Alıntı yapılan: eprianu - 18 Mart 2023, 21:06:362 sezon önce averajla şampiyonluğu kaçırdığımızı düşününce kazanalım yeter diyorum, iyi futbol beklemiyorum. Gençlerbirliği de düşme hattında olduğu için ölümüne maça asıldı. Her şeye eyvallah ama bu kadar baskı yemeyi sindiremiyorum. İlk yarı sahada yoktuk. Maçın sonlarına doğru da iyice kendi yarı alanımıza gömüldük. Koca maç boyunca Tanquee'nin penaltı noktasına yakın yerden kaçırdığı gol dışında pozisyonumuz yok. Elimizde bu kadar orta saha oyuncusu varken iki top yapamadık, organize atağa çıkamadık. Yakışmıyor bunlar bize. Sakarya maçında da benzer bir tabloyla karşılaşmıştık.Osman'nin pozisyonunda kastı birşey yok ama rakibin ayağı Osman'nin ayağına çarpınca Osman dengesini kaybedip düşüyor ve avantajını kaybediyor
Hakemi tebrik ederim, maç boyunca gerçekten çok iyiydi. Küçük pozisyonlara faul vermedi, maçın soğumasına izin vermedi. Faul nedeniyle iptal edilen golde bana göre bir şey yoktu.
Geriye kalan maçlarımızdan belki de en zoruydu. Kazandık diyelim ve bu maçı unutalım, önümüze bakalım.