SÜPER LİG 2024-2025 | 11.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 0 Antalyaspor

Başlatan _SoN_, 31 October 2024, 18:22:24

« önceki - sonraki »

_SoN_

SÜPER LİG 2024-2025 | 11.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz - Antalyaspor

04.11.2024 Pazartesi - Saat : 20.00

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı .

Bu maçta çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyorum, maça ilgi hafta içi olmasına rağmen iyi olacaktır. Özellikle yönetimin kale arkalarını öğrencilere ücretsiz yapması çok iyi oldu, ancak bu ücretsiz biletin sadece bulvar avm den yüklenmesi maça gelmek isteyen ve oradan bilet almayan-alamayanlar içinde büyük engel. Özellikle sistem üzerinden online olmuyorsa, en azından maç günü bari normal stat gişelerinden de yüklenmesi lazım. Bunun önü açılırsa maça gelenlerin sayısı en az 2 ye katlar.

BAŞARILAR SAMSUNSPOR.

jean

Tam gaz devam insallah 25 puana ulasirsak cok guzel olacak taraftarimizin destegiyle kazanmaliyiz

mehmet yılmaz

Bu sezon bir iç saha maçında en yüksek galibiyet duygusuna sahibim. Taraftar desteğiyle birlikte üç puanı alacağız inşallah.

s_uzunkaya

bu maçın özel bir durumu, sarı kart sınırında olan 4 futbolcumuzu "zaten kazanamayız" diyip gs maçında cezalarını tamamlaması için bir fırsat olarak mı görmeli yoksa "biz bu gs ye süpriz yaparız aga" diyip tam kadro olarak çıkmak için temkinli oynamaya mı çalışmalı!?
    totenham maçında yorgun olan gs ye süpriz yapıp yenersek lig başka bir dünya olur bizim için. bence bu şansı kullanmalıyız.

Stoper

Geçtiğimiz hafta sakatlıklarından dolayı Kasımpaşa deplasmanında yer almayan üç isim de takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Bu hafta sadece Satka'nın oynayacağını düşünüyorum. Bennaser yedek olur, orta sahada formda Soner Aydoğdu ile başlarız. Kanatlarda Emre ve Schindler olur yine. Maçın gidişatını göre Muja, Dimata, Laura hamleleri gelir.

cembaba

Taraftarımızın desteğiyle kazanır, takımımızı İstanbul'a liderlik maçına çıkmaya uğurlarız. Antalyaspor baskılı bir oyun oynayamıyor. Topun bizde kaldığı bir maç bekliyorum. Güzel bir oyunla gözdağı verdiğimiz bir maç olur umarım. Pazartesi maçlarını ben seviyorum genel olarak. İnşallah yine kazanırız.

brigand

An itbarıyla kombineler dahil satılan bilet 23.500 civarında. Maç saatine kadar 3 bin civarı daha satılır.
Pazartesi 20.00, kış mevsimi zor saat ama sanki biraz daha zorlayabilirdik kapasiteyi. Biletli giriş yapan 20-21 bin civarı taraftarımız olur gibi.

mehmet yılmaz

En çok Galatasaray'ın kollandığı çok açık bir gerçek. Sınırda dört oyuncumuz var, cezalı olmalarını amaçlayabilirler.
Oynadığımız iyi futbola güveniyorum. Biz bir takımız. Takımda yıldız oyuncu yok. Sistem dahilinde iyi futbol oynuyoruz. Elbette bu oyunun adı futbol ve kesin konuşmak olmaz. Ama rakipten daha iyi bir takımız ve bu akşam kazanacağımıza çok inanıyorum. Taraftar desteği çok önemli olacak.

_SoN_

Lusage

Bizlere bu gururu yaşatan takıma ve teknik ekibe ne kadar teşekkür etsek az. Darısı Galatasaray'a inşallah.

ercan0655

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mehmet yılmaz - 04 November 2024, 18:35:09En çok Galatasaray'ın kollandığı çok açık bir gerçek. Sınırda dört oyuncumuz var, cezalı olmalarını amaçlayabilirler.
Oynadığımız iyi futbola güveniyorum. Biz bir takımız. Takımda yıldız oyuncu yok. Sistem dahilinde iyi futbol oynuyoruz. Elbette bu oyunun adı futbol ve kesin konuşmak olmaz. Ama rakipten daha iyi bir takımız ve bu akşam kazanacağımıza çok inanıyorum. Taraftar desteği çok önemli olacak.

Sürpriz yok; Samsunspor'umuz 2-0 kazandı.

https://www.youtube.com/watch?v=fgVfF2CZYaQ

Stoper

Biraz becerikli olsak 4 olurdu.

İstanbul'a kayıpsız gidiyoruz. Kart sınırında ki 4 oyuncu da kart görmedi. Özellikle Bennaser ve Ntcham orta sahada ikili pozisyonlarda temaslı müdahalelere pek girmedi. Zeki Yavru kart gördü. O da sarıyı üçledi.

Ntcham
Bola
Drongelen
Bennaser
Zeki
Üç sarı kartta.

Tebrikler Samsunspor'umuz.

brigand

Tempomuz, isteğimiz ve planımız rakibin önündeydi ve hak ettiğimiz bir galibiyet daha aldık. Gerçekten inanamayacak seviyede mutluyuz, gururluyuz. Farkı daha da açabilirdik ki, hoca da maç sonu açıklamasında ''oyuncularımla son pas ve vuruş konusunda konuşmam gerek'' diyerek bu konuya dikkat çekti. Ceza ve sakat olmadan maçı bitirmek de en az galibiyet kadar önemliydi. Dinlenip odağımızı İstanbul'a çevirme vakti geldi.

jean

Guzel galibiyet yanlis son dakikalarda commertce pozisyon harcadik bir kac tane bunu cozmeliyiz futbolcular bu gevsemeye gelmez an itibariyle kume dusme olasiligimiz sonra ermistir olaganustu birsey olmazsa