SÜPER LİG 2024-2025 | 9.HAFTA | SAMSUNSPOR'umuz 2 - 2 Fenerbahçe

Başlatan brigand, 09 October 2024, 08:46:54

« önceki - sonraki »

brigand

20.10.2024 - Pazar
Saat: 19.00

Hakem: Muhammet Ali Metoğlu / Rize Bölgesi

Milli ara dönüşü evimizde Fenerbahçe ile karşılaşıyoruz. Biz 8 maçta 18 puanla 2.sırada girerken araya, Fenerbahçe 7 maçta 16 puanda 4.sırada. Cezalı oyuncumuz bulunmuyor. Milli takımlara gidecek oyuncularımızdan da umarız sakatlık vermeden hazırlanırız maça.

11.10.2024 - Cuma günü oynanacak Türkiye - Karadağ maçına da ev sahipliği yapacağımız için şehirde odak şuan milli maç. Ancak Cumartesi günü itibarıyla tüm odak ve heyecan bu maça yönelecektir.

İstim üzerinde gireceğimiz 9.haftada bizim için en büyük test olacak. Ana hedefimiz ligde kalmak ve bu yolda planladığımızın çok ötesinde puan topladık. Her hafta eksik vermeden ve ceza almadan geçtiğimize de ekstra şükreder durumdayız.

Rakibimizde işler aman aman iyi gider durumda değil. Sahaya yansıttıkları oyun ve aldıkları sonuçlar, kurdukları kadronun karşılığı değil. Bay geçerek geliyorlar. Bu maça bizden çok daha büyük stres ve baskıyla çıkacakları kesin. Reis, bu durumu lehimize çevirecek, maç içi gidişatta ibreyi bize döndürebilecek planları kuracaktır.

Fizik kondisyon olarak bir eksiğimiz yok rakipten. Bireysel oyuncu bazında önümüzdeler elbette. Ama Reis'in taktik, oyun kurgusu ve oluşturduğu takım olgusuna artık güvenimiz tam. İlk 8 haftada sahada gördüğümüz her aksiyon bizi buna inandırdı. Kapasitemizi bilerek, ayaklarımızı yere sağlam basarak, motivasyonumuz tam, sabırlı ve sakin kalarak istediğini alan taraf biz oluruz inşallah. Hakem konusunda karşılaşacağımız haksızlıkları da unutmayalım. Maalesef hakeme karşı da direnmek zorundayız, bunu Ads maçında tasdiklemiş olduk.

Kazanırsak iyice sükse yaratacağız ve mental açıdan bir seviye daha atlayacağız.
Kaybedersek veya berabere kalırsak da iyi oyunla, yüksek mücadele ile ve başımız dik ayrılmamız lazım.

jean

1 puan guzel olur 3 puan sahane rakip cok guclu saha avantajimizi vede istikrarimizi kullanmaliyiz

_SoN_

Çok kalabalık ve güzel bir atmosfer olacaktır, özellikle Milli maçıda kazanırsak kendi sahamızda, çok farklı bir hava ve gündem ile Fnerbahçe karşısına çıkacağız. Tüm ülkenin seven sevmeyen herkesin gözü üzerimizde olacak. Kendi bu sene ki emin ve sağlam oyunumuzla başlamalı seyircimiz ve bu olumlu hava ile beraber güvenle oynamalıyız. Fenerbahçe kesinlikle bizim rakibimiz değil, bunun bilinci ve rahat oynarsak yine güzel bir maç çıkarabiliriz. Kaybedecek hiçbirşeyimiz yok, asıl rakip stres altında olsun kolay değil bu havayla SAMSUN da maç kazanmak. Çok güzel bir maç olacağına inanıyorum, araya kaynayan fenerlilere dikkat etmeli tribünlerde çok ayık olmalıyız. Başarılar SAMSUNSPOR.

Stoper

Takımımız, milli aradan sonra karşılaşacağımız Fenerbahçe A.Ş. maçı hazırlıklarını, bugün Teknik Direktörümüz Thomas Reis yönetiminde gerçekleştirdiği ısınma, pas, koordinasyon ve dar alanda oyun ile sürdürdü.

brigand

Maç biletleri bugün saat 11.00'de satışa çıkıyor.

VIP - 3000₺
A BATI ALT - 3000₺
BATI ALT-ÜST 1 - 2000₺
BATI ALT-ÜST 2 - 1250₺
DOĞU ALT-ÜST - 1000₺
KALE ARKASI - 400₺
MİSAFİR - 520₺

Son güne kadar sadece Samsunspor logolu kartlara satışı olacak. Bu fiyatlar biraz daha uygun olsaydı da diğerlerine hiç bilet kalmasaydı. Hala bu tutarların maksimum %50'si kadar olmalıydı biletler diye düşünüyorum.

_SoN_

Alıntı yapılan: brigand - 14 October 2024, 08:56:14Maç biletleri bugün saat 11.00'de satışa çıkıyor.

