Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Ts bjk maçında hakem bariz kırmızı pozisyona sarı bile vermiyor Var neyse insafa geliyor kurtarıyor. Var olmasa sadece faul mü pozisyon. Gerçi bizde var oldu da noldu..

tyyaman

İki haber arasında bir yıl var. Süper Lig maceramız nasıl başladı, nasıl devam ediyor...

09.10.2023: Samsunspor tarihinin en kötü lig başlangıcını yaptı
06.10.2024: Tarihinin En İyi Süper Lig Başlangıcı

jean

Masaallah diyelim nazar degmesin

s_uzunkaya

Alıntı yapılan: tyyaman - 06 October 2024, 21:21:54İki haber arasında bir yıl var. Süper Lig maceramız nasıl başladı, nasıl devam ediyor...

09.10.2023: Samsunspor tarihinin en kötü lig başlangıcını yaptı
06.10.2024: Tarihinin En İyi Süper Lig Başlangıcı
aynı kadroyla bu kadar uçlarda olunması fizik kondisyonun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. takımın oturması, futbolcuların birbirini tanıması filan tamam ama ben bu farkı 90 dakikaya çıkabilen kondisyona bağlıyorum.... incelenmesi gereken bir olay!!!

alperen_55

Alıntı yapılan: s_uzunkaya - 07 October 2024, 11:50:02aynı kadroyla bu kadar uçlarda olunması fizik kondisyonun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. takımın oturması, futbolcuların birbirini tanıması filan tamam ama ben bu farkı 90 dakikaya çıkabilen kondisyona bağlıyorum.... incelenmesi gereken bir olay!!!
Teknikdrektör bir takım için ne kadar önemlidir detayını buradan çıkartabiliriz.Eroğlu,gisdol ve reis,Hüseyin hocanın spl için ne kadar yetersiz olduğunu,şu an ligin en iyilerinden olan sol bek bolanın yerine gisdolün bize Soner'i izletmesinede anlam veremedim.

futbolcu

Geçen sene yabancı kuralı vardı. Gisdol mecbur Türk oyuncularla sahaya çıkmak zorundaydı

Stoper

Geçtiğimiz sezon Soner Gönül'ü izleme sebebimiz, yerli kuralı değildi. Gisdol hocanın inisiyatifiydi. Ya Bola çok kötüydü ya da Gisdol'un oyun anlayışına Soner daha uygundu. Yerli kuralı diyemeyiz, çünkü Okan, Zeki, Emre üçlüsünün yanı sıra Alim ve Taylan'da çoğu maçta 11 başladı. Ligde en fazla yerli oynatan takımların başında geliyorduk. Yerli kuralı sadece 3 oyuncuydu.

futbolcu

Isim sponsoru Reeder oldu.
Hani marka değeri arttırmak için Yılport kaldırılmıştı?

Keşke sadece forma sponsoru olsaydı

jean

Iyi para almis kulup Ama miktari bilinmiyor

Stoper

70 milyon TL alınmış diyorlar, muhtemelen anlaşma da 6 aylık. Sezon sonunda biter. Yoksa 70 milyon TL komik rakam, kaldı ki isim sponsoru içimize sinmeyen, kabul etmesi zor durum. Medical Park Antalyaspor, Sanica boru Elazığspor vs. O dönemi hatırlıyorum, iyi ki bizde olmuyor diyordum. Bir ara Metro bu işe kalkıştı, tepki almıştı.
Camia olarak sessiz, refleks özelliğini yitirdik. Adam, para verin o zaman diyip, lafını esirgemeyen birisi, kimse de o toplara girmiyor. Şöyle param var, bilmem kaç ülkede iş yapıyorum vs. İhtiyacın mı var?
Umarım en kısa zamanda kulübü yabancı bir sermayeye devreder. Onu sevmiyordum, artık nefret boyutuna yaklaşıyor. Yaptığı açıklamalar, gaflar unutulmaz.

maviay55

Çok uzun zaman oldu, Basketten selam olsun SS.Biz ailesine..