Son İletiler

Sayfa1 2 3 4 ... 10
1
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 14....
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - Bugün, 11:23:24
🩺 SAĞLIK RAPORU

Yukatel Adana Demirspor A.Ş. maçı hazırlıkları kapsamında dün yapılan antrenman esnasında sakatlık geçiren oyuncularımız Gaetan Laura ve Yunus Emre Çift sakatlıkları sebebiyle maç kadrosundan çıkarılmıştır.

Gaetan Laura'nın sağ kasığında, Yunus Emre Çift'in ise sağ ayak baş parmağında sakatlık meydana gelmiştir.

Oyuncularımız Yunus Emre Çift, Gaetan Laura, Landry Dimata, Zeki Yavru, Flavien Tait ve Youssef Ait Bennasser'in tedavileri sağlık ekibimizin kontrolünde  sürdürülmektedir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.
2
Son İleti Gönderen brigand - Bugün, 09:39:16
Bennasser, Laura, Dimata, Teit , Y.Emre ve Zeki Adana'ya götürülmedi. Sebep olarak sakatlık yazıyor kulüp resmi hesaplarında. Ancak sadece Bennasser'in sağlık raporu açıklandı. Zeki'nin de son maçta darbeye bağlı ufak bir sıkıntısı vardı. Kalanlar hakkında gerçekten ne var merak ettim. İdmanlarda tam zamanlı olan isimler nasıl oluyor da maç kadrosuna giremeyecek kadar sakat olabiliyorlar?
3
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - Bugün, 00:20:28
Yusuf sari soner in kanadini otoban a cevirir. %90 ads bu macta penalti kazanacak.

Laura adana ya goturulmemis. Ya zaten elinde oyuncu yok bide oyunculari kusturme be adam.
4
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Yunus Emre Çift
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 30 Kasım 2023, 22:02:09
Aciklama yapmis gisdol. Antremanlarda istedigim seviye de degil diye. Acaba hirs mi yaptirmak istiyor. Oynamaya oynamaya küstü heralde o yuzden antremanlarda isteksiz olabilir hoca da tam tersi hirslanmasini istiyor olabilir. Gisdol u de yunus u da gommek istemiyorum
5
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 13....
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 30 Kasım 2023, 20:59:49
Suana kadar ulke puani icin tum takimlari destekledim ancak bjk icin bizim mactan sonra asiri kinlendim bunlara. Dk 52 oldu 4 0 gerideler insallah 10 yerler. Yatalak herifler yanlarinda hakem olmayinca boyle s.okarlar adama
6
Diğer / Ynt: Şu An Hangi Kitabı Okuyor...
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 30 Kasım 2023, 16:53:21
Şahane Bir Milli Mücadele Romanı: Hain ( Selim Erdoğan - Kronik Kitap )

Millî Mücadele yıllarını anlatan Sakarya, Büyük Taarruz, İstiklal, Milli Mücadele gibi belgesel kitaplarıyla tanınan Selim Erdoğan, bu kez bir Millî Mücadele romanıyla karşımızda...

Bir Türk zabiti olan Ahmet Muhtar, tıpkı mensubu olduğu millet gibi Balkan ve Cihan Harbi'nin tüm yorgunluğu ve yaralarını üstünde taşımaktadır. İtilâf Devletleri'nin işgal ettiği İstanbul'da inançları sarsılmış ve ümitsiz bir halde yaşamaktadır. Bu sırada Mustafa Kemal Paşa'nın Anadolu'da bir hareket başlattığını o da duyar. Ancak önünde onu hainliğe kadar götürebilecek İngilizlere çalışmak gibi bir teklif de bulunmaktadır.

Erdoğan, sizleri kurgu ile gerçek kişi, olay ve mekanların iç içe geçtiği enfes bir romanla Milli Mücadele yıllarına götürecek...

1919'un İstanbul'unda başlayan roman, Ahmet Muhtar'la beraber bizi de şehrin semt ve sokaklarında yürütecek. Dönemin sosyal ve mekânsal dokusunun hayli gerçekçi ve başarılı bir şekilde anlatıldığı romanı önemli kılan şeylerden birisi de kurgu bir eser olmasına rağmen tarihi gerçeklere sadık kalması olarak görünüyor. Öyle ki romanda adı geçen pek çok tarihi karakter, Erdoğan'ın kaleminden süzülüp, günümüze kadar geliyorlar.

Sıkı bir İttihatçı olan Ahmet Muhtar, Balkan çetecileriyle başladığı harp hayatında, Birinci Dünya Savaşı'nın pek çok cephesinde bulunup, defalarca ölümden dönmüş bir zabittir. Fakat harpten mağlup ayrılmaktan ziyade, çok sevdiği Enver Paşa ve İttihatçı kadroların yaptıkları ya da yapamadıkları şeyler onun yüreğini yangın yerine çevirmiştir. Artık ümitsiz ve aksi bir adam olarak İstanbul'dadır. İngilizlerden nefret ettiği kadar İttihatçılardan da nefret etmektedir. Fransız sevgilisi Yvette ile zaman geçirmekten başka bir amacı yok gibidir.

1919 yılında Anadolu'da bir direniş hareketi başladığında kararsız kalacaktır. Artık değiştiğine inanmaktadır. Bu esnada İngilizlerin kendisine sunduğu iş birliği teklifi ise cazip görünmektedir. Yılların gözü kara, deli Ahmet Muhtar'ı bu ihanet teklifini kabul edip, bir hain olabilecek midir?

Belgesel kitaplarında romancılık yönüyle ilgili bazı ipuçları sunan Erdoğan'ın üst seviye bir romana imza attığı açıkça görülüyor. Kurgu, diyaloglar, karakter oluşturma ve tahkiye etme gibi konularda bir hayli mahir olan Erdoğan, başrolüne Ahmet Muhtar karakterini oturttuğu romanında dönemin İstanbul ve Anadolu'sunda bulunan hemen her tipe de yer veriyor. Rum, Yahudi ve Ermeni tüccarlar, Türk savaş gazileri, İttihatçılar, Kuvvacılar, İngiliz subayları, Türk zabitleri, Kemal Paşa taraftarları, cami imamından berbere kadar mahalleli figürler, Beyaz Rus göçmenler, Pera'nın müdavimi Avrupalı ve Levantenler, şöhretli paşalar, hainler, kahramanlar...

Velhasıl, iyi bir tarihçinin iyi bir romancıya dönüştüğü Hain, okur için de liste başı olacak bir tarihi roman olacak.
7
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 30 Kasım 2023, 15:02:43
Murat Sancak, Yüksel Yıldırım'ı bir kez daha mağlup eder.
Samsunspor'umuz yenilir demeye dilim varmıyor.
8
Son İleti Gönderen jean - 30 Kasım 2023, 14:27:56
Aynisini yazacaktim bende kebap gibi yerler bizi iki zengin baskanin kurdugu kadrolarin farki cok buyuk ne yazikki guc olarak
9
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2023-2024 | 13....
Son İleti Gönderen binikalamadım - 30 Kasım 2023, 09:06:43
maçı tekrar izledim hiç de fena oynamamışız aslında...oyuncu değişiklikleri zamanında ve isabetli yapılsaymış alınırmış bu maç.
10
Son İleti Gönderen binikalamadım - 30 Kasım 2023, 09:00:55
kebap yapıp dönerler , bir şey beklemiyorum...
Sayfa1 2 3 4 ... 10