ZTK 2024/2025 | 4.TUR SAMSUNSPOR'umuz - 52 Orduspor FK

Başlatan mehmet yılmaz, 01 December 2024, 23:20:12

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

ZTK 2024/2025 | 4.TUR SAMSUNSPOR'umuz - 52 Orduspor FK

3 Aralık 2024 Salı
Saat: 20:30
Yeni 19 Mayıs Stadyumu
A Spor

Ligde 3. sıradayız ve tarihimizin en iyi dönemini yaşıyoruz. Kupada devam etmemiz ve bence hatta kupayı kazanmamız lazım. Rakibimiz 3. ligde. Maça genç ve yedek bir takımla çıkacağız. İnşallah Bayburt maçı gibi oynamaz bu kadro. Kazanır ve devam ederiz.

jean

Rakip formida bu sezon kazanalim hangi tur mac olursa olsun

brigand

Kendi liginde formda bir ekiple karşılaşacağız. Onlar ideal kadrolarını koruyacaklardır. Biz ise az şans bulan ve bulamayan oyuncularımızla sahada olacağız. Görev yapacak futbolcularımızdan beklentimiz artık sahada bir efor sarfetmeleri ve tur atlamaları.

Maç saati ve şifresiz olarak yayın olacağından ötürü tribünlerde çok az seyirci olacaktır. Ancak televizyonda izlenme oranı yüksek olacaktır. Oyuncuların motivasyonunda eksilme olmaması gerekiyor bu nedenle.

Umarız tur atlar kupada yolumuza devam ederiz.

_SoN_

Bu maçı ciddiye alıp üst tura çıkmamız lazım, kadro konusunda bazı oyuncuların dinlendirilmesini anlarım ama tamamen takımı bozup bu kupayı hiç umursamamak bize yakışmaz.

ugurozkan

*Reis, Bodrum maçında yedek oturan 10 oyuncunun yanına Ali Tarkan'ı ekleyip ilk onbir yapmış. Neyse ki yedeklerde bu sefer Dimata, Ntcham, Bennaser ve Bola var.
*Form tutan Soner Aydoğdu ile Muja ofansif etkinliği sağlar gibi düşünüyorum.
*Laura'dan hiçbir beklentim kalmadı, Ercan ile Yunus Emre belki duran toplarda etkili olur da gol buluruz.
*Kadro derinliğimizin olmadığı sezonda bir iki oyuncunun eksikliğini kaldıracak kadar dahi lüksümüz yok açıkçası. Holse'nin olmadığı Alanya maçını izledik. O bakımdan hocanın yedek kadro tercihini eleştiremiyorum.

ercan0655

Yedeklerin durumu belli ikinci ligin formda takımı bizim zamanimizin hazırlık maçı takımı ordudan 4 yedik.😡

emre