Son İletiler

Sayfa1 2 3 4 ... 10
1
Maçlarımız / Ynt: TFF 1.LİG 2022-2023 27.HA...
Son İleti Gönderen evolution55 - Bugün, 10:55:32
nazar olsun bu oyun diyelim. her maç üst düzey oynamayı beklemek zaten mantıksız, önemli olan kazanma alışkanlığımızın devam ediyor olması. osmanın pozisyonu ceza sahası içinde olsa net penaltı olur. dolayısı ile oradaki pozisyon da fauldü.
2
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: Samsunspor.biz Genel Sohb...
Son İleti Gönderen eprianu - 19 Mart 2023, 19:38:22
Samsunspor, Keçiörengücü ve Pendikspor'un Adana ve Malatya maçları duruyor. Bu takımlar 6 puan alacak. Eyüp, Rize gibi takımlar hala dezavantajlı durumda.

Önümüzdeki 4 maçın 3'ü içeride. Bolu maçını kaybetsek bile evimizde oynayacağımız Altınordu, Tuzla ve Pendik maçlarını aldığımız takdirde çıkarız İnşallah. Her şey lehimize. Bu sefer olacak İnşallah.
3
Son İleti Gönderen defansif orta saha - 19 Mart 2023, 19:27:03
Şimdi ben de keçiören'in mağlubiyetini kutlamaya gelmiştim 😁 Bir de rize takılsa puan farkı neredryse 3 maça çıkar. Hiçbir şey matematiksel olarak net değil ama 90'ların manşetiyle "Samsunspor şampi..." diyebiliriz sanırım artık.
4
Son İleti Gönderen Sol Açık - 19 Mart 2023, 18:09:24
Bu hafta da Keçiörengücü kaybetti ve bizimle puan farkı 8'e çıktı. Daha bir de Samsun'a gelecekler.

Geçen 2 hafta içinde oynadığımız 4 maçta aldığımız 12 puan bize bugünkü büyük avantajı getirmiş oldu. Geri dönüp baktığımızda, özellikle içerideki Rize ve dışarıdaki Sakarya galibiyetlerinin ne kadar büyük bir anlam taşıdığı ortaya çıkıyor. Arkada bize yetişme olasılığı/potansiyeli olan takımlar Rize ve Sakarya; bize kaybetmek dışında neredeyse tüm maçlarını aldılar, yine de yaklaşamadılar.

Süper lige çok az kaldı. Biz kazanmaya devam eder ve diğer sonuçlar da denk gelirse Nisan ortasında matematiksel olarak da Süper ligi garantileyebiliriz.
5
Son İleti Gönderen jean - 19 Mart 2023, 14:33:18
Uzun sure sonra sans bizden yanaydi Halen saskinim acikcasi bu kadar baski iyi olmadi az daha ayagimizda tutmamiz lazimdi topu pozisyon cok verdik neyseki vardan döndü cok sevindim 2 puan bosuna kaybedecektik yoksa kaldi 8 mac insaallah yolun sonu super lig olur
6
Son İleti Gönderen adige73 - 19 Mart 2023, 12:17:51
Alıntı yapılan: eprianu - 18 Mart 2023, 21:06:362 sezon önce averajla şampiyonluğu kaçırdığımızı düşününce kazanalım yeter diyorum, iyi futbol beklemiyorum. Gençlerbirliği de düşme hattında olduğu için ölümüne maça asıldı. Her şeye eyvallah ama bu kadar baskı yemeyi sindiremiyorum. İlk yarı sahada yoktuk. Maçın sonlarına doğru da iyice kendi yarı alanımıza gömüldük. Koca maç boyunca Tanquee'nin penaltı noktasına yakın yerden kaçırdığı gol dışında pozisyonumuz yok. Elimizde bu kadar orta saha oyuncusu varken iki top yapamadık, organize atağa çıkamadık. Yakışmıyor bunlar bize.  Sakarya maçında da benzer bir tabloyla karşılaşmıştık.

Hakemi tebrik ederim, maç boyunca gerçekten çok iyiydi. Küçük pozisyonlara faul vermedi, maçın soğumasına izin vermedi. Faul nedeniyle iptal edilen golde bana göre bir şey yoktu.

Geriye kalan maçlarımızdan belki de en zoruydu. Kazandık diyelim ve bu maçı unutalım, önümüze bakalım.
Osman'nin pozisyonunda kastı birşey yok ama rakibin ayağı Osman'nin ayağına çarpınca Osman dengesini kaybedip düşüyor ve avantajını kaybediyor
7
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Jakub Szumski
Son İleti Gönderen futbolcu - 19 Mart 2023, 03:05:24
Çok iyi kaleci. Güven veriyor
8
Son İleti Gönderen Stoper - 18 Mart 2023, 22:53:53
Artık iyi oyun beklemiyorum.
Tebrikler SAMSUNSPOR'UMUZ.
Finale 8 kaldı.
9
Son İleti Gönderen Sadece Samsunspor - 18 Mart 2023, 21:08:24
Cok guzel bir 3 puan oldu. Tebrikler
10
Son İleti Gönderen eprianu - 18 Mart 2023, 21:06:36
2 sezon önce averajla şampiyonluğu kaçırdığımızı düşününce kazanalım yeter diyorum, iyi futbol beklemiyorum. Gençlerbirliği de düşme hattında olduğu için ölümüne maça asıldı. Her şeye eyvallah ama bu kadar baskı yemeyi sindiremiyorum. İlk yarı sahada yoktuk. Maçın sonlarına doğru da iyice kendi yarı alanımıza gömüldük. Koca maç boyunca Tanquee'nin penaltı noktasına yakın yerden kaçırdığı gol dışında pozisyonumuz yok. Elimizde bu kadar orta saha oyuncusu varken iki top yapamadık, organize atağa çıkamadık. Yakışmıyor bunlar bize.  Sakarya maçında da benzer bir tabloyla karşılaşmıştık.

Hakemi tebrik ederim, maç boyunca gerçekten çok iyiydi. Küçük pozisyonlara faul vermedi, maçın soğumasına izin vermedi. Faul nedeniyle iptal edilen golde bana göre bir şey yoktu.

Geriye kalan maçlarımızdan belki de en zoruydu. Kazandık diyelim ve bu maçı unutalım, önümüze bakalım.
Sayfa1 2 3 4 ... 10