Yüksel Yıldırım - Başkan

Başlatan _SoN_, 01 Mart 2020, 17:23:33

« önceki - sonraki »

Sol Açık

https://www.youtube.com/watch?v=bj6Ms8ib39c

Skorer TV: Yüksel Yıldırım'dan transfer açıklaması! Global hedeflerim var
Birkaç gün önce haberlere düşmüştü, ama tamamını izleme şansını yeni bulabildim...

isyan

Mohamed Ihattaren transferi cok kötü elinde patladi. Takim'a katki veremeyecek Adami Firsat Transferi diye alacakti. Bütün sürec bastan sona kadar tam bir fiyasko. Basına ,,isim vermeyin, fiyat yükseltiyorsunuz" diye kızıp sözlesme imzalamadan resmi haber vermesi tam bir komedi.

Transferin gerceklesmedigine cok sevindim. Takim ruhunu alt üst edecek bir oyuncu'dan son anda kurtulduk.

_SoN_

İmza atılmadan ben bizim ss de bile başlık açmıyorum, bu transferde de açmadım, resmi imza atılmadan isim konuşmak, taraftara hava alanında karşılama yaptırmak nedir arkadaş?

Sadece Samsunspor

Bence baskan şov yapti huseyin hoca sov u bitirdi. Benim anladigim bu

Raqua55

Bazen anlamıyorum. Sabıkası olan adamı Yılport Holdingin kapısından sokmaz. Suç manyağı adama trilyonlar dökecekti. İlginç

Stoper

Hastane satın alınca, doktor rolüne bürünüp ameliyat yapamazsınız..
Mevkisini bilip, kadro planlamasına karışmamalı fakat bu ego ile zor.

Raqua55

Bak şu Mustafa aztopalı gönder. O adam ne zaman klübe gelse bir boklar oluyor. Bu takımın havası bu değildi.Rüzgar bir anda tersine döndü. Gönder şu iş bilmezleri

ercan0655

Geçen sezonlardan beri transfer konusunda hep sınıfta kaldı. Kime neye göre transfer yapıldı bilinmiyor. Sistem yok taktik yok, adama göre taktik, taktiğe göre adam. Yine deneme yanılma yöntemi ile ilerliyor başkan. Takımin sahibi o ya, yapacak birşey yok. Onun parası onun borusu , örtüsün bakalım.