu öğlene kadar -yeni kalktım da- bizim maçı izledim ruyamda.. bi fb yi 4-2 yendik, bi bjk'yi 3-0.. bjk yi baz alıyorum renkten dolayı bi de ruyalar tersten cıkarı göz onunde tutarak 3-1 kazanırız diyorum..  :)

Serkan

vatan abi maçı senmi yorumlican Trt 6'da ?

mehmet yılmaz

vatan55'ten Tunç Kayacı, Öykü Serter ve TRT hakkında bomba açıklamalar

bu linkten devam edelim lütfen...

http://www.samsunspor.biz/forum/index.php?topic=6786.675

Sercan

eLLis

AntZ

29 August 2010, 16:31:48 #327 Son düzenlenme: 29 August 2010, 16:33:47 Ant55
Alıntı yapılan: 55sercan55 - 29 August 2010, 16:18:46
Müjdemi isterim  :D Maç kesinlikle Trt3'de arkadaşlar... ;)

http://www.trt.net.tr/Haber/HaberDetay.aspx?HaberKodu=88ca45b0-2093-4f98-8e4e-4195c8072494

Yine de inanmam, Vatan Bey'in bu konuda açıklamaları varken TRT ye mi güveneceğiz?  1dk!!!

Alıntı yapılan: eLLis - 29 August 2010, 16:29:00
Bizim maçlar sene sonuna kadar live  :)

Sanırım öyle olacak, diğer takım taraftarlarından tepki almamak için programda göstermeyip kulaktan kulağa yayıyor olabilirler, çaktırmayın.  ;)

Atakumlu

Kadir ÇELEBİ

Kadro bile kuramayan diyarbakır şansız bir şekilde yenemediğimiz akhisarı deplasmanda yeniyor  :o