Son İletiler

Sayfa 1 ... 5 6 7 8 9 10
71
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Samsunspor.biz Genel Sohb...
Son İleti Gönderen eprianu - 16 Mart 2023, 23:06:11
Sivasspor, Fiorentina ile karşılaştı. Şu andaki durumu hakkında bilgim yok ama Fiorentina gibi bir kulüple maç yapmak bence büyük başarı. İnşallah biz de görürüz Samsunsporumuzun Avrupa maçını. Kimler gitti ama biz hala gidemedik.
72
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Gaetan Laura
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 15 Mart 2023, 18:09:30
Ulkesinin milli takimina secilmis. Genclerbirligi macini oynadiktan sonra gidecekmis. Bolu ve altinordu maclarinda yok.
73
Son İleti Gönderen Raqua55 - 15 Mart 2023, 09:23:53
Genclerbirligi maci icin Deplasman bileti transferi etmek isteyen var mi ?Maça bilet ariyorum
74
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 14 Mart 2023, 20:01:01
Zeki 3 mac yusuf 2 mac ceza almis
75
Maçlarımız / Ynt: TFF 1.LİG 2022-2023 26.HA...
Son İleti Gönderen _SoN_ - 14 Mart 2023, 16:24:41
Bu sene olacak inşallah, biz ne maçlar görük bu statda ama artık başka oynuyoruz, çok uzun zamandır maçtan sonra böyle eve gittiğimizi hatırlamıyorum, artık tribünde bizde eminiz ki takımımız kazanacak bizi mahçup etmeyecek. Tebrikler SAMSUNSPORUM.
76
Son İleti Gönderen evolution55 - 14 Mart 2023, 15:46:58
şöyle çok değil bir kaç sene öncesinde bu maçı oynamış olsaydık, ertuğrul sağlam döneminde :) penaltı kırmızı kart sonrası atılan gol ile 1-0 öne geçtikten sonra maçın geri kalanında topu eveler geveler yan pas yan pas yapa yapa yapa ekran başında bizler uyuklar stadtaki arkadaşlar çıldırırdı. muhtemelen de dk 80-85 arası kubilay uzaktan vurur 2-0 es kaza alırdık maçı :)

ama dünkü maçın başlama düdüğü ile birlikte gayet relax bir vaziyette maçı izledim :)
77
Son İleti Gönderen jean - 14 Mart 2023, 14:03:15
4-0 olmasina ragmen kalecinin kaleden cikip tebrige gelmesi takimin kenetlendigini gosteriyor
78
Son İleti Gönderen eprianu - 14 Mart 2023, 12:45:55
Takımın uzun bir seri yakalaması, futbolcuların formda ve istekli olması, hocanın takımı toparlaması, geriden gelip Eyüp'ü aşağı almamız, farklı galibiyet... Şu anda her şey lehimize görünüyor. Şampiyon olmak için her şey var. İnşallah bu sefer sonu gelecek.

79
Son İleti Gönderen jean - 14 Mart 2023, 09:48:09
Cok sukur Buda bitti kaldi 9 mac tek haneye indi artik eyupsporunda surpriz maglubiyetiyle lider olduk tekrar artik gereksiz puan kayiplari yasamazssak insaallah bu isi bitiririz 2 yil onceki tramvadan sonra insan korkuyor yinede fofananinda katkisi guzel oldu kendi adina
80
Son İleti Gönderen brigand - 14 Mart 2023, 09:11:04
Merkez bu maçta çalıştı ve çok verimli oldu. Bu konuda eksiktik, o yüzden bu maçtaki merkez performansı beni ayrıca mutlu etti.
Gole kadar zaten oyunu domine eden ve kontrolü elinde tutan taraftık. Oyuncuların performans ve konsantrasyonlarından oldukça memnunum.
Laura ve Sagat ikilisi çok hareketli ve mobilize olunca rakibin savunma düzenini oturtması çok zorlaştı.
Osman da sağ stoperde gayet iyi performans ortaya koydu.
Fofana'ya ayrı bir parantez lazım elbette. Bu ligin açık ara en yetenekli oyuncusu olduğu kesin. Çok değil, ortalama seviyede güçlü olsa ve form tutsa ligi tek başına domine edebilecek seviyede.
Umarım sağlıklı şekilde bitirir sezonu ve bizi üst lige taşıyan isimlerden biri olur.

Hocayı eleştirdiğimiz kadar övmemiz de gerekiyor. Bu maçtaki tercihlerini ve yönetimini beğendim. Üstüne koyarak gidecektir diye düşünüyorum artık. 15.10.2022'den bu yana kaybetmeyen ve mental olarak güçlü bir takım yarattı açıkçası.
Bayram fecahatinden sonra bunu başarması özel bir durum kanımca.

Eyüp'ün mağlubiyeti, farklı skor ve iyi oyunla, moralli şekilde lider olarak Ankara'ya gideceğiz. Oradan da galibiyetle ayrılıp lider olarak Samsun'a dönelim ve artık tavan motivasyonla yolumuza devam edelim.
Sayfa 1 ... 5 6 7 8 9 10