VIP - 3000₺
A BATI ALT - 3000₺
BATI ALT-ÜST 1 - 2000₺
BATI ALT-ÜST 2 - 1250₺
DOĞU ALT-ÜST - 1000₺
KALE ARKASI - 400₺
MİSAFİR - 520₺

Son güne kadar sadece Samsunspor logolu kartlara satışı olacak. Bu fiyatlar biraz daha uygun olsaydı da diğerlerine hiç bilet kalmasaydı. Hala bu tutarların maksimum %50'si kadar olmalıydı biletler diye düşünüyorum.

Bu fiyatlara rağmen ilk günden bazı bölümler kapalı gişe, bence diğer taraftar gruplarına kalmadan, hatta yarına kalmadan bile bitebilir.

Lusage

Göztepe maçına niyet bu maça kısmet. Gurbetten geleceğiz. Skor önemli değil. Sahada armaya yakışan mücadeleyi görelim yeter.

mehmet yılmaz

Biz taraftar olarak tam farkına varamıyorduk sanki ama takım çok iyi top oynuyor. Üstelik Thomas Reis'ın taktisyenliğinin yanında iyi antrenman yaptırması da söz konusu. Bu anlamda 2. sırada olmamız, hakkıyla geldiğimiz bir yer ve sadece Fenerbahçe'ye değil, rakiplerimize endişe veriyoruz. Sene başında böyle bir senaryo olacak, FB maçına bu şartlarda çıkacağız desek, kimse inanmazdı. Fakat tutturduğumuz harika gidişat, havaya girmiş bir şehir, spot ışıklarını bize çeviren bir ulusal basın var. İnşallah kazanacağız. Velev ki, kazanamadık, canımız çok sıkılmaz. Ama FB öyle değil, o nedenle çok daha gergin olacaklardır.

cembaba

Maçı kafamda oynuyorum. Tadic-İrfan-Symanski çıkar büyük ihtimalle Mourinho. Bizim orta saha Celil-Bennasser olmalı gibi geliyor. Bu sefer de Ntcham ve Holse ikisi de oyundan düşüyor. Ntcham'ı 8 numaradan uzaklaştırmak da olmuyor. Bu sefer oyun kuramıyoruz. Bekleme oyunu tercih eden Fenerbahçe'ye karşı en büyük tehdit bana kalırsa topu onlara bırakıp oynamalarını istemek. Ben saldıran bir oyun beklemiyorum şahsen. Çok güzel bir maç bekliyor bizi onu biliyorum.

Stoper

Başakşehir maçı gibi 60-65'e kadar oyunda tutup, son bölümlerinde vites yükseltip rakip sahada daha çok oynayacağımız bir maç olabilir. Araya bir gol de sıkıştırırsak tamamdır.

mehmet yılmaz

Fenerbahçe ile oynayacağımız maçın öncesinde son durumları değerlendirmeye çalıştım.

https://www.youtube.com/watch?v=6AOzYKsBnqY&t=33s

cembaba

Mehmet Abi Bursaspor'un şampiyonluğu sonrası "Biz olabilirdik" minvalinde bir yazı yazmıştı. O günü bu kadar çile çeken taraftarlar olarak yaşamayı sonuna kadar hak ediyoruz. İnşallah biz de Bursaspor'un yaşadığı şampiyonluk gibi güçlü bir oyunla şampiyonluk yaşarız. Bu sene olmasa bile bu birkaç sene içinde...

alperen_55

Milli maç arası önemli bir maça çıkıyoruz,yeneriz yeniliriz ama güzel bir maç bizi bekliyor.inşallah galibiyetle ayrılan taraf biz oluruz.Uzun arada konu olmayınca bu maç özelinde çok konuşuldu Başkanın güncel ve önceki beyanları gündeme bilinçli art niyetli bir şekilde medyaya yansıtıldı.Buda rakip takım ve tarftarlarınca hırs ve baskı oluşturdu.Aslında bunlara hiç gerek yok,biz yavaştan ve çaktırmadan yukarılara çıkabildiğimiz kadar çıkalım.Bu dar kadronun bizi nereye taşıyacağını hep beraber göreceğiz.

s_uzunkaya

Sessiz sakin kendi halimizde gündemsiz bu maça çıkabilseydik bir umut olabilirdi bu maçta. Başkan "reklamın kötüsü olmaz." diyerek gene ne kadar çıkabileceği TV kanalı program varsa hepsine çıktı ve hem karşı tarafları bize karşı kışkırttı hemde bizim futbolcular içinde zaten stresli olan maçı daha stresli hale getirdi. Herhalde gene yenilsekte "reklam parası olur o kadar" diyecektir içten içe. O na sorsan fb kamuoyu eski mevzuları gündeme tasiyarak başkana güzel bir pas açmış ve ona da topu 90 a atmak kalmış 🙂. İnşallah recep gibi kendi kalesine 90 a atmamıştır 🤪