Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5 ... 10
11
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 14....
Son İleti Gönderen Raqua55 - 29 Kasım 2023, 14:20:02
Net bir yenilgi bekliyorum. Adana Demirspor bu kadro ile direnemeyiz.
12
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 14....
Son İleti Gönderen _SoN_ - 29 Kasım 2023, 10:33:35
Çok net bir skorla kaybederiz, ilk onu hederlerken düştüğümüz durumlara bakın.
13
Maçlarımız / SÜPER LİG 2023-2024 | 14.HAFTA...
Son İleti Gönderen brigand - 29 Kasım 2023, 07:08:06
02.12.2023 - Cumartesi
Saat: 19.00
Yeni Adana Stadyumu
Hava Durumu: 16 derece / Açık
Hakem: Sarper Barış Saka

Samsunspor'umuz 8 puanla 19.sırada yer alırken, Adana Demirspor 23 puanla 4.sırada
Deplasmanda toplam 7 maçta sadece 1 puan toplayabildik.
Adana Demirspor ise iç sahada 7 maçta aldığı 6 galibiyet ve 1 beraberlik ile ligin en iyi iç saha performansına sahip.

Takımımızda cezalı oyuncu bulunmazken Adana Demirspor'da Kevin Rodrigez sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyecek.

Son maçta yaşadığımız hayal kırıklığı ile beraber, milli maç arasında biriktirdiğimiz enerjide sönmüş ve kaybolmuş görünüyor.
Ekstra sonuçlar almamız gereken bir dönemdeyiz. Kadro ve oyun gücü olarak bizden çok daha iyi seviyede olan bir takıma karşı mücadele edeceğiz ve ben maalesef teknik ekibin doğru kararlar verebileceği yönündeki umudumu kaybettim. Umarım beni utandırırlar, yanıltırlar ve galibiyetle ayrılabiliriz. Cuma günü kafile kadrosunu öğreniriz. Bakalım Fofana, Dimata, Tırpan, Teit ve Laura kadroda olacaklar mı?
14
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Teknik Direktör - Markus ...
Son İleti Gönderen brigand - 28 Kasım 2023, 07:51:23
En çok üzüldüğüm noktalardan biri hocaya olan güvenimi ve umudumu kaybetmek oldu. Birçok insana dediğim gibi, bu maç sonunda kaybettiğimizden çok hocaya ve ekibine olan güvenimi, umudumu kaybetmek beni üzdü. Eminim futbolcuların çoğunda da bu his ortaya çıkmıştır.

Galiba daha önce yaptığımız yorum doğru gibi. İyi bir kondisyoner ve takımı fizik olarak maça iyi hazırlayabiliyor. Ancak maçı okuma, çok basit müdahaleleri yapma konusunda bile vasat seviyede. Hiç uzatmadan konuyu özetleyecek durum şu; Drongelen 60-65. dakikalar arasından 3 kez kulübeye merkez ortasahanın ve sol kanadın aksadığını değişiklik yapmıyoruz minvalinde serzenişte bulundu. Keza bu maçta kulübede yetkili olan Erdinç Sözer 4-5 kez, Gisdol'ün yardımcısına değişiklik yapalım diye telkinde bulundu. Ancak hocadan ya yanıt gelmedi ya da olumsuz cevap geldi. İş böyleyken 85'e kadar gereken değişiklikleri yapmayan veya cevap vermeyen hoca golü yer yemez nasıl hızlı aksiyon alıp değişiklik yaptı? Laura'yı zar zor çağırdı kulübeye, soyundurdu, 4.hakemin yanına yolladı. Sonra ne olduysa tekrar geri çağırıp, yelek giydirip ısınmaya gönderdi. Ta ki golü yiyene kadar. 60.dakikadan itibaren Marius, Zeki ve Emre yorulmuşken, maç son yarım saat savunma arkasına deplase koşular yapabilecek oyuncuyu bas bas çağırırken golü yiyene kadar hiçbir şey yapamadan acemice ve aciz şekilde beklenildi. İşte şu yazdıklarımın geçtiği yarım saat bile, takımın hocaya olan güvenini yerle bir eder. Ki benzer tercih hatasını Başakşehir maçında da yapmıştı.

Diğer taraftan baktığınızda kulübün altyapısından çıkardığı ve herkesin takip ettiği Yunus Emre birden bire kayboldu. 1 dakika bile süre alamadı Gisdol döneminde. Ki yerine oynayan Satka'nın performansı ortada. Yine ek olarak Dimata ! İdmanlarda var, toplu çalışmalarda var ancak maç kadrosunda yok. Fofana'nın üst solunum yolu nedeniyle maça çıkamaması bu devirde rezalet bir durum. Ha keza Tırpan'ın son saniye maç kadrosundan çıkarılması ve hiçbir açıklama yapılmaması ilginç. Zaten karakter olarak çok da disiplinli olmayan Laura'yı da son maçta kaybetti kanımca.

