Bank Asya 1. lig 2. Hafta | Altay- SAMSUNSPORUMUZ: 0-1

Başlatan celebi, 21 August 2010, 23:14:16

« önceki - sonraki »

Recep

inşallah yeneceğiz ondan sonrada her şey daha güzel olacak

GençKozluklu

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 29 August 2010, 03:30:04
grup istanbul da 10 kısıyle son dakıka operasyonu yapıyor ızmıre  >l< >l< >l<

Ahmetcim sen demi hala uyumadın. Yarın uzun bir yolculuk var. Sahuru yap namazı kıl hemen yat  :Dhayırlı sahurlar. Bekle İzmir biz geliyoruz

Kaya

Bugünkü maç için şüphem yok şuan ki Altay bizimle baş edecek güçte bir takım değil diye düşünüyorum.Benim asıl düşündüğüm konu belki yeri ve zamanı değil ama kamp olayı.Lige verilen arada takımın kamp yapması bana garip geldi.Ne sebepten kamp kararı alındı anlam veremedim.Kondisyon açısından bir eksiklik olduğunu düşünmüyorum ki sezon başı kampında bu halledilmiştir,taktiksel manada bir olaysa samsunda çözülebilir.Hazırlık maçı yapacağız diye de kampa gidilmez bunun yanı sıra kamptan yeni çıkmış futbolcu topluluğu mutlu olmayacaktır.Hiçbir futbolcu kampı sevmez.Biri bana anlatabilirmi kampın amacını.

Recep

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 29 August 2010, 03:57:55
Ahmetcim sen demi hala uyumadın. Yarın uzun bir yolculuk var. Sahuru yap namazı kıl hemen yat  :Dhayırlı sahurlar. Bekle İzmir biz geliyoruz
Rabbim mutlu dönmeyi nasip etsin kazasız belasız yolculuklar
bu arada hava çok sıcak olacakmış

Ollivanders

Ne olursa olsun Altay ı yenip lige agırlıgımızı koymalıyız.

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2010, 04:01:47
Bende aksini düşünüyorum kardeşim, son yıllarda alınmış en iyi idari karar. Hazırlık maçı eksiğimiz var ve son anda yapılan birkaç transferin takıma uyum sağlaması lazım. Herkes haziran sonu kamp yaparken, biz 8 Temmuz'da sezonu açtık. Kamp yararlı olacaktır, geçen sene yapılan Antalya kampının da yararını görmüştük devre sonuna doğru.

Ben kamp olayının oyuncu psikolojisi üzerinde olumsuz etki yaratacağını hazırlık maçı yapılacaksa bunun Samsunda da yapılabileceğini düşünüyorum.İnşallah dediğin gibi olur tek temennimiz bize artı güç sağlaması ama ben biraz profesyonel futbolcuları tanıyorsam sezon başı için son derece kötü bir karar olduğu kanısındayım.Hayırlısı bakalım.

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 29 August 2010, 03:57:55
abı arabayı kullanacak olan sensın ben yatar uyurum valla :D

Serkan

Samsunspor için hangisi daha hayırlı olacaksa eğer  haklı olan o olsun (=

Kaya

Alıntı yapılan: 35ama55 - 29 August 2010, 04:13:23
Ligdeki diğer takımlarda kamp yaparlar büyük ihtimalle, orada maç falan ayarlamışlardır. Hangimizin haklı olduğunu zaman gösterecek kardeşim  :D

Yok ben dedim yine diyorum senin benim haklılığım önemli değil önemli olan SAMSUNSPORumuzun yararı.İki farklı görüştür sonuçta ben kamp olmamasından yanayım hayırlısı olsun.

germencisse

Samsunsporumuz bu zamana kadar Altay ile 23 kez karşı karşıya gelmiş,bunların 14'ünü Altay,6'sını Samsunsporumuz kazanmış,3 karşılaşmada berabere bitmiş..

Alıntı28 Mar 10  Bank Asya Birinci Lig  Samsunspor  0 - 1  Altay 

02 Kas 09  Bank Asya Birinci Lig  Altay  1 - 0  Samsunspor 

29 Eki 09  Ziraat Türkiye Kupası  Altay  4 - 0  Samsunspor

05 Nis 09  Bank Asya Birinci Lig  Samsunspor  0 - 4  Altay 

16 Kas 08  Bank Asya Birinci Lig  Altay  1 - 2  Samsunspor 

28 Nis 08  Bank Asya Birinci Lig  Altay  4 - 1  Samsunspor

02 Ara 07  Bank Asya Birinci Lig  Samsunspor   2 - 1  Altay 

04 Mar 07  Bank Asya Birinci Lig  Altay  2 - 0  Samsunspor 

25 Eyl 06  Bank Asya Birinci Lig  Samsunspor  0 - 2  Altay

11 May 03  Spor Toto Süper Lig  Altay  2 - 2  Samsunspor

24 Kas 02  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  2 - 4  Altay 

02 Nis 00  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  1 - 0  Altay 

28 Kas 99  Spor Toto Süper Lig  Altay  2 - 1  Samsunspor 

23 May 99  Spor Toto Süper Lig  Altay  2 - 0  Samsunspor 

13 Ara 98  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  1 - 0  Altay 

22 Mar 98  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  2 - 3  Altay 

19 Eki 97  Spor Toto Süper Lig  Altay  2 - 5  Samsunspor 

09 Mar 97  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  0 - 0  Altay 

06 Eki 96  Spor Toto Süper Lig  Altay  3 - 1  Samsunspor 

10 Mar 96  Spor Toto Süper Lig  Altay  0 - 0  Samsunspor

01 Eki 95  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  4 - 0  Altay 

19 Mar 95  Spor Toto Süper Lig  Samsunspor  0 - 1  Altay

16 Eki 94  Spor Toto Süper Lig  Altay  3 - 2  Samsunspor 

Tufan

29 August 2010, 10:11:19 #295 Son düzenlenme: 29 August 2010, 10:50:49 TuFaN55
94den önce Altayla maç yapmamış olmamız imkansız bu son 15 yılı kapsayan bir istatistik olabilir.

samsun155

AntZ

AlıntıAltay-Samsunspor maç hangi kanalda?

Bank Asya 1. Lig'de bu akşam karşılaşacak olan Altay ile Samsunspor'un maçı, TRT 3 ve TRT 6'dan canlı yayınlanacak.

Edinilen bilgiye göre, Alsancak Stadı'nda saat 21.00'de karşılaşacak Altay ve Samsunspor mücadelesini taraftarlar, TRT 3 ve TRT 6'dan naklen izleyebilecek.

Sezonun ilk maçını Akhisar Belediyespor ile yapan Samsunspor, Altay karşısında 3 puan arayacak.

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100829/altaysamsunspor_mac_hangi_kanalda.html

Hadi gözümüz aydın  :)

Burak

o saatte belçika grand prix i var trt 3 te trt 1 de de rize maçı var bunlar araştırmadan vermişler bence