Son İletiler

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 ... 10
31
Maçlarımız / Ynt: SÜPER LİG 2025-2026 | 32...
Son İleti Gönderen jean - 05 May 2026, 19:55:42
Onlarca defa ozete baktim keyiften
32
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Marius Mouandilmadji
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 04 May 2026, 21:03:22
Aylardır çok formda... Fener'e iki tane atmıştı, bu kez tarihi GS maçının iki gollü kahramanlarından birisi oldu. Aferin sana Gavaklı.
33
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 04 May 2026, 21:01:58
Aradan iki gün geçti fakat halen daha anlamsız bir gülümseme var yüzümde :) Sürekli videolar izliyorum. Ömrümün en güzel galibiyetlerinden birisi oldu. Tek üzüntüm, o maçta Samsun'da ve tribünde olamayışım. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutlarım.
34
Samsunspor.biz Forumu / Ynt: 2025/2026 Sezonu Transfer...
Son İleti Gönderen ercan0655 - 04 May 2026, 15:38:12
Başkan Yüksel Yıldırım, Yücel Çolak TV'de Gündem Futbol programına canlı yayına bağlanıp bazı transfer açıklamalarında bulundu.

"Marius'u satmak istiyoruz. 3 senedir gelişimini tamamladı, çok üst düzeye geldi. Kariyerinin en üst noktasında. Bu üst noktada satmazsak değeri düşecek. Önümüzdeki sene Avrupa'da olamayacağız. Avrupa'da gol kralı oldu. Satmazsak değeri düşer. Kendini daha yukarı atacak bir kulübe gidebilir, Samsunspor da para kazanabilir."

"Holse gitmek istiyor. Avrupa iddiamız olduğu için devre arası MLS'ten gelen 5 milyonluk teklifi kabul etmedik, satmadık. Sezon sonu iyi bir teklif getirirse gidecek, getiremezse 3 yıllık yeni bir sözleşme yapıp maaşını iyileştirmek istiyoruz. Holse karar verecek."

"Drongelen için büyük kulüplerin ilgisi olduğunu biliyoruz, henüz bize resmi teklif gelmedi. Drongelen Samsun'da kalmak istiyor, kendini Türk hissediyor."

"Satka ve Ntcham ile yollarımız ayrılıyor."

"Ndiaye gitmek istiyor ama ona verdiğimiz para belli, iyi bir teklif getirmesi lazım. Yazın Dünya Kupası'nda oynayacak, iyi bir performans gösterirse satabiliriz."

"2 tane forvetimiz gidecek, 2 tane üst düzey forvet almak istiyoruz. Türkiye'den değil, yurt dışından getireceğiz. Görüştüğümüz 2 oyuncu var; birisi Fransa 1. Ligi'nden, diğer Avrupa liglerinden oyuncular var ama 2 tanesiyle çok ciddi görüşüyoruz."

"Ntcham'ın yerine kardeş kulübümüz Dunkerque'den Sekongo'yu getireceğiz. Onu Türkiye'de parlatıp yıldız yapacağız. 21 yaşında."

"Bardelli'yi getirecektik fakat Holse gibi bir oyuncu. Fransa'da kalmak istiyor. Ligue 1'e gidecek."

"Hoca, olmazsa olmaz bir 6 numara istiyor. Hoca Makoumbou'yu beğeniyor ama "Benim istediğim 6 numara değil, Makoumbou daha çok 6-8 gibi" diyor."

"Toni Borevkovic "Gitmek istiyorum" dedi, önünü açacağız. Yerine birini alacağız."

"Soner Gönül'ün kontratı bitiyor, gidecek. Sol beke yerli almamız lazım."

"Kaleci konusuna hoca karar verecek."

"Samsunspor'da bir değişim olacak ama daha iyisi yönünde olacak. Samsunspor bir yandan yetiştiren, bir yandan da yarışmacı bir takım olacak. Hocamız, futbolu yetenekleriyle oynayan ve savaşan oyunculardan kurulu, sanatsal bir futbol oynayan bir takım istiyor."
35
Son İleti Gönderen Elyesa - 04 May 2026, 10:05:58
Yemin ediyom her futbolcunun emegine saglik ALLAH razi olsun bu Gurur bu Arma bize yeter
36
Son İleti Gönderen brigand - 04 May 2026, 09:22:20
Tarihi skor ve tarihi bir şehir savunması. Bu takım bu skorla artık rızamızı kazandı benim gönlümde. Herkesin emeğine sağlık. 4 yapraklı yonca ile hayatlarına devam edebilirler.
37
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Rick van Drongelen
Son İleti Gönderen brigand - 04 May 2026, 09:20:30
Galiba ayrılacak bu sefer. Gönlümüzden geçen belli. Takımın bayrak adamı olarak sonuna kadar bizde kalmasını temenni ediyoruz. Hırsı, isteği, arzusu ve yeteneğiyle bizi gururlandırıyor.
38
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Yalçın Kayan
Son İleti Gönderen brigand - 04 May 2026, 09:19:03
Bu maç gösterdiği performansla herkesi şaşırttı gerçekten. Maç boyu temposu, mücadelesi, toplu ve topsuz oyundaki disiplini takdire şayandı. Önceki maçlarda ki gibi kendisini çizgiye atan, kaçak oynayan görüntüsünün tam tersine cesaretli ve sorumluluk alan yapısıyla oyunda direkt etki etti. İstikrarlı şekilde bu performansı beklemek hayalcilik olur ama en azından bu maç özelinde takdir etmek gerekiyor.
39
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Yalçın Kayan
Son İleti Gönderen 55.hakan - 03 May 2026, 19:19:09
Beni yanılttı Ntcham'ın yerini çok iyi doldurdu. gs ye özel değil diğer maçlara da bu performansı yayar umarım.
40
Futbolcularımız / Teknik Heyet / Ynt: Rick van Drongelen
Son İleti Gönderen mehmet yılmaz - 03 May 2026, 15:26:09
La Çarşambalı, sen Osimhen denen o yaratığa neler yaptın öyle? :))
Bence Samsunspor tarihine şimdiden geçtin bile.
Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 ... 10