Sonuç olarak ben Gisdol'ün, takımı ele alamadığını, toparlayamadığını, oyuncuları kazanamadığını, çok basit hamlelerde dahil aksiyon alamadığını, çok önemli anlarda doğru kararlar alamayacağını ve bizi kümede tutacak o enerjiyi artık veremeyeceğini düşünüyorum. Yüksel Yıldırım yine aynı hatayı yaparak tutmaya devam ederse, zaten yetersiz olan kadroya net takviyeler bile yapılsa yeterli olmayacak.
15
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Futbol Direktörü - Fuat Ç...
Son İleti Gönderen brigand - 28 Kasım 2023, 07:25:14
Bu vasıfsız kişinin kulübün içinde yetkili olması bile durumun vehametini göstermeye yeter. Başka denecek söz yok.
16
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Yüksel Yıldırım - Başkan
Son İleti Gönderen ercan0655 - 27 Kasım 2023, 23:25:50
Muhteşem başkan, muhteşem öngörü, muhteşem transfer çalışmaları bölüm 13.
Bu güne kadar yapılan transferlerin süresi, ücreti, sağlık kontrolleri, futboldan hiç anlamadığınızın göstergesi. Futbol aklınızı değiştirmeniz gerekiyor, bugüne kadar yaptiklarinizla aynen devam ederek başarı beklemek........
17
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Muhammed Gümüşkaya
Son İleti Gönderen Sol Açık - 27 Kasım 2023, 17:54:29
Benim umudum vardı açıkçası, ama sadece dün değil, oynadığı tüm maçlarda çok kötüydü. Çok daha basit işlerle çok daha verimli olabilecekken, tüm topla buluşmalarında anahtar pas veya şut düşünüyor. Yetenekli ama faydasız ve Gisdol döneminde epey de süre aldı. Bence en azından bir süre düşünülmemesi gerek ve muhtemelen de öyle olacaktır.
18
Son İleti Gönderen isyan - 27 Kasım 2023, 17:03:34
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 Kasım 2023, 10:49:53Turkiye nin en zengin 100 insani siralamasinda 22. Olmus baskan. 2 milyar dolar serveti varmis. Baskan bu paraya bu takim yakismiyor az daha sal parayı :)

M.city nin kadro deger 1milyar euro :)

Saka bi yana o adamin kendi serveti tabiki tum parasini futbola yatirmayacak. Ama o paranin cok cuzzi bi yuzdesine efsane takim kurulurdu :)
Bugüne dek harcadigi paranin sadece yarisini dogru harcasaydi, en kötü ads gibi olurduk zaten. Fazla para harcamasina gerek yok aslinda, sadece parayi akillica kullanin birini bulmasi lazim.
Düsün ben su anki insanlardan raziyim, onlar giderse daha beter birini bulacak diye  :)
19
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 13....
Son İleti Gönderen Raqua55 - 27 Kasım 2023, 10:58:08
Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 27 Kasım 2023, 10:27:21Gisdol tribundeydi bu sans olabilirdi. Yandan bakmiyordu bizim gibi tepeden maci izliyordu. Bizim gordugumuzu hoca nasil goremiyor nasil bu kadar gec kaliyor anlamis degilim. Laura yi neden tekrar kulubeye cekti anlayamadim oyuna girecekti. Yazik oldu en kotu 1 puanimiz vardi. Ayrica muhammedin ofsayt olan pozisyonunda ilk goruntude oyuncular cok yakindi ancak cizgi cekilen goruntude bariz ofsayt gorunuyordu. Goruntuylemi oynuyorlar anlayamadim cok ilginc

O konu ile ilgili ekran fotoğrafı aldım. Çekilen çizgi ile alakası yok. Bariz bir şekilde necip önde. En ilginci dün TRT Spor'u takip ettim. Beşiktaşın ofsayt olan golünü gösterdiler. Bizim pozisyona değinmediler. Gol gümbürtüye gitti. Laptop başına geçince fotoyu paylaşırım
20
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 27 Kasım 2023, 10:49:53
Turkiye nin en zengin 100 insani siralamasinda 22. Olmus baskan. 2 milyar dolar serveti varmis. Baskan bu paraya bu takim yakismiyor az daha sal parayı :)

M.city nin kadro deger 1milyar euro :)

Saka bi yana o adamin kendi serveti tabiki tum parasini futbola yatirmayacak. Ama o paranin cok cuzzi bi yuzdesine efsane takim kurulurdu :)
Sayfa 1 2 3 4 5 ... 10